Rusi masovno u egzilu u Beogradu

Ne mešaju se kad ne znaš.
Ništa te kvadrature na Autokomandi nije prodato zadnjih 45 dana.
Sve sto se proda,mora da se vidi u Katastru.
Vidi se da ne bi bilo duple prodaje.
To može da vidi ko želi
Notari i katastar imaju uvid u realnom vremenu,mi ostali u roku od dan ,dva.
Само се надам да у напред датом примеру није нека муљачина у питању.

Чуо сам ту и тамо за случајеве да су људи "купили" стан или се са неким заменили... Избројали паре и то је то. За папире нису чули. Па је после било свачега.

Можда још нису завршени папири. Можда је неко рекао "сутра ћемо", па чекамо... и чекамо...

Иначе подржавам постојање катастра и података у систему. И превише смо се нагледали вишеструких продаја станова и слично.
Подржавам и нотаре, зато што они морају заиста да провере да ли тај неки папир има смисла.
Био сам запрепашћен када сам чуо да некадашња једина судска овера углавном значи само проверу да ли је Мика - Мика и Жика - Жика. Само то.

jel si se preselio u kruševac?
:zkez:
Нисам :andjeo:
Послом сам тренутно ту.

Моја последна селидба је била када сам имао око 6 месеци - тога се свакако не сећам.

Као и за све остало - све ми је премало у односу на Београд :hahaha:

Иначе, похвала за Крушевац :aha2:

U mojoj zgradi su dve porodice....rekla bih da su fini...uvek se uredno jave, na srpskom, cak se i njihova mala deca uredno javljaju.
Jedino su neotesani kad zatvaraju svoja vrata, treskaju samo tako. Kvaku ne dohvataju izgleda.
Ja imam komšinicu Ukrajinku,totalno opičenu,dugo je ovde Uvek me nasmeje
Komšinica Ruskinja se javlja .
Ima nekog malog psa..Redovno ga seta i čisti za njim
Ima i 2 mlada para,iz daleka se vidi da su Rusi .Ima još par njih
Gledaju ljudi svoja posla
Ne druže se ni medju sobom,a sto bi sa nama

Биће да ми не познајемо обичне Русе...

Мада, ако размислимо ко је од Руса вољан да збрише - чини ми се да то нису они који би уз кило вотке викали "живела руско-српска федерација".
Као када бисмо требали нпр. Чеди Јовановићу да објашњавамо великопатриотске планове - та два не иду заједно.

Setimo se onog putinovog propagandnog filma ... a potom , oj nemoi ...

Screenshot 2022-10-29 124006.jpg

Rusi napustaju rusiju hahahaha

Back