Rupa VII

Ја заиста нисам пратила шта је то тако страшно урадио, слушала сам његову музику.
Није баш да је много утицао на гласаче...јер гласачи не слушају рокенрол. Ако си на то кокетирање са влашћу мислила.
Али, ја памтим и његову Баба Јулу, у доба када су Милошевићи били најјачи.
Уосталом, ја бих могла доста тога да замерим Балашевићу, али на дан његове смрти сам ћутала.
Није то баш толико тешко.
А доста говори и о нама.

Nema potrebe meni da spominjes Balasevica, nisam cutala ni pre ni posle.

Ја заиста нисам пратила шта је то тако страшно урадио, слушала сам његову музику.
Није баш да је много утицао на гласаче...јер гласачи не слушају рокенрол. Ако си на то кокетирање са влашћу мислила.
Али, ја памтим и његову Баба Јулу, у доба када су Милошевићи били најјачи.
Уосталом, ја бих могла доста тога да замерим Балашевићу, али на дан његове смрти сам ћутала.
Није то баш толико тешко.
А доста говори и о нама.
u isto vreme smo pisale
znači ipak je politika u pitanju :)
stvarno nemam pojma o tom delu njegove biografije
pa i da je radio za AV, to ne umanjuje kvalitet njegovih ranijih kompozicija. mnoge će ostati...pa rok lektira...

skoro isto bih sve mogla reći i za balaševića samo bih za njega dodala da volim njegove pesme: tri put sam video Tita maršala i računajte na nas.

Рада је једина жена коју никада не могу да пољубим пријатељски. Како год да је пољубим, пољубим је у уста :lol:
Момо Капор? Ко се сећа чија је ово изјава била? Не, не, Минимакс???
Билобил форте @Red
Na akciji je u lokalnoj apoteci. Da ti uzmem nekoliko?
Ili što kaže moja drugarica, imam, sestro, ali zaboravim da pijem. :malav:

Оде...јединствен песник и музичар.
Мука ми је кад одем на Твитер и видим како га пљују.
Једни су расли уз његову музику, други се заљубљивали, трећи нису били ни у дугорочном плану.
Али, све их је ујединила непојмљива пакост и жеља да му мртвом пљуну на све што је урадио...нисмо ми добар народ, колико год бисмо желели да убедимо цео свет да јесмо.
Злоба ће нас појести.
ma pusti ih Mina, zloba, pakost i sve iz tog paketa jedu ljude koji to nose u sebi
meni drugarica poslala Rambov poslednji pozdrav Bori
https://www.danas.rs/kultura/scena/rambo-amadeus-bora-djordjevic/

Uvek si mlad da ostaneš bez roditelja!!!
Ne slažem se sa ovom konstatacijom.
Moj muž ima ujaka koji ima 76 godina, a ima žive roditelje od 97 i 94 godine. Nepokretnog, gluvog i slepog oca i dementnu majku. On već ima godina kada neko treba da brine o njemu. Fizički nije u stanju da se stara o njima. Tako da nije mlad kada bi sutra ostao bez roditelja.

Ode Matilda...nadam se na neko bolje mesto. Godinama joj niko nije dolazio u posetu, nisu joj ni rekli da joj je preminuo sin. Bila je stara i sama. Uvek je bila zagledana u jednu tačku na zidu i delovala je kao da je u molitvama. Retko je komunicirala, samo kad je neko nešto pita... sa da i ne. Ponekad je tražila vode kad me vidi , i ona i ja smo znale da je to bilo zato da je neko toplo pogleda, skloni joj kosu sa lica i pomiluje. Još juče sam joj namestila jastuk kad sam odlazila od majke. Delile su sobu u domu poslednje dve godine.
I verovatno sam ja jedina koja je pustila suzu za njom. Verovatno je zaslužila, počivala u miru Matilda...

Ode Matilda...nadam se na neko bolje mesto. Godinama joj niko nije dolazio u posetu, nisu joj ni rekli da joj je preminuo sin. Bila je stara i sama. Uvek je bila zagledana u jednu tačku na zidu i delovala je kao da je u molitvama. Retko je komunicirala, samo kad je neko nešto pita... sa da i ne. Ponekad je tražila vode kad me vidi , i ona i ja smo znale da je to bilo zato da je neko toplo pogleda, skloni joj kosu sa lica i pomiluje. Još juče sam joj namestila jastuk kad sam odlazila od majke. Delile su sobu u domu poslednje dve godine.
I verovatno sam ja jedina koja je pustila suzu za njom. Verovatno je zaslužila, počivala u miru Matilda...
Ovo srce je za podršku i toplinu koju si joj pružila.
Čak i za tu suzu.

Dušmani su prognali temu "Šta trenutno radiš" u 3p materine.

Sećam se, kad je Dilajt je pokrenuo ovu temu, proglasila sam je ekstremno glupom.
U moru glupih tema, Dilajtova tema je za sadašnje prilike veoma dobra.

Ali, da ne mračim više.
Ko me tera da pišem ako mi se situacija ne sviđa?

Sećam se, kad je Dilajt je pokrenuo ovu temu, proglasila sam je ekstremno glupom.

Ali, da ne mračim više.

