Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da li neko zna zasto mi sporet na gas u poslednje vreme jako ogaravi serpe?jel to do gasa il do sporeta?
sinoc sam sat vremena uglancavala oniks,jutros muz kuvao jaja,samo sto mi nije ostavio poruku,dzaba ste krecili :(

Da li je problem sa svim ringlama ili samo sa jednom ?
Ako je samo sa jednom, treba zameniti diznu, ako su sve, onda je gas loš, možda ventil ne propušta dovoljno.

Pa hoće i to, ali sam ja mislila da si na gradskom gasovodu. Ako imaš bocu, onda je malo promućkaš pa vidiš da li se isto ponaša, ako ima promene, znači da ti treba novo punjenje.

sanjao sam uzasan san, probudio se mokar ko cep, tri minuta prije nego sto mi je alarm trebao zvoniti.
elem, sanjao sam ovu jednu bicerku sto je guzim, i kao odo ja nesto vani ispred, kad tamo kim kardashian, ali visha (posto sam jelte i ja visi) i sa manjom kantom!!!
i krenuo ja da se vatam sa njom ispod neke jabuke, agonija totalna, znaci ludilo, kad izlazi iz kuce ova "moja" bicerka, pogleda i samo pobjeze u kucu.
i stacu, ja za njom, ona u sobi, skupila se na krevetu i place. i ja njoj reko nemoj plakati, kad se ona digla i krenula da me ljubi, al onako sve me ubalavila, meni doslo zlo, i u tom momentu se budim.
uzas!!!

sanjao sam uzasan san, probudio se mokar ko cep, tri minuta prije nego sto mi je alarm trebao zvoniti.
elem, sanjao sam ovu jednu bicerku sto je guzim, i kao odo ja nesto vani ispred, kad tamo kim kardashian, ali visha (posto sam jelte i ja visi) i sa manjom kantom!!!
i krenuo ja da se vatam sa njom ispod neke jabuke, agonija totalna, znaci ludilo, kad izlazi iz kuce ova "moja" bicerka, pogleda i samo pobjeze u kucu.
i stacu, ja za njom, ona u sobi, skupila se na krevetu i place. i ja njoj reko nemoj plakati, kad se ona digla i krenula da me ljubi, al onako sve me ubalavila, meni doslo zlo, i u tom momentu se budim.
uzas!!!

Nachi moras bate na salevanje straha kod neke babe jer ces postati osetljiv na zenske suze. To je ono sto ti najmanje treba :sad2:

e zvao me "menidjer" da pushtam ziku u stefan braunu znacci zasu :))))))
ovo je bas za rupu
tamo neki elektro retard haus, ima da sabijem one chobane :))))
:zurka:
beogradski stefan braun? :lol: ja nikad nisam bila tamo, jer kad god bih vidla slike i snimke bilo bi....blah...i ekipa i muzika i sve :neutral: a i ja sam postena zenska nemam para da finansiram takav blud i nemoral :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back