Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:neutral: stize mi mejl sinoc od neke osobe za koju ja apsolutno pojma nemam ko je, ispita me o nekim stvarima koje se ocigledno ticu mene i mog zivota i kao eto nadam se da me se secas kad smo bili sa tim i tim osobama tu i tu, obzirom da si bila prilicno vesela. a ja ybn nemam pojma ko je ta osoba i odakle joj moj mejl :neutral: dakle dobra odluka sto sam odlucila da se drzim samo vina i piva. missim, kaki su ovo prepadi :confused:

Kasno sam videla tvoju poruku, dusice, prekasno - i sad ne mogu da te nadjem:dash:
Javi se, brine me sto te nema, a ja sam tu, mozda desetak minuta daleko od tebe, ali ne mogu da te nadjem a niko ne moze da mi pomogne:(

ybt a sta mene boli djokica koliki su van government's cuts, kad trazim cenu karte ocu punu cenu karte, a ne da mi se objasnjava kolko pracam za yebeno gorivo a kolko harac za vasu vladu...missim taman se obraduje covek, a kad ono....djokica :roll: i ako je to low cost kompanija onda sam ja vojislav kostunica...il seki, jos bolje :roll:

Sve mozes sama,ali mora da bude SUVO.Silikon ne sme na vlagu,dzabe radis.Odradis uvece na suvo,ujutru ko bog,nema greske.:ok:

Da se nadovežem na >Mirka: stari silikon možeš i sklapelom da ukloniš, a onda i fenom dobro prosušiš (pazi da ti ne upadne u kadu:zcepanje:)) i najbolje ujutru kad si sigurna da se od sinoć osušilo ikad su ti ruke najmirnije:ok: Ma nije to ništa strašno samo zahteva malo koncentracije...

Da se nadovežem na >Mirka: stari silikon možeš i sklapelom da ukloniš, a onda i fenom dobro prosušiš (pazi da ti ne upadne u kadu:zcepanje:)) i najbolje ujutru kad si sigurna da se od sinoć osušilo ikad su ti ruke najmirnije:ok: Ma nije to ništa strašno samo zahteva malo koncentracije...

...cek, mislis da se fenom onaj stari ugreje, pa se lakse skine? to mi nije palo na pamet, a kada mi je od neke kao plastike, pa me strah da je ne ostetim,
i ne napravim vecu stetu nego korist.....

....i ja to treba da uradim, al' sve mislim da to treba strucna osoba da radi, jos prvo treba da se skine predhodni..

Ja sam prvo posula sonu kiselinu koja je pojela sve. Prskala tusem i svlacila zicom. Lako ide.Dobro sam osusila kadu i onda nanela silikon. Danas moram da gulim i gletujem, a sutra smirglam i krecim deo zida u hodniku, a jos sam sva ulepljena silikonom :( Bar da sam ga ubrizgala gde treba :lol:

Ja sam prvo posula sonu kiselinu koja je pojela sve. Prskala tusem i svlacila zicom. Lako ide.Dobro sam osusila kadu i onda nanela silikon. Danas moram da gulim i gletujem, a sutra smirglam i krecim deo zida u hodniku, a jos sam sva ulepljena silikonom :( Bar da sam ga ubrizgala gde treba :lol:

o Boze, ovo ne treba da radi jedna tako sofisticirana dama :((

Ako nasapunjaš ruke pre nego što počneš da radiš sa silikonom, neće ti se ulepiti ruke, provereno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back