86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Grip i kod nas![]()
samo da vam kazem da je kafetin cold zakon!!!!
nikakvi ferveksi i koldreksi..
juce me lomilo, popila jedan i odradila sve od obaveza
sinoc popila jedan pre spavanja, imala sam temperaturu
jutros sam otisla do banke, pa u brzinsku nabavku..dosla kuci spremila 1/2l zelenog caja sa limunom i medom..popila jos jedan kafetin..
poslednjih sat vremena sredjujem kucu, nedeljno sredjivanje i ribanje kupatila..
sem kaslja, funkcionisem neometano..
sestru sam podigla na noge isto sa kafetinom, juce je imala sve stomacne simptome gripa..
ne radim za njih, niti sam im promoter, al samo da znate da stvar radi!

meni kafetin odlican za bolove, nego mi sad osto jos samo jedan, a posle ce da bude kukulele![]()
nemoj leba ti, ko ce da da izdrzavauhvati tog crncija nek te plodi, seks je zakon za bolove![]()

nemoj leba ti, ko ce da da izdrzava![]()

samo da vam kazem da je kafetin cold zakon!!!!
ne radim za njih, niti sam im promoter, al samo da znate da stvar radi!
meni kafetin odlican za bolove, nego mi sad osto jos samo jedan, a posle ce da bude kukulele![]()
E tako sam i ja htela da se vratim na plavu boju iz crvene, pa sam posle nedelju dana opet kupila crvenu jer ništa nisam uradila, a frizerka je na moju priču o tom iskustvu imala samo blagi osmeh...dovoljan da me izludi do besvesti.potrošila sam hrpu para na 2 farbe i 12% hidrogen da bih posvijetlila kosu i dobila sam samo narandžasti pramen i mrrrrrvicu svijetliju kosu
pa se ti sad sofija rugaj frizerkama na 3 razreda srednje
džaba ti fakultet kad nisi frizerka
Temperatura ?Boli grlooooooooo
Nemam snage da kasljem vise
Sve boli![]()
Temperatura ?