Rusi se kula od falsifikata !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
http://www.aksiomagencija.com/index...ask=view&id=12&Itemid=26&limit=1&limitstart=2

Pisma Aristotelu“ su, žanrovski, epistolarni roman sastavljen od trideset i tri pisma koja Aleksandar iz Indije piše Aristotelu u Atinu. Naravno da su Aleksandrova pisma plod piščeve mašte. Ali, kod Plutarha, u njegovim „Biografijama“, postoji zaista jedno Aleksandrovo indijsko pismo Aristotelu, u kome slavni učenik prekoreva slavnog učitelja zato što je objavio tajne „akromatske spise“. Iz tog Aleksandrovog kratkog pisma, vidi se da je bio, i te kako, ljut na Aristotela. Jer, Aleksandar je znao da se Aristotel za atinsko državljanstvo, već prodao Grcima i da će osnivanjem Aristotelove akademije početi komercijalizacija tajnih, svetih znanja i da će to, neminovno, voditi sunovratu kulture. To Aleksandrovo kratko pismo Aristotelu bilo je jak, inspirativan povod Jovanoviću da izmisli još trideset i dva Aleksandrova pisma iz kojih se, između ostalog, vidi i to da je Aristotel bojeći se Aleksandrovog povratka iz Indije, učestvovao u zaveri protiv svog učenika koji je, u međuvremenu, postao „gospodar sveta“. Činjenica je da su i Aristotel i Aleksandar umrli, obojica u šezdesetoj. Mada, po Jovanoviću, Aleksandar ne umire u 33. godini, već, baš kao i Isus, vaskrsava iz mrtvih i ostaje da živi u Kašmiru sa indijskim gimnosofistima, razočaran izdajom svojih dvanaest generala koji su mu, poput Isusovih dvanaest apostola, na „tajnoj večeri“, otkazali poslušnost.

Ebote, pa ti si roman skontao kao istorijski izvor....

Sta kaze ovaj : CINJENICA JE DA JE ALEXANDAR UMRO U 60 GODINI ?

pa ovde se ne zna ko je ludji :) :) :) :)

Poslednja izmena:
ahahahahah
sve lepse od lepseg

Koje je to nepoznavanje geografije
Pa odkad Dunav protice kroz Gornji Egipat

egypt.gif

evo ti Egipat. Gornji Eipat ti je od Memphis-a pa na dole.

map.jpg

A ovo ti je decko tok reke Dunav.

:hahaha::hahaha::hahaha:

"Idi dok si mlad."
Svetlana Raznjatovic.

Ma, nisi ukapirao, to Dunav SAD tako teče, a u Aleksandrovo vreme Pangea se još nije sasvim rasformirala. z:mrgreen:

http://www.glas-javnosti.rs/node/13732/print

Evo - kako je Alexandar postao Isus.

Pa ti si komedija covece....

Komedija je ono sto pise "zvanicna istorija",ali ti to ne mozes da shvatis ?! z:mrgreen:
P.S
Idi kod Jovanovica u redakciju NIN-a pa ga pitaj odakle je to sve pokupio?!
Verovatno je sve izmislio
Eh da je to napisao Nemac ili mozda Amer,gde bi ti bio kraj ?!z:hi:

Poslednja izmena od moderatora:
I jos jedan dokaz da si bukvalista:

http://www.specialtyinterests.net/comparison2.html

Ali ti to verovatno ne razumes,tako su te ucili a ti si "uzoran" ucenik njihov z:mrgreen:

Buvalista, ne bukvalista ti lupetas gluposti.
Ali nastavicemo cisto da riznici gluposti dodamo jos pokoji dragulj.

Comparing the Land & Sea Battles of Ramses III with those of Nectanebo I ?

Hvala za link, dosta toga sam i sam znao ali....sta je sustina ovde ?
btw svi podaci koji su ovde izneti su podaci konvencionalne nauke...samo malo izmuljani, kao i uvek. :)

Zamolio bih ostale diskutante da bace pogled na link, mozda ce njima biti nesto jasnije.

Nekhtaneb I nije savremenik Alexandrov

Poslednja izmena:
Dakle sada dokazujes da su Ramzes III i Nektaneb I jedan te isti covek ?

Kakve to veze ima sa tim da je Alexandar Srbin i da Dunav protice kroz Egipat ?

Ne.Ti si bio uporan po pitanju imena Nektanebo,za koje si napisao da je Nekhtaneb.
Ja sam ti dokazao da nisi u pravu(u potpunosti) i da se njegovo ime pise i kao Nektanebo.
Sada ti meni objasni kako to da su prevodi tako plasticni,uostalom kao i celokupna "zvanicna istorija"???
Ako si citao stranice koje sam ti dao na uvid ,onda ces da primetis da obiluju sa recima poput:mozda,ako,verovatno,mozemo predpostaviti....itd.?!

