Oda Nobunaga
Zainteresovan član
- Poruka
- 316
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
razmenjuj, niko ti ne brani.Zašto ? Mogo bi s njima razmjenit iskustva iz 91.
plave oke, plava kosica, mirne, nasmejane, uvek spremne na salu ali ipak konzervativne...sta ti treba vise.To je već druga priča. Ovde govorimo, o mentalitetu jednog naroda.
Ima ih puno i u Beogradu. Čak se mogu sresti i u prigradskim naseljemi poput Batajnice, Borče itd, ali više ih je u Beogradu proper. Novom Beogradu i Zemunu nego u prigradskim naseljimane znam za BG al NS je prepravljen Rusima, nemoguce je prosetsti gradom da se ne cuje ruski, imaju svoje kafice itd
ima i Ukrajinaca dosta, ono sto je fakt da su kirije ludacki poradle, 2,3 puta zbog njih
imam tri frenda iz rusije, jednog iz ukrajine i dvoje iz letonije...i nijedan nije izbegao.Ima ih puno i u Beogradu. Čak se mogu sresti i u prigradskim naseljemi poput Batajnice, Borče itd, ali više ih je u Beogradu proper i Zemunu nego u prigradskim naseljima
Ja nisam dezertiro ko ti.razmenjuj, niko ti ne brani.
Interesuje me, šta mislite generalno, o dolaska Rusa u BG ?
Od 2022.,kad je počeo rat u Ukrajini,počeli su da pristižu. Koji je njihov broj trenutno u BG? Primetio sam, da uopšte nisu druželjubivi i da su hladni. Uopšte nisu zainteresovani, za komunikaciju, i za integraciju u društvu. Pokušao sa, sa nekolicinom, da uspostavim kontakt, ali totalno ograničenje. Kao da su dovoljni, sami sebi, a došli su u drugu državu. Nije li to, nekako čudno? Ja sam očekivao, sasvim drugačiji odnos, prema državi, u koju su došli. Čast izuzecima, ali su veoma retki. Totalno, hladna i nezainteresovana nacija. Zašto je to tako?
a oklen sam to dezertirao druze simoJa nisam dezertiro ko ti.
Iz JNA.a oklen sam to dezertirao druze simo![]()
A izdaju u Atini 95-e si zaboravila Limunado???Ja imam samo pozitivna iskustva sto se tice idnosa grckog naroda prema Srbima.
Grci su pomagali kad je bilo najteze.
ko je dezrtirao iz jna za mirnodopsko vreme imao je debeo dosije kao vecina siptarcina koji su doplezali iz albanskih vrleti... a ko je dezertirao za vreme ratova devedesetih, onda mu sudbina nije bas bila lepa sto znaci da ne bi mogao da kucka jer ne bi imao prste.Iz JNA.
Zato i jesmo izgubili rat.da te malko poducim, ne da sam dezertirao druze simo, vec ono sto sam ja video od sarajeva do dubrovnika ti o tome mozes samo da sanjas...i nikako kao puki redov.
Ja imam samo pozitivna iskustva sto se tice idnosa grckog naroda prema Srbima.
Grci su pomagali kad je bilo najteze.
sta znam, Ukrajinske su generalno lake zene, Ruskinje se ne daju bas tek tako, po mom iskustvu.Nakon dolska ove zadnje ture Rusa u Srbiju, u Beogradu je značajno porastao broj eskort dama.Više od pola onih koje trenutno rade su strankinje, a među njima je najviše Ruskinja i Brazilki.
@GrdobanS @MORNAR SA PUČINE @Lovac Luka ulovio vuka @SajaBg @Perperius
tacno.Zato i jesmo izgubili rat.
izgubili smo rat jer je Amerika tako rekla :/tacno.
izgubili smo rat jer je bila izdaja u vrhu. kao svaki rat u istoriji, kada vrhovni pravi dilove sa velikim silama a narod mu bude koleteralna steta.
a takvim drzavama mi idioti posle ratova dizemo spomenike zahvalnosti, njihove najokorelije pozivamo kao goste na tribinama iako su nam ubijali decu i kunemo se u njihovo prijateljstvo samo zarad milokliznog dodira....nesto kao tvoje komsije kroatofilicari koji su docekivali naciste na jelacica placu sa cvecem.
ja sam stekao dobre prijatelje, imao 3 devojke ukljucujuci i sadasnju. U ruski kafic idem non stop na kokteleJa sam stekao utisak da je 80-90% ovih novopridošlih Rusa koji žive u svom svjetu i ne zarezuju nas za suvu šljivu starosti između 20 i 30 godina.
postoje stenogrami svih razgovora milosevica sa njima...mislim kada bi samo deo toga objavili javno, mnogima bi splasnulo patriotsko kunjenje u sps.izgubili smo rat jer je Amerika tako rekla :/
Nije da pratim beogradsku ekskort scenu, ali par puta sam bacio pogled da vidim šta je u ponudi. Vidim za soludan broj devojaka piše 'Russian' ili 'from Russia.'sta znam, Ukrajinske su generalno lake zene, Ruskinje se ne daju bas tek tako, po mom iskustvu.
Nakon dolska ove zadnje ture Rusa u Srbiju, u Beogradu je značajno porastao broj eskort dama.Više od pola onih koje trenutno rade su strankinje, a među njima je najviše Ruskinja i Brazilki.
@GrdobanS @MORNAR SA PUČINE @Lovac Luka ulovio vuka @SajaBg @Perperius
zanimljivo, svasta se doselilo.Nije da pratim beogradsku ekskort scenu, ali par puta sam bacio pogled šta je u ponudi. Vidim za soludan broj devojaka piše 'Russian' ili 'from Russia.'