Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...moraju deca da se igraju Majce...i kod mene je ista stvar....neka ih...
pa valjda se zna neki red, popodne od 15-17h bi trebalo po kućnom redu da bude vreme odmora
kad može neko da te drnda uveče posle 10-11 za buku, što bi oni mogli da nadignu celo dvoriše od svoje vriske
a dvorište čisti beton i garaže
bolje da su otišli u parkić obližnji, nego što se iživljavaju na betonu
...po meni to odavno ne vazi, kad je radno vreme pomereno na 17h...a do parka mora neko da ih vodi, tu mogu da se igraju uz nadzor
roditelja kroz prozor...
...jes ti zaboravila kad si bila mala, da si se igrala u svako vreme? ili ti nisi??
...sta znam meni nikad deca nisu smetala ni kad sam bila jako mlada ni dan danas....smetaju mi pijanci koji znaju nocu da vilene..i samo
oni, sve drugo mi ne smeta, ni muzika ni deca...bas nista....
pa ko nedeljom radi, koliko znam to je neradni dan?
ozbiljno ti ne smeta kad neko odvrne muziku u ponoć, a ti treba da ustaneš sutra ujutro za posao, možeš da spavaš?
ja se jesam igrala, ali ne mogu da poredim igranje na selu gde imaš prostora pa to ne odzvanja kao da je u tvojoj sobi
i koliko se sećam nikad se nisam drala i vrištala kao da mi kožu deru s leđa
nemam ništa protiv dečje igre, ali ovo je histerija
i ne znam što kad dođeš na rupu da se izjadaš, neko uvek mora da bude pametan i da komentariše
ovo nevezano za tebe affro
nismo svi sti, niti nam svima gode ili nam svima smetaju iste stvari, što bi se morali ubeđivati
...ozbiljno mi ne smeta, ako ne mogu da zaspim, a cesto ne mogu nije to zbog toga sto neko galami ili peva,
vec zbog moje nesanice...godinama vec zivim u turistickom mestu gde ljudi kad dodju opuste se pa neki luduju
po cele noci...sta da se radi...cak mi vise idu na zivce oni koji bi da izdaju, a da se pritom niko ziv ne cuje...
..ne moze i jare i pare..
..nisam htela da pametujem vise si me zacudila pa sam pitala...
...inace nedeljum mnogi rade..nemaj svi srecu da imaju slobodne vikende, mnogi rade i nedeljom i praznikom...