Neki se žale na nov format foruma. Pojedine teme su premeštene. Ovo je ipak privatna svojina, kao i svaka druga. Ako nam se ne sviđa, nećemo dolaziti.

Ali, da ne mračim više.
Уствари те нервира што мораш да промениш научену шему кликтања дугмића до "доласка" до теме. :lol:
Шта би да мораш који км пешке? :zplez:

Уствари те нервира што мораш да промениш научену шему кликтања дугмића до "доласка" до теме. :lol:
Шта би да мораш који км пешке? :zplez:
Mnogo me nervira taj postupak u informacionim tehnologijama gde moraš da pređeš niz bespotrebnih putanja da bi došao do cilja.
Apliciram ovih dana (podnosim neki zahtev što bi se reklo na srpskom) i nerviram se već par nedelja jer se pojavila greška u programu.
I klikćem kao ludi Milojko i obrnem-okrenem, i ne mogu da im pristupim.
I pišem pisma njihovom računarskom centru, i zovem putem telefona Janka i Marka i čak sam stigla i do ministarstva, kmečim da im ne valja program.
Jao, kažu oni, imamo mnogo problema u sistemu, ne brinite, produžićemo rokove za podnošenje dokumentacije.

Puna su im usta digitalizacije, a građanstvo umesto da jednim klikom uživa u čarima digiralnog carstva, unosi niz podataka i uči te pomenute šeme kliktanja mišem.
Sva ta kliktanja, ti putevi, zapravo su alati koji mene ne bi trebalo da zanimaju. Dok te alate naučiš, izgubiš vreme.
Usvajaš neke bespotrebne informacije, a onda ti ne ostaje vreme za suštinska znanja.

Tačno bi bilo bolje da sam išla peške i odnela im sve papire.
Usput bih popila neku kafu, upoznala nekog i ne bih se zayebavala sa njihovim nesposobnim kadrovima u računarskom odeljenju.

A tema koja je premeštena, malo me je iznenadila, nije me nerviralo to, koga boli uvo šta je kolegijum Krstarice odlučio.
Bilo je i gorih odluka.

Mnogo me nervira taj postupak u informacionim tehnologijama gde moraš da pređeš niz bespotrebnih putanja da bi došao do cilja.
Apliciram ovih dana (podnosim neki zahtev što bi se reklo na srpskom) i nerviram se već par nedelja jer se pojavila greška u programu.
I klikćem kao ludi Milojko i obrnem-okrenem, i ne mogu da im pristupim.
I pišem pisma njihovom računarskom centru, i zovem putem telefona Janka i Marka i čak sam stigla i do ministarstva, kmečim da im ne valja program.
Jao, kažu oni, imamo mnogo problema u sistemu, ne brinite, produžićemo rokove za podnošenje dokumentacije.

Puna su im usta digitalizacije, a građanstvo umesto da jednim klikom uživa u čarima digiralnog carstva, unosi niz podataka i uči te pomenute šeme kliktanja mišem.
Sva ta kliktanja, ti putevi, zapravo su alati koji mene ne bi trebalo da zanimaju. Dok te alate naučiš, izgubiš vreme.
Usvajaš neke bespotrebne informacije, a onda ti ne ostaje vreme za suštinska znanja.

Tačno bi bilo bolje da sam išla peške i odnela im sve papire.
Usput bih popila neku kafu, upoznala nekog i ne bih se zayebavala sa njihovim nesposobnim kadrovima u računarskom odeljenju.

A tema koja je premeštena, malo me je iznenadila, nije me nerviralo to, koga boli uvo šta je kolegijum Krstarice odlučio.
Bilo je i gorih odluka.

Премало се новца одвоји за прављење програма и онда иде она чувена, колико пара, толико и музике.

Премало се новца одвоји за прављење програма и онда иде она чувена, колико пара, толико и музике.
Kako premalo!
Raspitaj se koliko plaćaju domovi zdravlja za one programe u kojima vi unosite recepte i ostala čuda.
I stalno vam nešto menjaju da morate ponovo da učite gluposti.
I svaka promena u programu je naplaćena.
Pa program za opštinare, pa elektronski dnevnici, pa za katastar, sve to košta Boga oca.

Kako premalo!
Raspitaj se koliko plaćaju domovi zdravlja za one programe u kojima vi unosite recepte i ostala čuda.
I stalno vam nešto menjaju da morate ponovo da učite gluposti.
I svaka promena u programu je naplaćena.
Pa program za opštinare, pa elektronski dnevnici, pa za katastar, sve to košta Boga oca.
Па премало, лоши су програми, немају циљану претрагу, непрегледни су, гутају налазе.
За добар програм мора да се ангажује добар програмер, а то кошта.
Они нису способни информатичарима у нпр. здравству да дају пристпјне плате и онда та места често покривају људи који нису квалификовани...
Ето, на брзину.

Upravo me slog strefio
Moja dr endokrinolog koja me lecila pre par god, pa bih sad opet, je toliko prepuna pacijenata da sam prvi slobodan termin dobila za 28 FEBRUAR 2025 god
Reko bok te vi ko magnetna drzavna se cekate :lol:
Au sunce ti. A meni treba sad sto pre :aha:
Kaze ima nade da me zovu mozda za mesec dana kad neko otkaze....

Back