Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mog oca hoće iz firme da oteraju tako što će ga navesti da daa otkaz. Meni se isto to dešava, samo što nema veze sa poslom. Al', znam kako se oseća. I kod njega možda ima smisla da se inati, jer čeka penziju, a šta li ja čekam? :think:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Ehehehe,e sto mi je merak,e sto mi je cef sto su moji lupili ogradu!Konacno posle 25 godina podhebavanja,posle svih tih njihovih macaka,pasa,decurlije koja pravi nered samo i samo kod nas...e sto mi je merak.E DA SE JA PITAM..uvela bih struju kroz ogradu,ali moji hoce da posade vinovu lozu uz nju.Eh sto ne posade makar otrovni brsljen.

bem ti demokratiju...gde ni da pisneš ne smeš....bem ti život, kad ti drugi
kroji kapu..kao njemu paše.......grrrrrrrrrr..............hoću bre Tita....:besna:

mamu vam bre lopovsku vašu...dokle bre više, imate li vi mere, treba li još
ko bre da živi osim vas....alooooooooooo.........pa nije bre ničija do zore,
da se niste malo zaigrali.....sram da vas bude, i još se sve smeškate u
facu..kao šta se sad pa ti čudiš....znaš li ti gde živiš:eek:izgleda da
ne znam...........:dash::dash::dash:

Da li je moguce da sam pored vencanice nasledila i burmu tvoje mame?:eek::eek::eek:Ja sam toliko sokirana da nemam pojma ni sta osecam...

ljubić, koleginice, nemoj se nervirati zbog gluposti...
Šta te briga i za venčanicu i burmu, obučeš, staviš... posle skineš, i kupiš sebi burmu po svojoj želji...

Ma meni greota kad se neko nervira oko takvih stvari...

Ovo ti kažem najdobronamernije... čuvaj živce... a venčanicu i burmu ko ebe...:D;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back