Rusija ili NATO

Sta je bolje za Srbiju u vojnom aspektu

• Rusija

• NATO

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
A mržnja nije dokaz srpstva , bar ja ne mrzim SAD i Eu i ako su takvi kakvi su, već ću ostaviti i vreme će pokazati da oni mrze Srbiju i Rusiju to jest da jako vole sebe..
Ja im praštam a bog će da im sudi.. :whistling:

Тако је... ни ја не мрзим САД и ЕУ...а понајмање њихов народ...више их жалим што су кукавице и будале па плаћају порез којим њихове главоње убијају људе широм планете...и онда се чуде што су им деца накромани а све имају што им треба..све се враћа све све плаћа иако то не изгледа тако ипак јесте ...

Poslednja izmena:
http://en.wikipedia.org/wiki/File:2009SerbianImports.jpg
Највише се узвози од Русију,а кад уђемо уЕУ и НАТО од кога ће мо увозити по и оваквим приступачним ценама.

E ti si stvarno posebna priča. Pa nije problem nešto uvesti nego izvesti. Oko 80% našeg izvoza ide u EU. Rusija je puna priče ali nije bog-zna što učinila da nam taj izvoz olakša.
Da sad ćeš spomenuti bescarinski ugovor ali mi taj ugovor imamo i sa EU i sa zemljama CEFTA a ubrzo će se aktivirati i sa Turskom. I sa svim tim državama je manje rigorozan nego sa Rusijom.

E ti si stvarno posebna priča. Pa nije problem nešto uvesti nego izvesti. Oko 80% našeg izvoza ide u EU. Rusija je puna priče ali nije bog-zna što učinila da nam taj izvoz olakša.
Da sad ćeš spomenuti bescarinski ugovor ali mi taj ugovor imamo i sa EU i sa zemljama CEFTA a ubrzo će se aktivirati i sa Turskom. I sa svim tim državama je manje rigorozan nego sa Rusijom.

bezcarinski sporazum sa rusijom... ali se punto ne racuna!! :hahaha:

eto tako je to sa bracom!!

Па јесте наш извоз је према ЕУ је велики...продајемо сировине за смешне паре...Рецимо извеземо наше довре здраве јабуке за смешне паре а увеземо европске одвратне...:D
Толико о ЕУ "пријатељству" само нас користе гадно...

проблем је што ми не извозимо него они извозем сами себи користећи нешу јефтину радну снагу,јер 95% нашег извоза у ЕУ раде ЕУ фирме тако да ми добијамо само паре од пореза.

bezcarinski sporazum sa rusijom... ali se punto ne racuna!! :hahaha:

eto tako je to sa bracom!!

To je Italijansko jest da se pravi u Kragujevcu ali ko tu dere glavne pare i pre svega ko donosi delove, ovde se samo sklapaju
Tak oda nam Rusi žele dobro time što kažu, "kad napravite Srpski auto e onda ga donesite da ga mi vidimo, a ne da se hvalite tuđim"
Jel tako il nije

To je Italijansko jest da se pravi u Kragujevcu ali ko tu dere glavne pare i pre svega ko donosi delove, ovde se samo sklapaju
Tak oda nam Rusi žele dobro time što kažu, "kad napravite Srpski auto e onda ga donesite da ga mi vidimo, a ne da se hvalite tuđim"
Jel tako il nije

pa pravi se u srbiji... u tome je poenta! onda sporazum nije bezcarinski!

ajde da se ne igramo igre recima... oni su skinuli carine na ono sto im odgovara, ono sto im ne odgovara nisu...

o cemu pricamo... nije bezcarinski!

