Bad_Wolf
Elita
- Poruka
- 21.926
Upalila mi se čokolada u mikrotalasnoj, dimila je kao vulkan , samo iz jedne tačke.
Snimila si kamerom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upalila mi se čokolada u mikrotalasnoj, dimila je kao vulkan , samo iz jedne tačke.
Nisam, šteta, moraću da ponovim. Nekako mi uvek važnije da se nerviram u takvim situacijama nego da snimam. A ostali ukućani se razbeže da ne bi snosili posledice ni krivi ni dužni.Snimila si kamerom?
Nisam, šteta, moraću da ponovim. Nekako mi uvek važnije da se nerviram u takvim situacijama nego da snimam. A ostali ukućani se razbeže da ne bi snosili posledice ni krivi ni dužni.
Nisam, šteta, moraću da ponovim. Nekako mi uvek važnije da se nerviram u takvim situacijama nego da snimam. A ostali ukućani se razbeže da ne bi snosili posledice ni krivi ni dužni.
jel mu surla podignuta u vis?
Otvoris vrata na 10 sec...ili na koliko hoces,i ona se automatski iskljuci.
Znam sve.
Jos ovaj svezi sneg, pa se sve TO prilepi na Milicinu dlaku i poddlaku, kad je uvedem unutra kao da sam uvela sneska.
Pa treba te lopte snega istopiti... A jos se bojim da to ne uradim dobro, pa da mi se Mica prehladi.
A za Rupu, pa eto to gore sto napisah, ali to je ono sto je neminovno kada je zima.
Danas treba da izgledam kao lepo i pozeljno zensko celjade, ali ne znam da li ce mi to uspeti... poziv je dosao neocekivano, kako cu sama da sredim kosu, a da doticna na nesto lici.
I staaaaa da obuuuuuuceeeeeem????
Jeste
Vidis,nije mi palo na pamet zasto me nervira,ali sad znam![]()
valjda sta ces da svuces![]()
cim pocne uzmi paracatamol,sto duze cekas bice gore
tako je i meni nekad bilo,medjutim sad nema sanse da prespavam noc ako ne uzmem lek
Sta je to?
Svi se zale na bolove u grudima, glavi?
I sa mnom isti slucaj.![]()
Pre sam mislila da su ljudi samo kenjkavi, a sada sve vise verujem da se stres i nezadovoljstvo odrazavaju i na fizicko zdravlje.
Poslednji put mi se i menstruacija, koja mi inace traje 3 dana, produzila na 6, a u decembru sam bila na redovnom pregledu, ulta, papa,... svi nalazi bili savrseno uredni.