Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:neutral:

E znas sta.... ja sam se malo umorila
poslednjih x godina kao zidu da pricam
vrtim jedno te isto kao pokvarena ploca
a odgovora nema
nemam ja zivce k'o konopce
i malo mi je dosta svega

eto...

zasto nema nikad nicega
mora da se napnem pa ok mozhda a drugi ne oni uvek nesto imaju

stvrano velika mi je stoma... trba
:I
tako pomislim pa zaboravim :think:

Poslednja izmena:
...jel moguce da nemam dve "boje" u ormanu:mrgreen:
...sve sivo, teget, crno, bez, i nesto malo belog:eek:
...i sve na pruge i po neku kockicu...aaaaaaaaa, pa nisam
normalna, definitivno, je vreme da ponovo vratim bar moju
omiljenu crvenu:heart:

...jel moguce da nemam dve "boje" u ormanu:mrgreen:
...sve sivo, teget, crno, bez, i nesto malo belog:eek:
...i sve na pruge i po neku kockicu...aaaaaaaaa, pa nisam
normalna, definitivno, je vreme da ponovo vratim bar moju
omiljenu crvenu:heart:
Vidiš, o tome sam i ja razmišljala pre neki dan - sve neke tamne boje.
Tamna suknja, crni džemper....................... ali će zato biti crveni lak na noktima i crvene mrežaste, samo tek tek da provire ispod suknje i dozovu proleće!

sad sam uzela nešto crveno posle ... x godina
kad obučem crveno imam osećaj da treba samo da krenem da vrtim torbicom :smajlikojivrtitorbicu:

....jedna nasa pametna drugarica forumasica mi je jednom rekla reci svoje majke koje su glasile
od prilike ovako "nisam vise mlada da nosim crno"....i dan danas mi je to u glavi kad god otvorim
orman:heart:

....crvena mi je oduvek bila omiljena, a skroz je nestala iz mog organa, vreme joj je da se polako
vrati, bar u malim detaljima....lak ne racunam, to mi je skoro pa zastitni znak:)

....jedna nasa pametna drugarica forumasica mi je jednom rekla reci svoje majke koje su glasile
od prilike ovako "nisam vise mlada da nosim crno"....i dan danas mi je to u glavi kad god otvorim

....crvena mi je oduvek bila omiljena, a skroz je nestala iz mog organa, vreme joj je da se polako
vrati, bar u malim detaljima....lak ne racunam, to mi je skoro pa zastitni znak:)

:eek:

....crvena mi je oduvek bila omiljena, a skroz je nestala iz mog ormana, vreme joj je da se polako

...Majce vesticO jedna nista ti ne promice:rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back