Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
17 majstora sam zvala... čoveče 17 njih... :eek: i nijedan mi nije tačno rekao ni da li je slobodan, ni cenu... šta je sa ljudima...:eek:

Još ako čuju da nije ns u pitanju... neće... ejjjj... e.bote... neće da rade...:eek:

17 majstora sam zvala... čoveče 17 njih... :eek: i nijedan mi nije tačno rekao ni da li je slobodan, ni cenu... šta je sa ljudima...:eek:

Još ako čuju da nije ns u pitanju... neće... ejjjj... e.bote... neće da rade...:eek:

..ovo je simptomatichno za ovo doba godine.. :)
..prolazi sezona radova, napunili dzepove za zimu, ako im nije zgodno - ne pada im napamet.. :roll:
..ali da ih vidish u aprilu.. :lol: ..istanjio se shtek, a ljudi josh u planovima, niko ne pochinje,
samo shto ne idu od vrata do vrata da pitaju treba li neshto.. :lol:

Umrežili ste nas radi bolje komunikacije, tj da se brže šire dezinformacije! Zbog retardiranog smušenog debila, ja danas ustajem u 7 i odlazim DŽABE jer je gospođa pomešala koji petak i koji ponedeljak....

Проклете мушке трачаре, гори сте од жена, сјебали сте све сад, надам се да сте срећни!! Зато и није било никакве шансе :besna::besna::besna::besna::besna:

definitivno postoje samo provokatori...ne mogu da verujem:roll:...

o da! I te kakvi, rigam zadnje 2ure na takvu osobu, odnosno na postupke, fuj
e015.gif

Koje si ti smece! Dobila si novce, placeno ti je za sve, nije ti dosta sad se i izivljavas!
Znas kako sijes tako ces i poznjati, docice i njegov dan,, rijesice se on tebe, tebe budale i nicim ali bas nicim vrijednim da se nazoove ljudskim bicem! Nitko nikomu nije tako nesto radio kao ti njemu!Nemas ni srce ni dusu!Sram te bilo!

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back