fjaka
Domaćin
- Poruka
- 4.230
ja sam se malo uplašila da se ne naljutiš al kako da propustim priliku, kako =)
pa naljutila bih se da nisi

ova rupa bas pomaze!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam se malo uplašila da se ne naljutiš al kako da propustim priliku, kako =)

Проклете мушке трачаре, гори сте од жена, сјебали сте све сад, надам се да сте срећни!! Зато и није било никакве шансе![]()
je l radimo u istoj firmi mozda?
u ponedeljak cete svi pred teta lindom da predete ko macici

Jes ti normalan BRE?

Rekla sam ti sinoc i jutros, a i opet cu; Mozes lajati koliko god hoces vise ti vrata otvarat necu jer si bezobrazan!!!
Tko koga ovdje trenira, dresira?Ti mene ili ja tebe?
Kupila sam ti staklenu zdjelu, plasticnu, keramicku, od rosfraja i onda me u 11 sati izvodis piti vode sa spineJes ti normalan BRE?
Sva ona vodurina mi je otisla carape jer sam istrcala bosa misleci da ti se piski!
Ne smis to vise raditi!![]()

Rekla sam ti sinoc i jutros, a i opet cu; Mozes lajati koliko god hoces vise ti vrata otvarat necu jer si bezobrazan!!!
Tko koga ovdje trenira, dresira?Ti mene ili ja tebe?
Kupila sam ti staklenu zdjelu, plasticnu, keramicku, od rosfraja i onda me u 11 sati izvodis piti vode sa spineJes ti normalan BRE?
Sva ona vodurina mi je otisla carape jer sam istrcala bosa misleci da ti se piski!
Ne smis to vise raditi!![]()

Ovo je namenjeno meni licno: " stvarno si ponekad preumorni nadrkani idiot od oca....."

e ako si mu rekla
od sada će biti najposlušniji kucov na tom delu polulopte
![]()

E onda cu jos!
spavaces na balkonu!

) doma, ne smis uci u sobu i buditi ga!!!!
Jel hoce? Zbilja mislis?E onda cu jos!
Vidi ovako ako jos jednom pojedes moj i jedan redjipet i razneses prljavi ves od podruma do tavanaspavaces na balkonu!
I BRE budalo ne smis kakiti ispred susjedove kuce, imamo nasu travu i lakse mi je sa go*no-hvatacem pokupit ispred nase kuce nego susjedove!!!
I sutra je Marinko () doma, ne smis uci u sobu i buditi ga!!!!
I nemoj se BRE pravit blesav, uvik kad vidis usisivac taman sklonjene igracke opet doneses na tepih, imaces BRE probleme! Ne smis lajati na svaku muhu izludicemo na zivce svi!
Znas da ne mogu vikati na tebe, pa moram malo ovdje se ispuvat!
Sad budi dobar i ne zezaj!

i ulazi onaj kreten od Bagzija (nem.bboxer...ima slika na temi)...trk `vamo,trko tamo...zapetlja se u kabal od lap topa
...tras
... srusi se stolica od sanka...pravo na cvece
,zagrlila lap top,a sto se rusi kujna,zabole me ufce...

samo vi u belom svetu budite fini sa kerama...da te vidim sta bi ti uradila da ti se ovo desilo...
...sedim ja jedno vece u kujni i forumasim(za promenu)i ulazi onaj kreten od Bagzija (nem.bboxer...ima slika na temi)...trk `vamo,trko tamo...zapetlja se u kabal od lap topa
...iscupa ga iz struje
...krene cika,vriska,grebanje po parketu
...tras
... srusi se stolica od sanka...pravo na cvece
...on i dalje cici...sav umotan u kabal...a ja stojim sa strane
,zagrlila lap top,a sto se rusi kujna,zabole me ufce...
e posle toga je radila papuca...i sad kad vidi lap top sedi mirno,dobra kuca![]()

nedaj Boze da mu se sto dogodi, misdlim laptopu, ostalo nije vazno!

nedaj Boze da mu se sto dogodi, misdlim laptopu, ostalo nije vazno!
![]()

moj crko..i sad bijem bitko oko kompa
...brojniji su al' se ja
ne predajem....ima da se zna ko je stariji....
samo hrabrim koracima napred u prve borbene redove
nepredaj se tako lako 
gužva pred kompom...ko pred bioskopom kad igra Bred Pit......ali nema
predaje...odma navedem 1001 razlog..zašto baš ja moram, tu da budem....
tako i treba...ostro se ostrim vraca.