Rupa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto se javljas?;)
Svima muskima treba dati bar jedan porodjaj, sto @j.e.l.e.n.a rece da traje 17h, pa ne bi njakali na svaku prehladicu i zacepljn nos, i nije samo moj muz takav, znam ih mnogo takvih:evil:
Zacepi se nos i leze 8 dana u krevetu ko da su rodili:evil:

Ma nemaš ti bre pojma kad surla se zapuši koji je to problem,pa te curi te neće da curi
****** pa to su bre patnje ,bre ko muke Tantalove
porođaj to ko nekakv bol?
ajde bre samo kukate porodite se jedared dvared
trired je već retkost
da se porađate ko što su pre deset puta, posle trećeg nebi ni znale da se porađate
bilo bi vam ko i ono ,prvi tri puta bolucka a posle super
:hvala:

sto ja volim ove muskarce sto pametuju na sve strane...
sve im skuvano,oprano ,ispeglano...oni siti,doterani,naspavani...
i dodju na nase mesto da prosipaju pamet...te ovo te ono...
a ne znaju gde su suplji...

ebote gori su od svake zenturace... :zcepanje:

Svi imaju vremena i samo smaraju... čak i kad vide da žuriš...
Ma **** mi se i za cveće i za buket i za sve... pustite me da odmorim malo od vašeg smaranja...
Ne mogu ja i da radim, i da spremam svadbu i da gradim kuću, i da zovem majstore i da jurim po gradu kvake, ručkice, štampani beton, pločice, majstore za krečenje, boje, rasvetu, radijatore... itd itd... da zovem glupaču jednu koja ne zna da radi svoj posao... da ribačim, perem... danas nisam stigla ni da jedem... do sada...

Probna frizure, šminkanje, nokti, veo, ***** materine, sužavanje, probe... muka mi već od svega...:besna::besna::besna:

Nemoj nista da mi objasnjavas...nista to meni ne treba...samo lepa rec...samo dodir..i pogled...i zelja u tvom oku...da se osetim zivom...eto to meni treba...ono sto se tokom svih ovih godina izgleda izgubilo...ili mozda nije...ma sta ja znam...::sad2::sad2::sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back