gost 36952
Elita
- Poruka
- 17.066
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Usudjujes se da me zoves u 02h?!!! I? Sta ocekujes? Da cvrkucem?
nisam sigurna da li je tako i sa drugom ringlom,provericuDa li je problem sa svim ringlama ili samo sa jednom ?
Ako je samo sa jednom, treba zameniti diznu, ako su sve, onda je gas loš, možda ventil ne propušta dovoljno.
sanjao sam uzasan san, probudio se mokar ko cep, tri minuta prije nego sto mi je alarm trebao zvoniti.
elem, sanjao sam ovu jednu bicerku sto je guzim, i kao odo ja nesto vani ispred, kad tamo kim kardashian, ali visha (posto sam jelte i ja visi) i sa manjom kantom!!!
i krenuo ja da se vatam sa njom ispod neke jabuke, agonija totalna, znaci ludilo, kad izlazi iz kuce ova "moja" bicerka, pogleda i samo pobjeze u kucu.
i stacu, ja za njom, ona u sobi, skupila se na krevetu i place. i ja njoj reko nemoj plakati, kad se ona digla i krenula da me ljubi, al onako sve me ubalavila, meni doslo zlo, i u tom momentu se budim.
uzas!!!
sta ebena podsvest radi
saki, ne daj se!
kao da mi neko sedi na grudima![]()
sve je to posljedica tjeskobe))
drš se lepojko...
posle kiše dolazi sunce...![]()
može biti i to, ali bukvalno kao da mi je neko seo na grudi, ne mogu da udahnem dublje i boli me na dodir i između lopatica![]()
onda je moguce i da si se usinula
beogradski stefan braun?e zvao me "menidjer" da pushtam ziku u stefan braunu znacci zasu)))))
ovo je bas za rupu
tamo neki elektro retard haus, ima da sabijem one chobane)))
![]()