Rusi u Beogradu

Ti si onda izuzetak kiji potvršuje pravilo.
u NS su se uglavnom doselili imucniji Rusi, vecinom rade preko interneta, Ukrajinci koji su se doselili su vecinom sirotinja. Ne znam za eskort scenu, nisam nikad bio sa prostitutkom, sl drug mi je npr pricao da je bio sa Ukrajinkom. Ja sam na pocetku rata smuvao Ukrajinu, bila malo ovde posle otisla za BG, al bukvalno sam umalo izazvao strasan konflikt zbog nje, ona i dve drugarice nadmetale se da budu sa mnom, i oosle je vidim sa nekim Turcinom sto radi gradjevinu ovde, otuda lake zenske

Sad sam se prisjetio da je forumaš @'Clint' prošle godine napisao na nekoj temi da su novopridošle Ruskinje u Beogradu uglavnom ružnjikave, niske, zdepaste i previše bljedunjave, a generalno za te Ruse da izbjegavaju kontakt sa lokalcima i da se getoiziraju na neki način što kaže i otvarač ove teme. Klint inače živi u Americi, ali mu je to bio utisak nakon posjete Beogradu.

Poslednja izmena:
Grci su ozbiljne flegme.
Govorim o onima što žive na turističkim mestima.

Nisu nešto ljubazni ali nisu ni neljubazni (pogledati pod Crnogorci).
Bukvalno možeš da radiš tamo šta god hoćeš ukoliko ih ne smaraš.

Nekako su nezainteresovani za skoro sve i ozbiljan lenčugitis vlada među njima. Slobodno mogu da kažem da smo mi Germani za njih što se radnih navika tiče.
Nivo znanja (tj. neznanja) Engleskog im je zabrinjavajuć za jednu turističku zemlju tog potencijala i kalibra.
Ni blizu, ali u njihovu korist.

Nećeš u Atini videti pune kafiće u sred radnog dana. Stopa zaposlenosti u Srbiji je među najnižim u Evropi (Grčka nije tu), što znači da su veliki deo političkih Srba notorni neradnici (a neki samo potkradaju državu).

Grčka dijaspora je jako uspešna i svugde se probijaju, za razliku od političkih Srba koji su većinom klozetari, socijala ili kriminalci.

Poslednja izmena:
Interesuje me, šta mislite generalno, o dolaska Rusa u BG ?
Od 2022.,kad je počeo rat u Ukrajini,počeli su da pristižu. Koji je njihov broj trenutno u BG? Primetio sam, da uopšte nisu druželjubivi i da su hladni. Uopšte nisu zainteresovani, za komunikaciju, i za integraciju u društvu. Pokušao sa, sa nekolicinom, da uspostavim kontakt, ali totalno ograničenje. Kao da su dovoljni, sami sebi, a došli su u drugu državu. Nije li to, nekako čudno? Ja sam očekivao, sasvim drugačiji odnos, prema državi, u koju su došli. Čast izuzecima, ali su veoma retki. Totalno, hladna i nezainteresovana nacija. Zašto je to tako?

Iskreno i ja sam stekao taj utisak, otprilike u tom smislu dosta su slični kao i Kinezi ovde (samo što ne valjaju jeftinu robu i igračke za 2 evrića), ono žive u nekom svom bubble-u, deluje kao da su sami sebi dovoljni i mi ih prosto ni ne zanimamo, dosta ovako deluju odsečeno, asocijalno i ni ne pokazuju ikakvu želju da se socijalizuju sa nama, uspostave neki kontakt, odnose i slično, prosto ih ne zanimamo i ako su oni došli u našu zemlju tretiraju nas maltene kao da ni ne postojimo (slično kao i Kinezi koji su tu već mnogo duže od njih), inače oni generalno jesu takvi, dosta onako hladni i nekomunikativni.

Inače nije dobro to što su svojim dolaskom ovde nabili cene nekretnina, kirija i raznih stvari, ali ovako generalno i ja imam dosta neutralan i ravnodušan odnos prema njima, ono što se mene tiče nek su živi i zdravi ali ono nit mi smetaju nit mi trebaju.

Sad sam se prisjetio da je forumaš @'Clint' prošle godine napisao na nekoj temi da su novopridošle Ruskinje u Beogradu uglavnom ružnjikave, niske, zdepaste i previše bljedunjave, a generalno za te Ruse da izbjegavaju kontakt sa lokalcima i da se getoiziraju na neki način što kaže i otvarač ove teme. Klint inače živi u Americi, ali mu je to bio utisak nakon posjete Beogradu.

Iskreno i ja sam stekao takav utisak, ono većinom su baš nikakve, uglavnom jesu ono zdepaste, blede ko krpa, žućkaste i vodenasto plavih ili zelenih očiju, onako nedefinisanih, neupadljivih i ne nešto lepih crta lica, a pritom stiče se utisak da nešto ne vode toliko računa o svom izgledu, često deluju onako malo apa-drapa i zapušteno i kao da ni nemaju baš ukusa nit znaju da se obuku.
Sad verujem da nisu sve takve ali generalno daleko od toga da izgledaju baš nešto reprezentativno ili da su neki utisak ostavile (ono ni traga ni glasa onim izvikanim zgodnim Ruskinjama tipa Zaharova) i uglavnom deluju neinteresantno i nezanimljivo u bilo kom smislu.
Tako da nešto mi ni ne pada teško što nisu malo druželjubivije i raspoloženije za neke veze ili poznanstva sa nama :d , a i uglavnom u ogromnoj većini nisu singl već su uglavnom ovde u parovima i došle već sa nekim.

Grci su ozbiljne flegme.
Govorim o onima što žive na turističkim mestima.