проблем је што ми не извозимо него они извозем сами себи користећи нешу јефтину радну снагу,јер 95% нашег извоза у ЕУ раде ЕУ фирме тако да ми добијамо само паре од пореза.

pa drzava i zivi od poreza... sto vise stranih firmi dodje ovde vise ce ljudi raditi. s tim vise ce se proizviditi i vise ce se poreza naplatiti... to sve implicira da ce i drzavi biti bolje jer ce imati vise novca!!

jesi shvatio nesto? ili i dalje mislis da se zivi od mame i tate i ljubavi prema rusima?

pa drzava i zivi od poreza... sto vise stranih firmi dodje ovde vise ce ljudi raditi. s tim vise ce se proizviditi i vise ce se poreza naplatiti... to sve implicira da ce i drzavi biti bolje jer ce imati vise novca!!

jesi shvatio nesto? ili i dalje mislis da se zivi od mame i tate i ljubavi prema rusima?

Pa ko je tu eksploatator i zašto Srbija nema svoje milijardere već mora i njih da uvozi i tako ne radi za sebe već za strance i zapadni novi beli vrli svet..

Pa ko je tu eksploatator i zašto Srbija nema svoje milijardere već mora i njih da uvozi i tako ne radi za sebe već za strance i zapadni novi beli vrli svet..

Nema jer ste devedesetih sa Slobom i bratskom Rusijom vratili Srbiju 50 godina u nazad i sada se još paravite pametni i solite pamet šta treba da se radi.
Ćuti te tu i da se dok je sveta i veka ništa ne pitate.
Vi i vaša razmišljanja su totalno nebitna za ovu zemlju jer kada razmišljate zlo joj donostite.

Nema jer ste devedesetih sa Slobom i bratskom Rusijom vratili Srbiju 50 godina u nazad i sada se još paravite pametni i solite pamet šta treba da se radi.
Vi i vaša razmišljanja su totalno nebitna za ovu zemlju jer kada razmišljate zlo joj donostite.

Neznam što mene povezuješ sa njim i opet što njega povezuješ sa sadašnjim stanjem u Srbiji mislim alo bre prošlo je 10 god i ako je neko sranje i napravio ovi sada to sranje nastavljaju..

Vidi ti možeš da se praviš lud ali ja ti kažem
ako ja nisam za ovu opciju vlasti i ako sam protiv nje ne znači automatski da sam za neku drugu opciju
Zašto bi birao između:
-zla 1
-zla 2
-zla 3
Koja je razlika ?
Tako da ti je nadam se jasno da nisam ni za jednu opciju
Mene vodi samo jedan apsolut sveprožimajući, tako da su rasprave poput ovih besmislene jer ničem ne vode i ništa bitno neće promeniti biranje jedne od opcija..
ma svi političari na našoj političkoj sceni barem svi veći od 2 % su pijuni nekih velikih sila i dogovori ko će ovde da napravi vladu se donose u Moskvi i Vašingtonu mi se tu ništa ne pitamo čak ni glasovi ništa bitno ne odlučuju
Sve je u sistemu tzv u matrixu
I Milošević koga pljuješ je radio sa zapadom tu nema ništa čudno tamo je određeno da će ovde bit izolacija kao što je sada odlučeno da će biti evropski put
Kako je on gubio ratove pa to je bilo smešno a tolko hrabrosti i legendi o srpstvu
Sasvi je jasno da su akcije koje su sprovodili hrvatski i srpski političari bile simultane
A sada su kordinisane i usaglašene kao što će uvek i biti dok ne izađemo iz tog kontrolnog sistema..
Tada je rat bio očigledan a sada ga sprovode iznutra razaraju i čerupaju zemlju sa svojim gazdama iz Vašingtona i Vatikana
I dok su poslušni ostaće na tim položajima obećavajući nešto što nikad neće biti
Srbija nikad neće ući u Eu, ne zato što ja tako ne želim ili mi neželimo već pre svega zato što Evropa ne želi nas kako ti to nije jasno
Aj sad reci da je sad bolje nego tad ako i jeste manja je sloboda
A šta to menja i dalje svet smatra Srbe inferiornom rasom, pa kad već umiremo bolje da umremo sami nego da nas ubije Eu i Nato pakt
bilo je mi je zadovoljstvo objasniti neke stvari :mrgreen:

Tebe ćemo staviti na neku važnu funkciju pa da vidimo, da će prvo ruka da ti ode u džep u to nesumnjam :hahaha:

kakva lupetanja gluposti, a prodali bi dupe za BW ili Audi.
Jer takvi i prodaju, kako bi se posle prišljamčili, kada shvate koliko nisu bili u pravu.

