Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.688
Nemamo struje, evo sat trinaesti. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шта кажу, у чему је проблем и кад ће решити?Ušli smo u petnaesti sat bez struje i vode.![]()
nazalost, i vecina ljudi sledi isti obrazac ponasanjaO glupog li papagaja...
Kupila mu nov, veći kavez, otvorila kavez manjeg i stavila "vrata na vrata" a on ne da neće da pređe u novi nego ga se boji, skupio se u najudaljeniji ćošak onog manjeg.
Bar klas je pobedionazalost, i vecina ljudi sledi isti obrazac ponasanja
blokirani u strahu od novog, cak i kada se otvaraju perspektive boljih zivotnih performansi
sta god da je, od novog fizickog prostora, novog posla, prelaska na visi nivo svesti..
Umrla i Rada Đuričin.
Divna RadaUmrla i Rada Đuričin.
Ne. Uvijek vedra.Jel nju neko može da zamisli bez osmeha?
Рада је једина жена коју никада не могу да пољубим пријатељски. Како год да је пољубим, пољубим је у устаNe. Uvijek vedra.
Оде...јединствен песник и музичар.Ode i Bora ali on je za mene davno otišao.
Na stranu sve dobro što je napisao. Skidam kapu i poštujem. Ne pljujem samo kažem za mene je davno prestao da postojiОде...јединствен песник и музичар.
Мука ми је кад одем на Твитер и видим како га пљују.
Једни су расли уз његову музику, други се заљубљивали, трећи нису били ни у дугорочном плану.
Али, све их је ујединила непојмљива пакост и жеља да му мртвом пљуну на све што је урадио...нисмо ми добар народ, колико год бисмо желели да убедимо цео свет да јесмо.
Злоба ће нас појести.
Последње године уопште не рачунам. За мене је он био и остаће Бора моје младостиNa stranu sve dobro što je napisao. Skidam kapu i poštujem. Ne pljujem samo kažem za mene je davno prestao da postoji
Ја заиста нисам пратила шта је то тако страшно урадио, слушала сам његову музику.Ne može tako mina, svako je odgovoran za svoje postupke. Dovoljno govori o njemu to da je i pored sve te muzike i tekstova ostao tako crn trag za njim.