Rupa VII

Upravo me slog strefio
Moja dr endokrinolog koja me lecila pre par god, pa bih sad opet, je toliko prepuna pacijenata da sam prvi slobodan termin dobila za 28 FEBRUAR 2025 god
Reko bok te vi ko magnetna drzavna se cekate :lol:
Au sunce ti. A meni treba sad sto pre :aha:
Kaze ima nade da me zovu mozda za mesec dana kad neko otkaze....
Hehe...ima i gore.🙂
Ja prije par dana isla kod ocnog privatno i dala mi nesto da snimim i da dodjem na kontrolu sa tim nalazima.
I sad ja cu kao otici regularno,sa uputnicom,da ne placam privatno,a tamo mi kazu da dr ima slobodan termin tek u maju iduce godine.
Ja rekoh da nisam dobro cula,sta rece...kaze u maju,da.:eek:
Nazovem privatno i dobijem termin za tri dana.

Hehe...ima i gore.🙂
Ja prije par dana isla kod ocnog privatno i dala mi nesto da snimim i da dodjem na kontrolu sa tim nalazima.
I sad ja cu kao otici regularno,sa uputnicom,da ne placam privatno,a tamo mi kazu da dr ima slobodan termin tek u maju iduce godine.
Ja rekoh da nisam dobro cula,sta rece...kaze u maju,da.:eek:
Nazovem privatno i dobijem termin za tri dana.
Al ovo je privatno
Ja ocekivala dobicu za par dana
Kad je rekla februar slogirala sam se
Cela srbija kod nje hbg svi je preporucuju, i ja sam slala neke forumase kod nje pre
Al sam mislila jer je bas skupa da nece biti tolika guzva, kad ne lezi vraze

Al ovo je privatno
Ja ocekivala dobicu za par dana
Kad je rekla februar slogirala sam se
Cela srbija kod nje hbg svi je preporucuju, i ja sam slala neke forumase kod nje pre
Al sam mislila jer je bas skupa da nece biti tolika guzva, kad ne lezi vraze
Ako je dobra,onda je stvarno guzva,cak i privatno.
Ali meni je ovo moje bilo smijesno...vadim nalaze i donosim da ih pogleda za sest mjeseci,koji cu vrag tad i donositi,nece ni vaziti vise.

Ako je dobra,onda je stvarno guzva,cak i privatno.
Ali meni je ovo moje bilo smijesno...vadim nalaze i donosim da ih pogleda za sest mjeseci,koji cu vrag tad i donositi,nece ni vaziti vise.
Ma ludaci skroz
Zar nije fora kad donosis nalaze da budes brze primljen, nije ista lista kad cekas prvi pregled i kontrolu .... Vidim da je to negde pravilo a negde nije....
Cuti kod nas drzavnog endokrinologa ne mozes da dobijes, ne pustaju liste za zakazivanje :lol: hebe se njima, tako da si super prosla sto imas termin u maju, barem su dali termine :lol: zezam se

e pa da zalijemo...

1733999771205.jpeg

Oooo, rupa, zaboravih na nju, što bi reko Balašević "imo bi ja štogod kasti, eeeej"
Podstanari plaćali račune, imam dokaz, a od izvršitelja stigla prinudna naplata na mene.
Na šta će ličiti sutrašnji susret sa notarima koji su proces obavili nemam pojma, ali ću ih razbiti tamo.

Back