Krishna
Elita
- Poruka
- 22.654
Ti si onda izuzetak koji potvrđuje pravilo.ja sam stekao dobre prijatelje, imao 3 devojke ukljucujuci i sadasnju. U ruski kafic idem non stop na koktele
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si onda izuzetak koji potvrđuje pravilo.ja sam stekao dobre prijatelje, imao 3 devojke ukljucujuci i sadasnju. U ruski kafic idem non stop na koktele
u NS su se uglavnom doselili imucniji Rusi, vecinom rade preko interneta, Ukrajinci koji su se doselili su vecinom sirotinja. Ne znam za eskort scenu, nisam nikad bio sa prostitutkom, sl drug mi je npr pricao da je bio sa Ukrajinkom. Ja sam na pocetku rata smuvao Ukrajinu, bila malo ovde posle otisla za BG, al bukvalno sam umalo izazvao strasan konflikt zbog nje, ona i dve drugarice nadmetale se da budu sa mnom, i oosle je vidim sa nekim Turcinom sto radi gradjevinu ovde, otuda lake zenskeTi si onda izuzetak kiji potvršuje pravilo.
Sad sam se prisjetio da je forumaš @'Clint' prošle godine napisao na nekoj temi da su novopridošle Ruskinje u Beogradu uglavnom ružnjikave, niske, zdepaste i previše bljedunjave, a generalno za te Ruse da izbjegavaju kontakt sa lokalcima i da se getoiziraju na neki način što kaže i otvarač ove teme. Klint inače živi u Americi, ali mu je to bio utisak nakon posjete Beogradu.
Ni blizu, ali u njihovu korist.Grci su ozbiljne flegme.
Govorim o onima što žive na turističkim mestima.
Nisu nešto ljubazni ali nisu ni neljubazni (pogledati pod Crnogorci).
Bukvalno možeš da radiš tamo šta god hoćeš ukoliko ih ne smaraš.
Nekako su nezainteresovani za skoro sve i ozbiljan lenčugitis vlada među njima. Slobodno mogu da kažem da smo mi Germani za njih što se radnih navika tiče.
Nivo znanja (tj. neznanja) Engleskog im je zabrinjavajuć za jednu turističku zemlju tog potencijala i kalibra.
Interesuje me, šta mislite generalno, o dolaska Rusa u BG ?
Od 2022.,kad je počeo rat u Ukrajini,počeli su da pristižu. Koji je njihov broj trenutno u BG? Primetio sam, da uopšte nisu druželjubivi i da su hladni. Uopšte nisu zainteresovani, za komunikaciju, i za integraciju u društvu. Pokušao sa, sa nekolicinom, da uspostavim kontakt, ali totalno ograničenje. Kao da su dovoljni, sami sebi, a došli su u drugu državu. Nije li to, nekako čudno? Ja sam očekivao, sasvim drugačiji odnos, prema državi, u koju su došli. Čast izuzecima, ali su veoma retki. Totalno, hladna i nezainteresovana nacija. Zašto je to tako?
Sad sam se prisjetio da je forumaš @'Clint' prošle godine napisao na nekoj temi da su novopridošle Ruskinje u Beogradu uglavnom ružnjikave, niske, zdepaste i previše bljedunjave, a generalno za te Ruse da izbjegavaju kontakt sa lokalcima i da se getoiziraju na neki način što kaže i otvarač ove teme. Klint inače živi u Americi, ali mu je to bio utisak nakon posjete Beogradu.
...i to ih zaboleGrci su ozbiljne flegme.
Govorim o onima što žive na turističkim mestima.
Nisu nešto ljubazni ali nisu ni neljubazni (pogledati pod Crnogorci).
Bukvalno možeš da radiš tamo šta god hoćeš ukoliko ih ne smaraš.
Nekako su nezainteresovani za skoro sve i ozbiljan lenčugitis vlada među njima. Slobodno mogu da kažem da smo mi Germani za njih što se radnih navika tiče.
Nivo znanja (tj. neznanja) Engleskog im je zabrinjavajuć za jednu turističku zemlju tog potencijala i kalibra.
Interesuje me, šta mislite generalno, o dolaska Rusa u BG ?
Od 2022.,kad je počeo rat u Ukrajini,počeli su da pristižu. Koji je njihov broj trenutno u BG? Primetio sam, da uopšte nisu druželjubivi i da su hladni. Uopšte nisu zainteresovani, za komunikaciju, i za integraciju u društvu. Pokušao sa, sa nekolicinom, da uspostavim kontakt, ali totalno ograničenje. Kao da su dovoljni, sami sebi, a došli su u drugu državu. Nije li to, nekako čudno? Ja sam očekivao, sasvim drugačiji odnos, prema državi, u koju su došli. Čast izuzecima, ali su veoma retki. Totalno, hladna i nezainteresovana nacija. Zašto je to tako?
