Једна ствар је сигуран и нико ме другачије неће убедити:
1. Руси су наша браћа и свакако ће нам помоћи чим им затражимо помоћ....јер Руси су свесни колико смо ми допринос дали у 2. светком рату и за то ће нам увек бити захвални
2. Америка и Европа никада нису била на нашој страни и трентуно пљачкају нас и цео свет...
3. НАТО је бомбардовао Србију због тога да би нам уништио привреду како би тиме индиректно олакшао приватизацију (крађу) и то није урадио због Милошевића него због своје користи...и нико ме неће убедити да је велика сила због једног човека немоћна и мора да баца осиромашени уранијом и убија децу!
4.
Срби нису фашисти као што неки овде то тврде!!! Срби су у 2. светком рату процентуално највише дали жртава борећи се против фашизма !!!
5. Ни Хрвати ни муслимани,а
најмање ми Срби нисмо желели рат....желела га је Америка тако да је он био
неизбежан...све војне интервенције војске Југославије нису биле фашистичке већ су биле
неопходне да би се одбранио наш народ...не само да би им се живот сачувао већ да би се спалили мучења...свако ко тврди да Србија није требала да војно реагује у Хрватској и Босни не жели добро Српском народу и вероватно ни сам није Србин...или су му паре и медији испрали мозак....
6. За време рата јесте пуно погинуло наших маладих војника...
Они су хероји...они нису сачвали нашу територију зато што нису могли али су сачували животе наших људи који се не могу као територија вратити....
А нас треба да је срамота што им нисмо захвални....
7. После 5. октомбра 2000. Србија није добали ништа
осим пустих обећања...јако мало људи у Србији живи добро...и то су углавном они који се баве дефицитним занимањима, криминалом или политиком....

8. Чињеница јесте да се Србија окреће западу али народ никада неће...треба се сетити да народ неће поново прогутати лажи о ЕУ и бесплатним акцијама и
да је исход следећих избора јако релативан тако да Србија јако лако може да се окрене својм правим пријатељима....
Е сада што се тиче Белорусије...многи тврде глупости у вези ње и јако мало знају о истој...Русија итекако помаже Белорусији....Животни стандрад у Белорусији је све већи, такође не петљају са ММФ-ом већ новац траже од Русије која их не уцењује. У Белорисији приватизација споро тече...е сада грубо гледано то је лоше...али када се боље погледа то је одлично...јер они не продају фабрике које раде...Белорусија има лепу и преспективну будућност што се нажалост не може рећи и за Србију...