Nisu nešto ljubazni ali nisu ni neljubazni (pogledati pod Crnogorci).
Bukvalno možeš da radiš tamo šta god hoćeš ukoliko ih ne smaraš.

Nekako su nezainteresovani za skoro sve i ozbiljan lenčugitis vlada među njima. Slobodno mogu da kažem da smo mi Germani za njih što se radnih navika tiče.
Nivo znanja (tj. neznanja) Engleskog im je zabrinjavajuć za jednu turističku zemlju tog potencijala i kalibra.
...i to ih zabole

Interesuje me, šta mislite generalno, o dolaska Rusa u BG ?
Od 2022.,kad je počeo rat u Ukrajini,počeli su da pristižu. Koji je njihov broj trenutno u BG? Primetio sam, da uopšte nisu druželjubivi i da su hladni. Uopšte nisu zainteresovani, za komunikaciju, i za integraciju u društvu. Pokušao sa, sa nekolicinom, da uspostavim kontakt, ali totalno ograničenje. Kao da su dovoljni, sami sebi, a došli su u drugu državu. Nije li to, nekako čudno? Ja sam očekivao, sasvim drugačiji odnos, prema državi, u koju su došli. Čast izuzecima, ali su veoma retki. Totalno, hladna i nezainteresovana nacija. Zašto je to tako?

Oni imaju sve svoje i zabole ih za srbe, naša velika braća. Evo konkretno u mom poslu - koristili su naše usluge dok iz Rusije nisu pristigli njihovi stručnjaci i sada se isključivo njih drže. Znam neke ruse koji su u Srb nevezano od rata, došli pre desetak godina, oni ne vole ove pridošlice. Kažu da su to uglavnom homosi i lezbosi koji se plaše da će ih Putin regrutovati kada mu zafali vojnika. Oni su tamo baš u represivnom položaju.

Mislim da imaju kompleks vise vrednosti, kao npr. Ameri, s tim sto, za razliku od Amera, nemaju kulturu ekstrovertnosti i prijatnog ponasanja.
Ruskinje se preterano sredjuju, to mi je utisak ovde u njemackama, u Srbiji se ta razlika ne vidi.

Ruznjikave ? Ko jos moze to reci, lepse su od nasih devojaka u proseku... bar meni, nize jesu od Srpkinja generalno , sl eto moja devojka ima 172cm npr, a Ruskinja.

Ruznjikave ? Ko jos moze to reci, lepse su od nasih devojaka u proseku... bar meni, nize jesu od Srpkinja generalno , sl eto moja devojka ima 172cm npr, a Ruskinja.
To je Klintov utisak. Iskren da budem nisu ni mene nešto oduševile izgledom u prosjeku, zamišljao sam ih kao mnogo bolje ribe. Evo i trećeg forumaša koji djeli to mišljenje.

Iskreno i ja sam stekao takav utisak, ono većinom su baš nikakve, uglavnom jesu ono zdepaste, blede ko krpa, žućkaste i vodenasto plavih ili zelenih očiju, onako nedefinisanih, neupadljivih i ne nešto lepih crta lica, a pritom stiče se utisak da nešto ne vode toliko računa o svom izgledu, često deluju onako malo apa-drapa i zapušteno i kao da ni nemaju baš ukusa nit znaju da se obuku.
Sad verujem da nisu sve takve ali generalno daleko od toga da izgledaju baš nešto reprezentativno ili da su neki utisak ostavile (ono ni traga ni glasa onim izvikanim zgodnim Ruskinjama tipa Zaharova) i uglavnom deluju neinteresantno i nezanimljivo u bilo kom smislu.
Tako da nešto mi ni ne pada teško što nisu malo druželjubivije i raspoloženije za neke veze ili poznanstva sa nama :d , a i uglavnom u ogromnoj većini nisu singl već su uglavnom ovde u parovima i došle već sa nekim.

Srpkinje bi bile puno bolje žene kad ne bi prečesto otvarale usta,i mješale se u sve ko vegeta.

Gde si ti video ženu koja ne otvara usta? :)

To nije vezano za Srpkinje, već za sve, a naše su ipak mnogo ženstvenije i zgodnije od većeg dela sveta, posebno od EU ženskinja, koje u zadnje vreme više liče na dečake, nego na žene.

Ja kad vidim Nemice, Britanke i Holanđanke odmah mi bude jasno zašto su navedeni tako progresivne nacije. Da su naše žene takve ja bih isto radio nešto po ceo dan, samo da ih ne gledam.

To je Klintov utisak. Iskren da budem nisu ni mene nešto oduševile izgledom u prosjeku, zamišljao sam ih kao mnogo bolje ribe. Evo i trećeg forumaša koji djeli to mišljenje.
pa imam i ja zelene oci pa sta, i pri tom ima ih i crnih, nisu sve blede i plave, a vecina je smedja.
nit sve imaju plave i zelene oci, nisu Svedjanke ds budu sve plave sa svetlim ocima.
A to da ne drze do sebe je smesno, znaci vidjam jednju ide u prodavnicu nasminka se ko da ide u izlazak. Do toga drze jako

Gde si ti video ženu koja ne otvara usta? :)

To nije vezano za Srpkinje, već za sve, a naše su ipak mnogo ženstvenije i zgodnije od većeg dela sveta, posebno od EU ženskinja, koje u zadnje vreme više liče na dečake, nego na žene.

Ja kad vidim Nemice, Britanke i Holanđanke odmah mi bude jasno zašto su navedeni tako progresivne nacije. Da su naše žene takve ja bih isto radio nešto po ceo dan, samo da ih ne gledam.
nase i aju juznjacki mentalitet u odnosu na Ruskinje, Ruskinje nisu histeticne i iracionalne

Back