Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E, od danas će biti stalno na lancu. Ja ga kao štedim, pustim ga preko dana, noću ga vežem, a on SKOT, progrizao opet žičanu ogradu i to u sred belog dana, pobegao i nema ga, sigurno se gosti u nekom kontejneru.
Da ne bude zabune, u pitanju je labrador retriver...

E, od danas će biti stalno na lancu. Ja ga kao štedim, pustim ga preko dana, noću ga vežem, a on SKOT, progrizao opet žičanu ogradu i to u sred belog dana, pobegao i nema ga, sigurno se gosti u nekom kontejneru.

Pa, proleće je, ima ljubavne potrebe, šta će i on je živ stvor! :lol::lol::lol:

:zcepanje:

a neki vlasnici rasnih pasa se ljute kada im se kaze da je pas, pas. i da to sto ima papire ne znaci da ne voli da njuska okolo. :lol:

Da ljudi, ali on ima već 10 godina i poslednje dve godine nije bežao i pravio takve ispade, nemam pojma šta mu je sad.

pita ga starost gde mu mladost bila. :lol:

eto, zna iskusna zena! :lol:
da ne ponavljam, bila je brza..
a ti si se marge usrecila sa rasom..em labrador, pa jos retriver :D

Da ljudi, ali on ima već 10 godina i poslednje dve godine nije bežao i pravio takve ispade, nemam pojma šta mu je sad.

Labrador retriveri nikad ne shvate da su ih uhvatile godine....:mrgreen:

Slatkići, ostaju blesavi do kraja...:)

(mora da se pojavila neka dobra pseća "riba" u okolini...).:think:

o boze kad ce ovo da prodje!
pokvario se motor na aspiratoru..
prokapalo mi na jednoj cevi koja izlazi iz kuhinjskog bojlera, pa mi nakvasila i procvetao mi :cvet: ceo viseci deo u kome se bojler nalazi..sad moram da pravim novi :evil:
pre dve tri nedelje zalepila svoju haubu o branik auta momku koji je bio ispred mene..
juce mi carinili robu i carina ni spediter nisu proverili da li je sve u kutijama..ocarinili mi robu vrednosti 500eu koju mi prevoznik nije isporucio..slutim, sve ce na kraju biti na moju stetu..
ima toga jos, ali je tako sitno i cesto da se trudim da odmah zaboravim kako ne bi bila bas veliki nadrk..

malopre sedim nervozna kod frizera, cekam referenta iz fr da me pozove i da vidimo kako da resimo problem i feniram se..
nervozna sam toliko da bi ujedala..
dok je ona mlatila cetkom po mojoj glavi, ulazi neki penzioner sa saradnicom, drzi kesu u rukama i kaze: dobar dan, ja sam inspekcija..jeste li vi gazdarica?
devojka koja je samo zaposlena u salonu, unezveri se i kaze - nisam, gazdarica radi po podne..
ja vec znam o cemu se radi..
bez pokazivanja legitimacije, on pocinje svoju pricu (dok je ona iskljucila fen i slusa ga).meni se zuri :roll: sve sa,m nervoznija..
e onda on pocne da serenda, mi smo udruzenje privrednika malih.blabla..mi smo doneli predlog zakona da se ukinu kamate na neplacene socijalne obaveze..blabla..
:besna::besna::besna:
DOSTA VISE!!!! ja sam imala zakazano! izasla sam sa svog posla kao mali privrednik isto i placam uredno ovu uslugu! nisam duzna da slusam vase stranacko naklapanje! dosta mi je vasih kampanja vise preko mojih ledja!!!!
- ali mi nismo ispred stranke..rece on i slaga mrtav hladan! lagao je vec kad je izgovorio ono - ja sam inspekcija! ostavio je propagandni materijal..
nije me se generalno ticalo, ali sam uzela i pogledala, a tamo pise velikim brojevima 4..LDP..
dok je izlazio, samo sam dobacila - nije vas stramota, tako mator covek a laze! kazite kandidatu da sad necu sigurno da glasam za njega! sve lazov do lazova!

ok, sad mi je malo lakse..:roll:

Poslednja izmena:
dive, tu matoru ldp-ovsku drtinu si trebala nakantati posteno. Bagra...kao i svi ostali (cisto da ne bude nesporazuma da simpatisem sa bilo kojim od tih namazanih smradova).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back