Jes', vala, Tita je sve isarao geografske karte, pa sad ne znamo gde je Dunav z:shock:

Ne mislim na karte nego na NACIN pristupa i odnosa prema sagovorniku!!!
A o tome kroz koje je drzave tekao Dunav pre 2400 godina i u cijem su sastavu te drzave bile,drugom prilikom z:mrgreen:z:poz:
P.S
Titina istorija kaze:........i skoci pas Rex i tako spasi titu zivotz:mrgreen:
Osta ne razreseno,da li je Rex bio clan partije,da li je dobio posthumni orden i da li je dobio spomenik???z:hi:

Poslednja izmena:
Ne.Ti si bio uporan po pitanju imena 1. Nektanebo,za koje si napisao da je Nekhtaneb.
Ja sam ti dokazao da nisi u pravu(u potpunosti) i da se njegovo ime pise i kao Nektanebo.
Sada ti meni objasni kako to da su prevodi 2.tako plasticni,uostalom kao i celokupna "zvanicna istorija"???
3.Ako si citao stranice koje sam ti dao na uvid ,onda ces da primetis da obiluju sa recima poput:mozda,ako,verovatno,mozemo predpostaviti....itd.?!

1. Nemoj lagati. To je ruzno i vrlo bedno, pogotovo u ovakvoj diskusiji.

Ja sam prvi rekao da to nije nikakav "NektarNeba" vec da je to faraon Nekhtaneb II(Nekhtanebo II)

citiram tebe post br 61 :sve bozansko primio sam kroz krv mog pravog oca Mojsija,koji je prerusen u magijanta Nektarneba pobegao sa Dunava,iz Gornjeg Egipta u Pelu.

Medjutim, ima tu jos neceg. Ti u postu 23 pises ovo : Da li si znao podatak da je Aleksandrov "otac" Filip

Na sta ti ja u postu 43 odgovaram :
Alexandrov "otac" Filip?
A ko je mozda otac? Nekhtanebo II ?

Odatle se jasno vidi da sam ja prvi spomenuo Faraona Nekhtaneba i time jasno naznacio da znam odakle tvoji izvori vuku korene(Pseudo-Kalisten)

2.Ne razumem kako su to plasticni. Da li si cuo za "Kamen iz Rozete"?

3. Naravno, zato sto je to pseudo-istorijski sajt. Doduse nije toliko pseudo, barata se pravim podacima ali se dokazuje da su Ramzes III i Nekhtaneb I jedna te ista osoba na vrlo diskutabilan nacin. Zbog toga i obiluje izrazima:mozda,ako,verovatno,mozemo predpostaviti....itd, jer je prica puna rupa.

Jes', vala, Tita je sve isarao geografske karte, pa sad ne znamo gde je Dunav z:shock:

Goovno komunisticko ! Dokazani Srbomrzac, vidis ti covece koliko je njega ta mrznja pokretala kada je on izmenio geografske karte pa ceo svet uci da je Dunav u Evropi, Siroti Straus komponovao "Na lepom plavom Dunavu" misleci na reku kroja protice kroz Bec...jao Tile, Tile mamicu ti ustasku ...

1. Nemoj lagati. To je ruzno i vrlo bedno, pogotovo u ovakvoj diskusiji.

Ja sam prvi rekao da to nije nikakav "NektarNeba" vec da je to faraon Nekhtaneb II(Nekhtanebo II)

citiram tebe post br 61 :sve bozansko primio sam kroz krv mog pravog oca Mojsija,koji je prerusen u magijanta Nektarneba pobegao sa Dunava,iz Gornjeg Egipta u Pelu.

Medjutim, ima tu jos neceg. Ti u postu 23 pises ovo : Da li si znao podatak da je Aleksandrov "otac" Filip

Na sta ti ja u postu 43 odgovaram :
Alexandrov "otac" Filip?
A ko je mozda otac? Nekhtanebo II ?

Odatle se jasno vidi da sam ja prvi spomenuo Faraona Nekhtaneba i time jasno naznacio da znam odakle tvoji izvori vuku korene(Pseudo-Kalisten)

2.Ne razumem kako su to plasticni. Da li si cuo za "Kamen iz Rozete"?

3. Naravno, zato sto je to pseudo-istorijski sajt. Doduse nije toliko pseudo, barata se pravim podacima ali se dokazuje da su Ramzes III i Nekhtaneb I jedna te ista osoba na vrlo diskutabilan nacin. Zbog toga i obiluje izrazima:mozda,ako,verovatno,mozemo predpostaviti....itd, jer je prica puna rupa.

To je tacno da si ti to prvi pomenuo!!!
2.Procitaj stranice koje sam ti poslao pa ces da vidis kako su plasticni?!
Procitaj!!!(Ja te stranice citam na Nemackom,posto sa engleskim nisam bas najbolji)
3.Nisam citao navedene stranice.

Goovno komunisticko ! Dokazani Srbomrzac, vidis ti covece koliko je njega ta mrznja pokretala kada je on izmenio geografske karte pa ceo svet uci da je Dunav u Evropi, Siroti Straus komponovao "Na lepom plavom Dunavu" misleci na reku kroja protice kroz Bec...jao Tile, Tile mamicu ti ustasku ...

Straus je "Na lepom plavom Dunavu" ukrao !!!z:mrgreen:
Dokaz:Biblioteka "Albertina"--Bec(Austrija).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back