- Poruka
- 2.536
opet odneli retrovizor sa auta ... to je potrošna roba u mojoj ulici ...
treba im izgleda za one kontejnere u resniku

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
opet odneli retrovizor sa auta ... to je potrošna roba u mojoj ulici ...

E, od danas će biti stalno na lancu. Ja ga kao štedim, pustim ga preko dana, noću ga vežem, a on SKOT, progrizao opet žičanu ogradu i to u sred belog dana, pobegao i nema ga, sigurno se gosti u nekom kontejneru.
Da ne bude zabune, u pitanju je labrador retriver...

ma ne mislim da je proizvod sra,nje nego je skupo za ono sto jeste
E, od danas će biti stalno na lancu. Ja ga kao štedim, pustim ga preko dana, noću ga vežem, a on SKOT, progrizao opet žičanu ogradu i to u sred belog dana, pobegao i nema ga, sigurno se gosti u nekom kontejneru.

Pa, proleće je, ima ljubavne potrebe, šta će i on je živ stvor!![]()

Da ljudi, ali on ima već 10 godina i poslednje dve godine nije bežao i pravio takve ispade, nemam pojma šta mu je sad.
))))))))))E, od danas će biti stalno na lancu. Ja ga kao štedim, pustim ga preko dana, noću ga vežem, a on SKOT, progrizao opet žičanu ogradu i to u sred belog dana, pobegao i nema ga, sigurno se gosti u nekom kontejneru.

Da ljudi, ali on ima već 10 godina i poslednje dve godine nije bežao i pravio takve ispade, nemam pojma šta mu je sad.

kriza srednjih godina))))))))))

eto, zna iskusna zena!
da ne ponavljam, bila je brza..
a ti si se marge usrecila sa rasom..em labrador, pa jos retriver![]()

Labrador retriveri nikad ne shvate da su ih uhvatile godine....
Slatkići, ostaju blesavi do kraja...
(mora da se pojavila neka dobra pseća "riba" u okolini...).![]()

ceo viseci deo u kome se bojler nalazi..sad moram da pravim novi