- Poruka
- 24.278
Vidjam te Ruse, Kubance, Indijce po Vračaru, Bulevaru, na Konjarniku kod Vera i Lidla.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne vidjam ih ovde. Verovatno dolaze bizmismeniKubanci ne ali Indijci itekako imaju.
Тешко да могу тако у пролазу да разликујем Русе од Украјинаца... Могу само да кажем да сам видео и једне и друге таблице по граду. Руских више, али то није неки велики број.Vidjam te Ruse, Kubance, Indijce po Vračaru, Bulevaru, na Konjarniku kod Vera i Lidla.
I ja u mom kraju i okruženju vidjam tablice obeju zemalja. To su jaka kola , nisu dosli ovde neki sirotani cim mogu da pljunu 500 e za stanarinu i za gorivo svaki dan. Cisto sumnjam da nisu guglali cene pre dolaska da znaju da ovo nisu standardne cene stanarine.Тешко да могу тако у пролазу да разликујем Русе од Украјинаца... Могу само да кажем да сам видео и једне и друге таблице по граду. Руских више, али то није неки велики број.
Зависи и какво је окружење... Неко са добром платом, нпр. ит-јевци разних врста, могу да живе практично било где, али то је само један део ствари.I ja u mom kraju i okruženju vidjam tablice obeju zemalja. To su jaka kola , nisu dosli ovde neki sirotani cim mogu da pljunu 500 e za stanarinu i za gorivo svaki dan. Cisto sumnjam da nisu guglali cene pre dolaska da znaju da ovo nisu standardne cene stanarine.
Adaptirali smo stan u kancelarijski prostor. Gazde nisu pitale za pare. Rusi su. Otvorice neku firmu.Porasle i cene zakupa lokala
Nije valjda i to zbog Rusa i Ukrajinaca
Ima ovde i jednih i drugih
Ja sam napisala lokal.Adaptirali smo stan u kancelarijski prostor. Gazde nisu pitale za pare. Rusi su. Otvorice neku firmu.
Nema ti sta da verujes ili ne. Desava se kupovina poslovnih prostora. Otvaraju se razne ruske firmeNe verujem da će Rusi da otvaraju prodavnice zdrave hrane,snadejrski salon i slično
kupovina vrlo vrlo retko, rusi iznajmljuju.Nema ti sta da verujes ili ne. Desava se kupovina poslovnih prostora. Otvaraju se razne ruske firme
Ima ih pun Belvil. Ne smeškam im se. Ni oni nama. Gledaju ljudi svoje probleme a ja sigurno neću da se bavim njima. I tako treba da bude. Dokle je tako nema problema ovde bio Albanac, Rus,Hrvat, Holanđanin...To je po meni najbolje prijateljsko okruženje....svako gleda svoja posla.Зависи и какво је окружење... Неко са добром платом, нпр. ит-јевци разних врста, могу да живе практично било где, али то је само један део ствари.
Од изузетног значаја је то пријатељско окружење... Тешко да ће се овде десити да неко виче на једне или друге, таман носили сопствену заставу са собом.
Мислим, Русе ћемо са осмехом да поздравимо, али ни на Украјинце нећемо гунђати. Мож' да постоји неки лудак, али то није ништа према томе шта уме на западу да се дешава.
А немамо ни таква предграђа где полиција не улази. Овде се слободно иде где хоћеш.
И прилично сам сигуран да им нећемо викати да су нечасно збрисали из своје земље. Већ имамо довољно проблема па не гунђамо другима.
To su samo spinoviNema ti sta da verujes ili ne. Desava se kupovina poslovnih prostora. Otvaraju se razne ruske firme
U ovom konkretnom slucaju su kupili 160 kvadrata na autokomandikupovina vrlo vrlo retko, rusi iznajmljuju.
niko ovde nije dosao da bi trajno ostao
Ne postoji tako veliki lokal na autokomandeU ovom konkretnom slucaju su kupili 160 kvadrata na autokomandi
Ne postoji tako veliki lokal na autokomande
Postoje neke kuće u okolini koje se prodaju,i nešto gore ka stadionu C Zvezde.
Klasičan lokal ne
A što nema registrovano u katastru toako ti bolje poznajes od mene posao koji smo mi radili neka ti je.
Sta ja znam zasto. Taj sto je platio sa evrima je bio rus.A što nema registrovano u katastru to
А добро... ако се не изражавамо сви стручно како треба... Ваљда то није тако велики прекршај?Ako si overio Ugovor,mora da bude registrovano u Katastru
Ne mešaju se kad ne znaš.А добро... ако се не изражавамо сви стручно како треба... Ваљда то није тако велики прекршај?
Шта се све данас може преправити и направити - један обичан стан може да буде за становање власника или изнајмљен, може да буде канцеларија или за зубара или потрпаш унутра пар компова па буде фирма...
Па је то опет стан, нису зидови нигде отишли.
Како се и колико плаћа порез на наведене комбинације (а ко зна шта све још постоји) не знам. Ми нисмо склони плаћању великог пореза.
jos uproscenije - ni stan ni lokal ni poslovni prostorNišta te kvadrature na Autokomandi nije prodato zadnjih 45 dana.