Rupa VII

O glupog li papagaja...
Kupila mu nov, veći kavez, otvorila kavez manjeg i stavila "vrata na vrata" a on ne da neće da pređe u novi nego ga se boji, skupio se u najudaljeniji ćošak onog manjeg.

O glupog li papagaja...
Kupila mu nov, veći kavez, otvorila kavez manjeg i stavila "vrata na vrata" a on ne da neće da pređe u novi nego ga se boji, skupio se u najudaljeniji ćošak onog manjeg.
nazalost, i vecina ljudi sledi isti obrazac ponasanja
blokirani u strahu od novog, cak i kada se otvaraju perspektive boljih zivotnih performansi
sta god da je, od novog fizickog prostora, novog posla, prelaska na visi nivo svesti..

nazalost, i vecina ljudi sledi isti obrazac ponasanja
blokirani u strahu od novog, cak i kada se otvaraju perspektive boljih zivotnih performansi
sta god da je, od novog fizickog prostora, novog posla, prelaska na visi nivo svesti..
Bar klas je pobedio 😁
Jedan lep veliki je visio u novom kavezu i posle sat vremena je ipak odlučio da pređe.
IMG_20240813_100409.jpg

Hoću sutra, hoću da prođe ovaj dan, hoću da ujutru napravim spisak i krenem redom, sad mi je sve u haosu.
U tri stana problemi, majka na izdisaju, sin se ne snalazi sa majstorima, ćerka udavi detaljima i opisima koji meni u ovim momentima samo predstavljaju teret.
A za poslednja tri dana sam vozila preko 1000 km i to uglavnom noću, stalno mi iskakale neke srne po putevima.
A da, i sutra počinje školska godina, i u muzičkoj školi... Ništa nije spremno. Nadam se da neće odmah krenuti sa roditeljskim sastancima, viber grupama i sličnim glupostima.

Ne. Uvijek vedra.
Рада је једина жена коју никада не могу да пољубим пријатељски. Како год да је пољубим, пољубим је у уста :lol:
Момо Капор? Ко се сећа чија је ово изјава била? Не, не, Минимакс???
Билобил форте @Red

Ode i Bora ali on je za mene davno otišao.
Оде...јединствен песник и музичар.
Мука ми је кад одем на Твитер и видим како га пљују.
Једни су расли уз његову музику, други се заљубљивали, трећи нису били ни у дугорочном плану.
Али, све их је ујединила непојмљива пакост и жеља да му мртвом пљуну на све што је урадио...нисмо ми добар народ, колико год бисмо желели да убедимо цео свет да јесмо.
Злоба ће нас појести.

Оде...јединствен песник и музичар.
Мука ми је кад одем на Твитер и видим како га пљују.
Једни су расли уз његову музику, други се заљубљивали, трећи нису били ни у дугорочном плану.
Али, све их је ујединила непојмљива пакост и жеља да му мртвом пљуну на све што је урадио...нисмо ми добар народ, колико год бисмо желели да убедимо цео свет да јесмо.
Злоба ће нас појести.
Na stranu sve dobro što je napisao. Skidam kapu i poštujem. Ne pljujem samo kažem za mene je davno prestao da postoji

Ne može tako mina, svako je odgovoran za svoje postupke. Dovoljno govori o njemu to da je i pored sve te muzike i tekstova ostao tako crn trag za njim.
Ја заиста нисам пратила шта је то тако страшно урадио, слушала сам његову музику.
Није баш да је много утицао на гласаче...јер гласачи не слушају рокенрол. Ако си на то кокетирање са влашћу мислила.
Али, ја памтим и његову Баба Јулу, у доба када су Милошевићи били најјачи.
Уосталом, ја бих могла доста тога да замерим Балашевићу, али на дан његове смрти сам ћутала.
Није то баш толико тешко.
А доста говори и о нама.

a šta je to što je Bora loše radio?
stvarno pitam
jer ja pnekad pustim njegovu muziku dok kuckam na forumu i postoje pesme koje mi se baš sviđaju a za neke se pitam kako je dozvoljeno da se puste u javnost (npr : kupio sam pištolj kod švercera na crno, na tebe ću rado da potrošim zrno) al kontam ajd to je ironija
i znam da je bio u žiriju pinkovih zvezda ili nešto sl, al ako mu se to uzima za zlo ******* onda...
jel radio nešto za Dačića, Vučića?

Back