Bio si s Ukrajinkom s krivim nogama ?Ukrajinci su najiskrivljenija nacija na svetu,kako samo onako iscaseno hodaju![]()
Ruznjikave ? Ko jos moze to reci, lepse su od nasih devojaka u proseku... bar meni, nize jesu od Srpkinja generalno , sl eto moja devojka ima 172cm npr, a Ruskinja.Sad sam se prisjetio da je forumaš @'Clint' prošle godine napisao na nekoj temi da su novopridošle Ruskinje u Beogradu uglavnom ružnjikave, niske, zdepaste i previše bljedunjave, a generalno za te Ruse da izbjegavaju kontakt sa lokalcima i da se getoiziraju na neki način što kaže i otvarač ove teme. Klint inače živi u Americi, ali mu je to bio utisak nakon posjete Beogradu.
Srpkinje bi bile puno bolje žene kad ne bi prečesto otvarale usta,i mješale se u sve ko vegeta.Ruznjikave ? Ko jos moze to reci, lepse su od nasih devojaka u proseku... bar meni, nize jesu od Srpkinja generalno , sl eto moja devojka ima 172cm npr, a Ruskinja.
To je Klintov utisak. Iskren da budem nisu ni mene nešto oduševile izgledom u prosjeku, zamišljao sam ih kao mnogo bolje ribe. Evo i trećeg forumaša koji djeli to mišljenje.Ruznjikave ? Ko jos moze to reci, lepse su od nasih devojaka u proseku... bar meni, nize jesu od Srpkinja generalno , sl eto moja devojka ima 172cm npr, a Ruskinja.
Iskreno i ja sam stekao takav utisak, ono većinom su baš nikakve, uglavnom jesu ono zdepaste, blede ko krpa, žućkaste i vodenasto plavih ili zelenih očiju, onako nedefinisanih, neupadljivih i ne nešto lepih crta lica, a pritom stiče se utisak da nešto ne vode toliko računa o svom izgledu, često deluju onako malo apa-drapa i zapušteno i kao da ni nemaju baš ukusa nit znaju da se obuku.
Sad verujem da nisu sve takve ali generalno daleko od toga da izgledaju baš nešto reprezentativno ili da su neki utisak ostavile (ono ni traga ni glasa onim izvikanim zgodnim Ruskinjama tipa Zaharova) i uglavnom deluju neinteresantno i nezanimljivo u bilo kom smislu.
Tako da nešto mi ni ne pada teško što nisu malo druželjubivije i raspoloženije za neke veze ili poznanstva sa nama :d , a i uglavnom u ogromnoj većini nisu singl već su uglavnom ovde u parovima i došle već sa nekim.
Najveći problem kod Srpkinja je što su većinom swarthy.Srpkinje bi bile puno bolje žene kad ne bi prečesto otvarale usta,i mješale se u sve ko vegeta.
aminSrpkinje bi bile puno bolje žene kad ne bi prečesto otvarale usta,i mješale se u sve ko vegeta.
Srpkinje bi bile puno bolje žene kad ne bi prečesto otvarale usta,i mješale se u sve ko vegeta.
Docim Hrvatice bljeste slavenskom belinom. Ae bre liceNajveći problem kod Srpkinja je što su većinom swarthy.
Daleko bilo,ja okrenem glavu na drugu stranu kad to prolazi,nego vidim da nekako sepaju kad hodaju,levo-desnoBio si s Ukrajinkom s krivim nogama ?
pa imam i ja zelene oci pa sta, i pri tom ima ih i crnih, nisu sve blede i plave, a vecina je smedja.To je Klintov utisak. Iskren da budem nisu ni mene nešto oduševile izgledom u prosjeku, zamišljao sam ih kao mnogo bolje ribe. Evo i trećeg forumaša koji djeli to mišljenje.
nase i aju juznjacki mentalitet u odnosu na Ruskinje, Ruskinje nisu histeticne i iracionalneGde si ti video ženu koja ne otvara usta?
To nije vezano za Srpkinje, već za sve, a naše su ipak mnogo ženstvenije i zgodnije od većeg dela sveta, posebno od EU ženskinja, koje u zadnje vreme više liče na dečake, nego na žene.
Ja kad vidim Nemice, Britanke i Holanđanke odmah mi bude jasno zašto su navedeni tako progresivne nacije. Da su naše žene takve ja bih isto radio nešto po ceo dan, samo da ih ne gledam.
Dosta više nego Srpkinje, ako izuzmemo mongrele iz Dalmacije. Severnije svetlije, pa do Slovenije u kojoj je većina stanovništa plavooko i svetlokoso, kako i dolikuje slovenima.Docim Hrvatice bljeste slavenskom belinom. Ae bre lice
Više R1a/slovenske genetike.Dosta više nego Srpkinje, ako izuzmemo mongrele iz Dalmacije. Severnije svetlije, pa do Slovenije u kojoj je većina stanovništa plavooko i svetlokoso, kako i dolikuje slovenima.
I ne, nisam Hrvat.