Rusija ili NATO

Sta je bolje za Srbiju u vojnom aspektu

• Rusija

• NATO

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ma odgovorite mi na pitanje
Kakav Čavez, diktator, on me ne zanima
A te gluposti Ameri ubacili čoveka u da upropasti Grčku, koja je članica Nato i Eu, majko moja mila. Ozbiljno trebate da se preispitate.

Dal je tebi jasno da je posledica krize morala negde da se prenese naravno Ameri ne mogu za to odrediti Kinu ili Rusiju jer ih ne konrtolišu već Grčku, neću da se raspravljam zašto prihvati to kao činjenicu da rade ne samo njima već i svima iza leđa i Nemci su to već ukapirali pa sad prave Eu armiju..
A što se tiče Ruskih ulaganja pa ne ulažu zato što su svuda ne poželjni, baš zbog takvih koji su na strani Nato-a u spomenutim zemljama
Nije skoro nijedna država javno na strani Rusije pa zašto oni da dolaze i izgrađuju i pomažu neprijatelje..
:mrgreen:

Clanica Eu i NATO-a sa najboljim PVO sistemom u celom NATO-u sa najboljim tenkom u celom NATO-u,sa novim vozelima BMP-3 i sa jos hiljadu Ruskih stvari jedino sto je iz NATO-a je aviocija,ali koliko jos pitanje je jer je Rusija uslovila Grcku ako hoce PAK FA mora prvo da kupi SU35BM.

Pa ne svidjati se diktator svidja ti se ja mogu sve ja sam svoj car,ali to brzo propada i to ne valja.

@Markan90
Prvo pito te je koja zemlja prodaje prirodna bogatskva kao mi rudnik drzi amerikanac zeljezaru drzi amerikanac,a zato Rusija sama vadi Naftu i Gas zato Rusija finasira Juzni Tok do svoje granice,a ostalo radi EU,zato EU placa tranzit,a ne Rusija,a Rusija a samo izvozi.

Izvoz znaci da svoj proizvod prodas na drugom drzistu.
Prodaja znaci da svoju firmu prodas drugome,a mi smo prodali.
Srbaja ce sama da napravi tenka kada bude nasla no rudnik gvozdza ako ga nadje jer sadasnji drzi amer i koji radi kako mu Bela Kuca kaze.
Valjda ne moram da te ucim sta znaci prodaja,a sta znaci izvoz.

@fresh&clean

Decko trebo bi ti da procitas mozda "Gorski Vjenac" da vidis kako je lepo Petar Petrovic Njegos opiso od reci do reci od stiha do stiha,opisao te je neverovatno lepo.

Da li znas kako se zovu ljudi kao sto si ti koji su dobili stan od EU???
Izdaice pre bih ziveo kao postanar,ali bi obraz sacuvo.
Ne moj da seres kada je Milosevic zbog takvih kao ti kojima se ne gine za otadzbino kojima je bitno samo svoje dupe povukao vojsku i policiju sa Kosova.
Nekada je Srbija bila "Cvrst je orah vocka cudnovata ne slomije je ali zube polomis",a danas neznam sta je pickarska zemlja koju svako moze da **** u dupe i sve zog EU ***** ti i EU i ceo zapad u dupe.

Milsevic nije hteo da pregovara jer se pregovorima nista ne rasava od prvog rata pa na ovamo za svoju teritoriju moras da gines,a ne da je pregovars,a to sto vi iz DS ocete da radite izvoli te samo Srbiju ne uvaljujte u GOVNA.

A kako da prodaje kada visoke peci nisu remontovane od 1987. a Milosevicu su bili bitniji ratovi od fabirka. I taj US steel je ulozio vise para u Srbiju nego Rusija u poslednjih 20god. U Beocinu Franuzi izgradili beocincima novi trg kao zahvalnost za podrsku, gostoljubljivost i saradnju, mozda su i Beocinci izdajice jer su dopustili da im Francuzi grade trg?

