Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

samo da vam kazem da je kafetin cold zakon!!!!
nikakvi ferveksi i koldreksi..
juce me lomilo, popila jedan i odradila sve od obaveza
sinoc popila jedan pre spavanja, imala sam temperaturu
jutros sam otisla do banke, pa u brzinsku nabavku..dosla kuci spremila 1/2l zelenog caja sa limunom i medom..popila jos jedan kafetin..
poslednjih sat vremena sredjujem kucu, nedeljno sredjivanje i ribanje kupatila..
sem kaslja, funkcionisem neometano..
sestru sam podigla na noge isto sa kafetinom, juce je imala sve stomacne simptome gripa..
ne radim za njih, niti sam im promoter, al samo da znate da stvar radi!

nikakvi ferveksi i koldreksi..
juce me lomilo, popila jedan i odradila sve od obaveza
sinoc popila jedan pre spavanja, imala sam temperaturu
jutros sam otisla do banke, pa u brzinsku nabavku..dosla kuci spremila 1/2l zelenog caja sa limunom i medom..popila jos jedan kafetin..
poslednjih sat vremena sredjujem kucu, nedeljno sredjivanje i ribanje kupatila..
sem kaslja, funkcionisem neometano..
sestru sam podigla na noge isto sa kafetinom, juce je imala sve stomacne simptome gripa..

Hvala duso:heart:
Da javim sestri da uzme,posla kod nas :ok:

Ja sam loše.
Mnogo loše.
A nemam luksuz da to bdem.
Hoću u neko zvučno izolovano ćoše da se sita isplačem.
Ali ne.
Moram da radim, a u slobodno vreme moram da završavam druge obaveze koje nisu baš prave obaveze, ali su stvari koje se od mene svakako očekuju.
Dakle, podrazumeva se da uvek imam štošta drugo da radim do da patim, a baš mi to treba da bih se osetila normalnom i ozdravila od ovih boli.
Da tiho cvilim uz stare ploče na podu dok mi se ne prehlade jajnici.

potrošila sam hrpu para na 2 farbe i 12% hidrogen da bih posvijetlila kosu i dobila sam samo narandžasti pramen i mrrrrrvicu svijetliju kosu
pa se ti sad sofija rugaj frizerkama na 3 razreda srednje
džaba ti fakultet kad nisi frizerka

meni kafetin odlican za bolove, nego mi sad osto jos samo jedan, a posle ce da bude kukulele :sad2:

@nadovez
Nije ista stvar..ovaj drugi sadrzi kodeinfosfat seskvihidrat i nakon duze upotrebe u vecim kolicinama mozes postati zavisan

Medrol, Medrol, Medrol...magican lek...
smilie_girl_231.gif

potrošila sam hrpu para na 2 farbe i 12% hidrogen da bih posvijetlila kosu i dobila sam samo narandžasti pramen i mrrrrrvicu svijetliju kosu
pa se ti sad sofija rugaj frizerkama na 3 razreda srednje
džaba ti fakultet kad nisi frizerka
E tako sam i ja htela da se vratim na plavu boju iz crvene, pa sam posle nedelju dana opet kupila crvenu jer ništa nisam uradila, a frizerka je na moju priču o tom iskustvu imala samo blagi osmeh...dovoljan da me izludi do besvesti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back