Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aaaaaa breeeee, oću da neko mane čarobnim štapićem i ja budem full zdrava, da me ne boli glava, ni grlo, i da večeras mogu na pilates.... :sad2: Nećuuuu viššššeeee da budem boooleeesnaaaaaa :besna: puj pike ne važi... dosta mi je 2 dana titranja :lol:

Jedva čekam kraj radnog vremena, bole me i ledja i grlo i kijavicu sam dobila, a treba da putujem i da iskoristim naredna 3 dana, ovog posla ima da se odmorim ova 3 dana za sve pare i sve vreme, ne mogu vise, potreban mi je prewdah od 3 dana kao hleb.... aaaaa jedva čekam kući da dođem

Mrzim što si debeli lenji morž i što se samo razlivaš po tom krevetu! I strašno je kad možeš a nećeš kao da je meni u inat pošto hoću a ne mogu :besna: :besna: :besna:

alooo.......mnogo ste vi svi sebi dali za pravo...eeejjjj...zar vi mislite da
ću ja to da trpim beskonačno....aaaaaa...neće biti to tako kako ste vi
zamislili.......a posebno vas dve..ne, neeee........:mrgreen::mrgreen:

stisni, pusti, stinsi dva puta, drzi cvrsto, stisni, pusti, stinsi dva puta, drzi cvrsto, stisni, pusti, stinsi dva puta, drzi cvrsto...pa dosta viseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, pas mater i kocnicama sto ih ne popravi kod mehanicara, a ne cili dan stiskam i pustam:besna::besna::besna::besna:

Jelenaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!

Navratim ovde samo da vidim Harmony besnu i van kontrole, Harmony koja nije Margaret Tacer vec nasa domaca Srpkinja koja zna onako da vrisne, skrese pa i skrsi pa barem u Rupu na Krstarici. I ulogujem se, kliknem na zene pa na Rupu pa nadjem post od Harmony i tamo zateknem jedno "Jelena". Ma bezi bre...:(

Ne besnim... već bi mnoge stvari ubrzala i menjala...
Hoću da se uselim, da idem svojoj kući posle posla, da perem sama svoj veš... ali ako i ova nova mašina bude prala 2 sata na 40 stepeni-onda sam stvarno malerčina teška...
Hoću da mi majstori izađu iz dvorišta...
Hoću da mm popravi sveki sijalicu u kupatilu... jutros nisam ništa videla... pišanje u mraku...:mrgreen:
Hoću da glupi alarm bar jednom zaključa auto iz prve...
Hoću bebu...
Hoću dan u kome neću čuti:"Čičak treba da kupimo ogledalo, svetiljke, lampe, kadu, tuš kabinu, umivaonik, tepihe, zavese, luster..." i tako do iznemoglosti...
Hoću veću platu...
Hoću odmor... da odem negde... da se isključim... da pročitam knjigu...
Hoću da ova kriza u državi prođe, i da se naplatimo...

Ne besnim... već bi mnoge stvari ubrzala i menjala...
Hoću da se uselim, da idem svojoj kući posle posla, da perem sama svoj veš... ali ako i ova nova mašina bude prala 2 sata na 40 stepeni-onda sam stvarno malerčina teška...
Hoću da mi majstori izađu iz dvorišta...
Hoću da mm popravi sveki sijalicu u kupatilu... jutros nisam ništa videla... pišanje u mraku...:mrgreen:
Hoću da glupi alarm bar jednom zaključa auto iz prve...
Hoću bebu...
Hoću dan u kome neću čuti:"Čičak treba da kupimo ogledalo, svetiljke, lampe, kadu, tuš kabinu, umivaonik, tepihe, zavese, luster..." i tako do iznemoglosti...
Hoću veću platu...
Hoću odmor... da odem negde... da se isključim... da pročitam knjigu...
Hoću da ova kriza u državi prođe, i da se naplatimo...

Pa daj mužu malo više, lako ćeš posle za luster :)

e idete mi svi na K!! Sta mi glumite bre lazne prijatelje! Ne morate me nikada zvati, ne morate ni da mi se javljate uopste, zovete samo kad vam treba nesto, ja mogu sve da uradim a vi ni na kafu niste u stanju da me pozovete! Odvratne ste sve!!!!

A ti sta izigravas bre??? ZVala sam te 100000 puta a ti se pravis da nisi kuci? Ma koga ti foliras ***** ti mater!!! Zoves sebe psihologom kad i sama imas neresivih problema!!!

Jadno je ovo sto cu da kazem, ali ja nemam prijatelja uopste!

Testiras sve granice moje dobre volje i strpljenja....Ne mogu josh mnogo dugo....Paz shta ti kazem,nestacu samo tako. Nemoj se uljuljkati i misliti da cu uvek biti tu.

Poslednja izmena:
j.ebote pozalim se jednom u godinu dana da sam sj.ebana, a ti na to obavezno moras da se is.eres da i tebe nesto boli njanja.. njanjavi jedan stvoru!

a ti kromanjoncu ako si mislio da ces danas da me sj.ebes odma da ti kazem-sj.ebo si se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back