Poslednja izmena:
Dal ti je jasno da Ameri upravljaju Grčkom instalirali su njihovog čoveka i vuku konce kao ikod nas Tadić, kakvu realnu vlast imaju bilo Srbija bilo Grčka
Jedino Venecuela od manjih zemalja ima pravu vlast to jest Čavez jer su izvršili revoluciju uzeli stvar u svoje ruke, skoro potpuno
Isto to kad Uradi Grčka e onda imaš pravo reći da su oni baš oni donelu neku odluku nezavisno od Amerike..

Чавез, мора да се шалиш и он ти је узор. Па за 10 година његов народ ће да проклиње и саму успомену на њега. Тај идиот уназадити ће их 30 година.

Dosadan si sa Belorusijom
evo zasto:
Nakupio im se dug za GAS koji nece da plate,flertuju sa zapadom sto nervira Ruse i nece da ulazu tamo,dok je Belorusija bila poslusna Belorusija se razvijala,a sad kada je neposlusna propada.
Belorusija ima razvijeniju vojnu Industriju nego 99% NATO-a,pa tako treba da cutite,jedini koji imaju razvijeniju industriju jeste Amerika svi oostali nemaju.

Samo ti se cini on ih je doveo na mnogo visi nivo,trenutno su druga ekonomska sila na svom kontinetu,ne zavise od Amera,tako ne lupetaj gluposti ljudi ce za koju godinu imati nalaziste nafte sebe ce snabdevaju domacom Naftom imaju trenutno najacu aviaciju na svom kontinetu,kupili su od rusa dobru brojku tenkova i najnovih automackih pusaka,kupili nove ruske helikoptere Mi28N.... sta oces Cavez ih je doveo od poslednje ekonomske i vojne sile na drugo i prvo mesto.

Poslednja izmena:
Oću da kažem ,kako će Srbija napredovati ako svi oće da rade za zapad, drugo je kad Nemačka,Francuska.. sarađuju sa nama a drugo je kad nam se uvuku pod kožu
Ovde dođe instališu se i ne osta ništa srpsko
A očito je da ovde neki nemaju patriotska osećanja i sve bi dali za bolji život a otadžbinu ko *ebe
Da nije tužno bilo bi smešno :hahaha: :sad2:

E vidis kad u Srbiji budu prosecne plate 1000e onda ce svi da rade ovde ali dotle dovidjenja prijatno.

A kako da prodaje kada visoke peci nisu remontovane od 1987. a Milosevicu su bili bitniji ratovi od fabirka. I taj US steel je ulozio vise para u Srbiju nego Rusija u poslednjih 20god. U Beocinu Franuzi poklonili beocincima novi trg kao zahvalnost za podrsku, gostoljubljivost i saradnju, mozda su i Beocinci izdajice jer su dopustili da im Francuzi grade trg.

Kakve pare,štampane pare :hahaha:
pare od Iraka i Avganistana
Ne zanimaju me te njihove prljave..
Zašto bi uopšte neko ulagao u Srbiju kad možemo temeljno i od početka sami da se izgradimo
Krenemo tako što svako uzme lopatu.. vremenom napravi mašinu pa svako radi na tome što svi čekaju neki posao nagotovo treba nekako da se krene od ničega
Samo znojem i radom, šta če nam Američke pare kad one i dalje ostaju Američke
Samo novac koji smo pošteno stekli bez stranaca možemo nazvati Srpskim a njihov lažni me ne zanima..

Чавез, мора да се шалиш и он ти је узор. Па за 10 година његов народ ће да проклиње и саму успомену на њега. Тај идиот уназадити ће их 30 година.

Mora da me zajebavaš pročitaj šta je sve uradio za zemlju, nemoj da me teraš da kačim linkove..