Šta nismo u pravu, nismo u pravu što volimo Srbiju nismo u pravu na svu žrtvu srpskog naroda i sve pobijene ženu i decu nismo u pravu što se kukavice drznule da gađaju iz aviona sa 10 km visine, bolesne i nemoćne, vozove i mostove, zemlju bez PVO sistema
Nismo u pravu što ti sada veličaš te nečastive i bez obrazne koji se usuđuju uništavati čitave narode ( Irak,Avganistan,Koreja,Vijetnam)
Nismo u pravu što smo siromašni i neobrazovani , što smo i dalje slobodni i što nam kuce srca ne za ovo što sada živimo za nekakav zapad koji sve kontroliše već za sopstvenu slobodu
nismo u pravu što živimo nacionalni identitet i što smo zainteresovani za budućnost budućih generacija
nismo u pravu što nam novac nije jedino merilo vrednosti
Ti koji prizivaš nesreću na ovaj već napaćeni narod time što sarađuješ sa našim neprijateljima sa neprijateljima naše dece i naših prijatelja, kako si se usudio ti napisati nešto o čojstvu i junaštvu
Ja te ne osuđujem već te samo žalim ali sve ljude koji su već umom skrenuli prežaliti ne mogu
Mora da se deluje !

Šta nismo u pravu, nismo u pravu što volimo Srbiju nismo u pravu na svu žrtvu srpskog naroda i sve pobijene ženu i decu nismo u pravu što se kukavice drznule da gađaju iz aviona sa 10 km visine, bolesne i nemoćne, vozove i mostove, zemlju bez PVO sistema
Nismo u pravu što ti sada veličaš te nečastive i bez obrazne koji se usuđuju uništavati čitave narode ( Irak,Avganistan,Koreja,Vijetnam)
Nismo u pravu što smo siromašni i neobrazovani , što smo i dalje slobodni i što nam kuce srca ne za ovo što sada živimo za nekakav zapad koji sve kontroliše već za sopstvenu slobodu
nismo u pravu što živimo nacionalni identitet i što smo zainteresovani za budućnost budućih generacija
nismo u pravu što nam novac nije jedino merilo vrednosti
Ti koji prizivaš nesreću na ovaj već napaćeni narod time što sarađuješ sa našim neprijateljima sa neprijateljima naše dece i naših prijatelja, kako si se usudio ti napisati nešto o čojstvu i junaštvuJa te ne osuđujem već te samo žalim ali sve ljude koji su već umom skrenuli prežaliti ne mogu
Mora da se deluje !

alo, koju ste vi sreću doneli, bedu, patnju, izbeglice, urušenu ekonomiju.
Jednom sam rekao, zašto najbolji studenti ne nastavljaju školovanja, master studije u kini, Rusiji...itd šupačkim zemljama. Jer nisu ludi.
A ovo tvoje prizivam nereću, je takav budalaština da je strašno.
Jer neshvatate koliko je stanovništa ove zemlje okrenuto Eu, Ds, SNS, LDP.....
Sa druge strane Dss, SRS sa 9%, ma šta imamo da pričamo.
Da još ovo, vi zainteresovani za budućnost budućih generacija, ajde iskreno kaži koliko godina imaša, Ali iskreno. Misliš na budućnost 3000 mladića koji su ostavili živote u Vukovaru pa ste ga dali. DA to ste vi, isti ti ljudi, koji i imaju isto razmišljanje kao 90-tih.
Sa time smo završili. KRAJ. Nema vas više,
A one zemlje koje si naveo gore, pa pogledaj te zemlje.
Avganistan, zemlja terora i najveći izvoznik koke.
Severna koreja, šta tu da se komentariše, debili na valasti. Što Južna koreja nije takva. Meni nije jsno kako ti padne tako nešto da uporediš i sam sebi uskačeš u usta.
Irak, Sadam koji je pobio milione kurda i isto toliko svog stanovništva.
Daj idi i živi u takivm zemljama. Srbija ide u EU.

