Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.068
daj molim te sto pre znaci all inclusive tretman cu joj pruzimNe muči se sa matorcima. Ja ću da te preporučim kod jedne matorke.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
daj molim te sto pre znaci all inclusive tretman cu joj pruzimNe muči se sa matorcima. Ja ću da te preporučim kod jedne matorke.
stize mi mejl sinoc od neke osobe za koju ja apsolutno pojma nemam ko je, ispita me o nekim stvarima koje se ocigledno ticu mene i mog zivota i kao eto nadam se da me se secas kad smo bili sa tim i tim osobama tu i tu, obzirom da si bila prilicno vesela. a ja ybn nemam pojma ko je ta osoba i odakle joj moj mejl
dakle dobra odluka sto sam odlucila da se drzim samo vina i piva. missim, kaki su ovo prepadi Stavljala sam silikon oko kade i upravo sam ga napipala u kosi![]()
Pa sto ne zoves, ja sam majstor za silikonske 
Stavljala sam silikon oko kade i upravo sam ga napipala u kosi![]()
....i ja to treba da uradim, al' sve mislim da to treba strucna osoba da radi, jos prvo treba da se skine predhodni..

Sve mozes sama,ali mora da bude SUVO.Silikon ne sme na vlagu,dzabe radis.Odradis uvece na suvo,ujutru ko bog,nema greske.![]()
)) i najbolje ujutru kad si sigurna da se od sinoć osušilo ikad su ti ruke najmirnije
Ma nije to ništa strašno samo zahteva malo koncentracije...Da se nadovežem na >Mirka: stari silikon možeš i sklapelom da ukloniš, a onda i fenom dobro prosušiš (pazi da ti ne upadne u kadu)) i najbolje ujutru kad si sigurna da se od sinoć osušilo ikad su ti ruke najmirnije
Ma nije to ništa strašno samo zahteva malo koncentracije...
Sve mozes sama,ali mora da bude SUVO.Silikon ne sme na vlagu,dzabe radis.Odradis uvece na suvo,ujutru ko bog,nema greske.![]()
....i ja to treba da uradim, al' sve mislim da to treba strucna osoba da radi, jos prvo treba da se skine predhodni..
Bar da sam ga ubrizgala gde treba 
Ja sam prvo posula sonu kiselinu koja je pojela sve. Prskala tusem i svlacila zicom. Lako ide.Dobro sam osusila kadu i onda nanela silikon. Danas moram da gulim i gletujem, a sutra smirglam i krecim deo zida u hodniku, a jos sam sva ulepljena silikonomBar da sam ga ubrizgala gde treba
![]()
(o Boze, ovo ne treba da radi jedna tako sofisticirana dama(
Prava dama sve zna da radi![]()
ko ih je proglasio za jači pol
?i još bih dodala sa nalakiranim noktima i frizuromko ih je proglasio za jači pol
?
Ako nasapunjaš ruke pre nego što počneš da radiš sa silikonom, neće ti se ulepiti ruke, provereno.Ja sam prvo posula sonu kiselinu koja je pojela sve. Prskala tusem i svlacila zicom. Lako ide.Dobro sam osusila kadu i onda nanela silikon. Danas moram da gulim i gletujem, a sutra smirglam i krecim deo zida u hodniku, a jos sam sva ulepljena silikonomBar da sam ga ubrizgala gde treba
![]()
Ne izvodi te, valjda, onaj tvoj drugar, negde da proslavi sa tobom Dan zaljubljenih?![]()
![]()
drugi deo veceras u 21h
ko prezivi pricace
ako se ne javim... bilo mi je lepo sa vama![]()