Kakve pare,štampane pare :hahaha:
pare od Iraka i Avganistana
Ne zanimaju me te njihove prljave..
Zašto bi uopšte neko ulagao u Srbiju kad možemo temeljno i od početka sami da se izgradimo
Krenemo tako što svako uzme lopatu.. vremenom napravi mašinu pa svako radi na tome što svi čekaju neki posao nagotovo treba nekako da se krene od ničega
Samo znojem i radom, šta če nam Američke pare kad one i dalje ostaju Američke
Samo novac koji smo pošteno stekli bez stranaca možemo nazvati Srpskim a njihov lažni me ne zanima..

Pa sto se ne gradimo? Imali smo fabrike i strucnjake sto je stara Juga ostavila ali se to potrosilo, propalo, strucnjake pokupile strane kompanije ostale vojna policija i gurnula ih u rovove da ratuju, drzavi i narodu uveli sankcije zbog budale.

Clanica Eu i NATO-a sa najboljim PVO sistemom u celom NATO-u sa najboljim tenkom u celom NATO-u,sa novim vozelima BMP-3 i sa jos hiljadu Ruskih stvari jedino sto je iz NATO-a je aviocija,ali koliko jos pitanje je jer je Rusija uslovila Grcku ako hoce PAK FA mora prvo da kupi SU35BM.

Pa ne svidjati se diktator svidja ti se ja mogu sve ja sam svoj car,ali to brzo propada i to ne valja.

Grcka nema ruske tenkove nego Nemacke Leopard 2A4, A5 i A6 a za BMP-3 se jos pregovara.
Ko kaze da Grcka hoce da kupi PAK FA gde si to procitao? Trenutno nemaju para ni za penzije a ne za avione.

Grcka je zainteresovana da posle 2020 kupi PAK FA neznam sad tacno godinu,ali ce biti jedina evropska drzava ka ce kupiti PAK FA,ne Grcka nego Kipar je narucio T90 moja greska.

Poslednja izmena:
Ljudi što se ovde uopšte raspravljamo
Vama koji ste na strani Amera i Eu i eventualno radite za njih ne vidim šta smetamo mi
Oni koji su za Rusiju neugrožavaju vašu realnost, što ste toliko zapeli kad:
-volite da imate plate i da ih dobijate od pomenutih
-za otabžinu ne marite mnogo
-Srbija je ionako okrenuta zapadu
-naša opcija je manja i neugrožava vašu realnost
Tako da ja ne vidim razlog zašto toliko napadate Rusiju kad i sami živite dobro i to po zapadnim pravilima i obrascima
Nešto sa vama nije u redu jer očito naša opcija ne ugrožava vašu realnost i kulturu življenja
Bar za sada ne ugrožava :mrgreen:

Једна ствар је сигуран и нико ме другачије неће убедити:
1. Руси су наша браћа и свакако ће нам помоћи чим им затражимо помоћ....јер Руси су свесни колико смо ми допринос дали у 2. светком рату и за то ће нам увек бити захвални
2. Америка и Европа никада нису била на нашој страни и трентуно пљачкају нас и цео свет...
3. НАТО је бомбардовао Србију због тога да би нам уништио привреду како би тиме индиректно олакшао приватизацију (крађу) и то није урадио због Милошевића него због своје користи...и нико ме неће убедити да је велика сила због једног човека немоћна и мора да баца осиромашени уранијом и убија децу!
4. Срби нису фашисти као што неки овде то тврде!!! Срби су у 2. светком рату процентуално највише дали жртава борећи се против фашизма !!!
5. Ни Хрвати ни муслимани,а најмање ми Срби нисмо желели рат....желела га је Америка тако да је он био неизбежан...све војне интервенције војске Југославије нису биле фашистичке већ су биле неопходне да би се одбранио наш народ...не само да би им се живот сачувао већ да би се спалили мучења...свако ко тврди да Србија није требала да војно реагује у Хрватској и Босни не жели добро Српском народу и вероватно ни сам није Србин...или су му паре и медији испрали мозак....
6. За време рата јесте пуно погинуло наших маладих војника...Они су хероји...они нису сачвали нашу територију зато што нису могли али су сачували животе наших људи који се не могу као територија вратити....А нас треба да је срамота што им нисмо захвални....
7. После 5. октомбра 2000. Србија није добали ништа осим пустих обећања...јако мало људи у Србији живи добро...и то су углавном они који се баве дефицитним занимањима, криминалом или политиком....:D
8. Чињеница јесте да се Србија окреће западу али народ никада неће...треба се сетити да народ неће поново прогутати лажи о ЕУ и бесплатним акцијама и да је исход следећих избора јако релативан тако да Србија јако лако може да се окрене својм правим пријатељима....

