Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
..kako ja mogu da znam sta je bilo u matru ili februaru, pa nisam tad bila tu...ili sam trebala
telepatski to da ispitam pre nego sto sam dosla ovde....ooooooo zivote....

Od jutros me boli uvo, ali izistinski.
Imam zakazano tek za 28. maj kod lekarke opste prakse, ne znam da li smem da joj se pojavim pred ocima pre 28-og?
A nabola sam se i na neki neidentifikovani predmet, dal je ekser, dal je staklo bilo, uglavnom sada me stopalo boooooooliiiiiiii.
Koji sam baksuz, pa to nije normalno.
A oni nista ne salju, a traze da im odmah platim i odmah daju tekuce racune. Pa sta da im kaze covek? Kad treba da salju, onda im treba milenijum vremena.
Ako neces da pakujes onda lepo to napisi. Sto se igras necim kad ti se ne igra... ja to njima.

ne skidam puno, i nista od fr filmova a to prvenstveno gledaju kad jure - sve fr filmove platim uredno
boli njih uvo za americke, bar za sada ali u pravu si, moze da se desi.

Mnogo mi se sviđa onaj francuski mislim da je Nedodirljivi...Imaju odlične serije i filmove al jb.. ne parlam francuski, a prevod teško naći.

e trojo, ja jos placem za pokojnim mega
i znas da se bojim kako su pokvareni da napravi drzava takav sajt pa da nas posle tuzi i dere, tacno su sposobni za takvu podlost - mislilm, ako je palo meni na pamet, pasce i njima

...nego cekaj jel ti stvarno mislis da ja nebi mogla bez tebe...aloooo pa nisi ti preca meni nego ja tebi,
i ako mislis da cu dok sam ziva da ti titram, amaaa neeecuuuuuuu, shvati neeecuuuuuuuuuu....dosta sam
ja svima titrala, a meni niko....mislim ni ne treba, ali necu bre ni ja vise nikom..ko se ljuti neka se ljuti,
i ja imam samo jedan jedini zivot, i nemam reprizu........a ako cu zbog toga da budem najgora, pa neka,
bar necu imati na koga da se ljutim sutra...i mirna bosna....jasno je meni odavno sve, samo tebi nije da
to nece ici tako kako si zamislila, dala sam ti sto jednu sansu i svaki put si sve obecano pogazila posle
maximalnih 48h....pa dokle, jel mislis da sam luda ili staaaaaaaaaa....:besna::besna::besna:

Kako mi nesto tuzno
Upoznala zenu, starija, a kad kaze "super" ne kaze ko francuzi nego kao nasi, pa je pitam odakle je
Kaze ex yu
I tako ...
Vratila se posle 10min i kaze "evo kouglof,izasla Sam i mislila sta bih mogla da vam kupim"
Jà je izljubim, mislim bas me dirnulo nista Posebno nisam uradila za nju
I tako... Ima nasih divnih ljudi, sécate se akcije s kiselim kupusom? E pa drugarice smo i dalje, posecujemo se i sve

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back