Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Čokolada a kuvanje, pa sam htela malo da je istopim, sl sam "malo" preterala, činilo mi se da nije dovoljno tečna. Nije čokolada kriva, nego 45 sekundi za dva reda čokolade nije odgovarajuće. Tako bi se zapalila i bilo koja druga.

Znam sve.
Jos ovaj svezi sneg, pa se sve TO prilepi na Milicinu dlaku i poddlaku, kad je uvedem unutra kao da sam uvela sneska.
Pa treba te lopte snega istopiti... A jos se bojim da to ne uradim dobro, pa da mi se Mica prehladi.

A za Rupu, pa eto to gore sto napisah, ali to je ono sto je neminovno kada je zima.
Danas treba da izgledam kao lepo i pozeljno zensko celjade, ali ne znam da li ce mi to uspeti... poziv je dosao neocekivano, kako cu sama da sredim kosu, a da doticna na nesto lici.
I staaaaa da obuuuuuuceeeeeem????

valjda sta ces da svuces :manikir:

valjda sta ces da svuces :manikir:

Totalni fijasko! :(
Sta sam ja tripovala ne znam ni ja sama.
Nema decka za mene... ono po principu ``Nema zemlje za starce`` po knjizi i istoimenom filmu.
Uzas. Nikad vise necu naci decka, a kamoli on mene. :(
Dive, kakvo svlacenje me crno naslo... htela sam da pobegnem glavom bez obzira...
Sta cu sada, sama sam kriva ako pocne da me telefonom maltretira...
Ubijena sam u pojam, ovo se meni ne desava, ne, ne, ne.

Sta je to?
Svi se zale na bolove u grudima, glavi?
I sa mnom isti slucaj. :(

Pre sam mislila da su ljudi samo kenjkavi, a sada sve vise verujem da se stres i nezadovoljstvo odrazavaju i na fizicko zdravlje.
Poslednji put mi se i menstruacija, koja mi inace traje 3 dana, produzila na 6 :eek:, a u decembru sam bila na redovnom pregledu, ulta, papa,... svi nalazi bili savrseno uredni.

Pre sam mislila da su ljudi samo kenjkavi, a sada sve vise verujem da se stres i nezadovoljstvo odrazavaju i na fizicko zdravlje.
Poslednji put mi se i menstruacija, koja mi inace traje 3 dana, produzila na 6 :eek:, a u decembru sam bila na redovnom pregledu, ulta, papa,... svi nalazi bili savrseno uredni.

Tacno.
I nasi stari su imali izreku,staru stotinama godina,"sve bolesti dolaze iz glave".
I to je tacno,a stres je bolest danasnjice.Veoma gadna i teska bolest.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back