Е сада што се тиче Белорусије...многи тврде глупости у вези ње и јако мало знају о истој...Русија итекако помаже Белорусији....Животни стандрад у Белорусији је све већи, такође не петљају са ММФ-ом већ новац траже од Русије која их не уцењује. У Белорисији приватизација споро тече...е сада грубо гледано то је лоше...али када се боље погледа то је одлично...јер они не продају фабрике које раде...Белорусија има лепу и преспективну будућност што се нажалост не може рећи и за Србију...

Majko moja mila....

Ко има јачи ПВО систем од Грчке,можда амери са патриотом који је млађи од С300 30 година,а заостаје за њим 30година.

За тенк сам погрешио то је Кипар,па могао би мало да погледаш Грчку армију па би видео.

1. Руси су наша браћа и свакако ће нам помоћи чим им затражимо помоћ....јер Руси су свесни колико смо ми допринос дали у 2. светком рату и за то ће нам увек бити захвални
2. Америка и Европа никада нису била на нашој страни и трентуно пљачкају нас и цео свет...
3. НАТО је бомбардовао Србију због тога да би нам уништио привреду како би тиме индиректно олакшао приватизацију (крађу) и то није урадио због Милошевића него због своје користи...и нико ме неће убедити да је велика сила због једног човека немоћна и мора да баца осиромашени уранијом и убија децу!
4. Срби нису фашисти као што неки овде то тврде!!! Срби су у 2. светком рату процентуално највише дали жртава борећи се против фашизма !!!
5. Ни Хрвати ни муслимани,а најмање ми Срби нисмо желели рат....желела га је Америка тако да је он био неизбежан...све војне интервенције војске Југославије нису биле фашистичке већ су биле неопходне да би се одбранио наш народ...не само да би им се живот сачувао већ да би се спалили мучења...свако ко тврди да Србија није требала да војно реагује у Хрватској и Босни не жели добро Српском народу и вероватно ни сам није Србин...или су му паре и медији испрали мозак....
6. За време рата јесте пуно погинуло наших маладих војника...Они су хероји...они нису сачвали нашу територију зато што нису могли али су сачували животе наших људи који се не могу као територија вратити....А нас треба да је срамота што им нисмо захвални....
7. После 5. октомбра 2000. Србија није добали ништа осим пустих обећања...јако мало људи у Србији живи добро...и то су углавном они који се баве дефицитним занимањима, криминалом или политиком....:D
8. Чињеница јесте да се Србија окреће западу али народ никада неће...треба се сетити да народ неће поново прогутати лажи о ЕУ и бесплатним акцијама и да је исход следећих избора јако релативан тако да Србија јако лако може да се окрене својм правим пријатељима....

Е сада што се тиче Белорусије...многи тврде глупости у вези ње и јако мало знају о истој...Русија итекако помаже Белорусији....Животни стандрад у Белорусији је све већи, такође не петљају са ММФ-ом већ новац траже од Русије која их не уцењује. У Белорисији приватизација споро тече...е сада грубо гледано то је лоше...али када се боље погледа то је одлично...јер они не продају фабрике које раде...Белорусија има лепу и преспективну будућност што се нажалост не може рећи и за Србију...
ПОТПИСУЈЕМ.

Ко има јачи ПВО систем од Грчке,можда амери са патриотом који је млађи од С300 30 година,а заостаје за њим 30година.

За тенк сам погрешио то је Кипар,па могао би мало да погледаш Грчку армију па би видео.