zato sto nismo u stanju da ulozimo novac kao prvo kako treba.
a drugo jer uvek gledamo sta ce reci nas braca pre nego sto gledao interese.

kad se sfrj `60-ih razvijala od pomoci koju je donirala amerika i nemacka samo je 60% ulozenih sredstava opravdalo ulaganje. eto... toliko o nama kao uspesnom i poslovnom narodu.

a ovo su reci ljubodraga dimica koji je nemrikosnoven za istoriju SFRJ!

alo, koju ste vi sreću doneli, bedu, patnju, izbeglice, urušenu ekonomiju.
Jednom sam rekao, zašto najbolji studenti ne nastavljaju školovanja, master studije u kini, Rusiji...itd šupačkim zemljama. Jer nisu ludi.
A ovo tvoje prizivam nereću, je takav budalaština da je strašno.
Jer neshvatate koliko je stanovništa ove zemlje okrenuto Eu, Ds, SNS, LDP.....
Sa druge strane Dss, SRS sa 9%, ma šta imamo da pričamo.
Da još ovo, vi zainteresovani za budućnost budućih generacija, ajde iskreno kaži koliko godina imaša, Ali iskreno. Misliš na budućnost 3000 mladića koji su ostavili živote u Vukovaru pa ste ga dali. DA to ste vi, isti ti ljudi, koji i imaju isto razmišljanje kao 90-tih.
Sa time smo završili. KRAJ. Nema vas više,
A one zemlje koje si naveo gore, pa pogledaj te zemlje.
Avganistan, zemlja terora i najveći izvoznik koke.
Severna koreja, šta tu da se komentariše, debili na valasti. Što Južna koreja nije takva. Meni nije jsno kako ti padne tako nešto da uporediš i sam sebi uskačeš u usta.
Irak, Sadam koji je pobio milione kurda i isto toliko svog stanovništva.
Daj idi i živi u takivm zemljama. Srbija ide u EU.

Da te ja pitam nešto ajd što kriviš Sadam i Miloševića to se i ja slažem, ali zašto kriviš čitave narode, Irački, Ruski , Kineski a pogotovo Srpski
Ameri koji su osvojili te zemlje šta su drugo uradili nego preuzeli profit od droge,nafte,oružja i ti sad meni soliš pamet o nekakvim dobroćudnim Amerima
Ne sme se dirati u slobodu nijednog naroda ako će oni živeti po šerijatu to je njihov izbor
Preko vlasti Iraka ili vlasti SAD-a zlo se događa to je neosporivo sve je to isto što si naveo samo u drugom pakovanju, to se dešava
A braniš se tako što mene povezuješ sa idejama čiji pristalica nisam
Ti očito nesvataš da mi nijedna politička partija u zemlji ne zanima, zanim me samo to da zemljom vlada narod u neposrednoj demokratiji, biranjem ljudi a ne ideja
uostalom imaš lažnu sliku o meni
A gde Srbiaj ide to će se tek videti..

Ovu vlast je izabrao narod niko drugi.
Iz tog razloga se i zna put ove zemlje, a to je EU.

Ako сте ви демократе тако сигурне да је народ за ЕУ....зашто онда не распишете референдум " Да ли сте за улазак у ЕУ ?" ??? :rtfm:

Народ је ову власт изабрао јер је опет насео на масне лажи....велико питање је хоће ли опет....

Back