Kakve veze ima Grcka armija sa nama?

Skroz tačno..:super:

ne znam koliko god imas... iskreno me ni ne zanima.
ali mi se cini da nisi osetio zivot SFRJ... jer mi smo sami hteli rat... bilo nam je predobro i to nismo znali da cenimo i cuvamo.
Price da nas neko nije voleo... to ostavite da se tesite time kad nemate sta pametnije da pricate!!!
da su ljudi voleli sfrj oni bi je i sacuvali... ali izgleda da je dobar zivot udario u glavu.
i jos vise zelja da se koljemo i ubijamo. nazalost mnogima je to jos u glavi, i zao mi vas je, ali mi se cini da vi rat i sradanje niste ni osetili na svojoj kozi pa ga prizivate.

kad zlo prizivate zlo vam i dodje!!

JA OPET PITAM, ZAŠTO RUSIJA NE POMAŽE BELORUSIJI????
PUSTITE GLUPOSTI, PA DALI SU IM S400 BLA BLA, .
RECITE.
A danas u " Blicu" Toma Nikolić, kaže " Ako Koštunica želi da Srbiju udalji od EU, od koalicije nema ništa" TAČKA. KRAJ RASPRAVE.
Srbija ide u EU i u NATO:orkestar::vatromet:

Poslednja izmena:
ne znam koliko god imas... iskreno me ni ne zanima.
ali mi se cini da nisi osetio zivot SFRJ... jer mi smo sami hteli rat... bilo nam je predobro i to nismo znali da cenimo i cuvamo.
Price da nas neko nije voleo... to ostavite da se tesite time kad nemate sta pametnije da pricate!!!
da su ljudi voleli sfrj oni bi je i sacuvali... ali izgleda da je dobar zivot udario u glavu.
i jos vise zelja da se koljemo i ubijamo. nazalost mnogima je to jos u glavi, i zao mi vas je, ali mi se cini da vi rat i sradanje niste ni osetili na svojoj kozi pa ga prizivate.

kad zlo prizivate zlo vam i dodje!!

A ti si upamtio SFRJ!?

Mislis li da niko ne zna koje si godiste?! Sam si to rekao ranije.

SFRJ je bila neprirodna tvorevina i svi su iz nje pokusavali da izvuku korist. Neki su bili uspesni, a neki manje uspesni. Uglavnom, svi su postigli neki cilj.

Rat je neminovnost, i proistice iz ljudske prirode. Ono sto je sigurno je da je najbolje biti spreman za isti jer ce on biti "sutra" i to uvek kad neko drugi hoce.

jesam... imao sam 10 god. `81. ziveo sam u hrvatskoj, u slavoniji. znam sta je rat, kako izgleda i to iz prvog reda.

osetio sam i ne zelim nikome... ali izgleda da ljudima ovde umiranja nikad nije dosta. neko je to provalio pa vidi da tu lezi novac... glupi balkanca kad hoce da se kolju ti im prodaj nozeve pa zaradi.

Bio si u prvim redovima sa 10 godina. Sa deset godina ne mozes ni u WC da odes da ne u.seres nesto.

Tvrdnje su ti neozbiljne.

Niko ne zeli rat. Malo je onih koji se na njega loze, a cak i oni ne jurisaju ni blizu koliko su pricali.
Rat nije popularan nigde, pa ni na Balkanu. duboki su oziljci koje su komsije jedni drugima napravili, mnogi to znaju i koriste.

Ja sam 1978. i nisam upamtio nista od SFRJ. Osim toga, kada smo ti i ja bili svesni sebe i okoline, SFRJ se vec debelo klimala. Od blagostanja nije ostalo nista, osim par hiljada maraka u shteku.
Ljudi su takvi, kad nestane para pocnu jedni druge da okrivljuju i traze nacin da ispolje nezadovoljstvo. I uvek krive jedni druge. SFRJ je bila dobra onoliko koliko je blagostanja pruzala u najboljim godinama, raspad je bio jednako bolan.

Back