Rupa VII

Питање шта гурају у котао, прошле године су нама нудили неки баш јефтин пелет са Косова, скоро црн.
А онда откријемо да у њега стављају аутомобилске и камионске гуме.
Замисли колико то смрди, да не причамо да је онима који су се зезнули па купили уништена пећ, налепило се на димњак, ужас.

Питање шта гурају у котао, прошле године су нама нудили неки баш јефтин пелет са Косова, скоро црн.
А онда откријемо да у њега стављају аутомобилске и камионске гуме.
Замисли колико то смрди, да не причамо да је онима који су се зезнули па купили уништена пећ, налепило се на димњак, ужас.
Uzas! Ajde sto smrdi,nego je to i kancerogeno.
Mislim da je ovde u pitanju ugalj.
Mi se inace tokom zime gusimo u dimovima,jer se kod nas u gradu uglavnom lozi ugalj koji je pun sumpora,a on pada nize,tako kazu.
Zimi uvece bukvalno ne mozes izaci i normalno disati.

”Да нас попи.шају, ми смо пишљиви...”
Монах, хеј! Одвек ми је нешто сметало код њега... Некако сам увек имала осећај да нема истинског мира, духовности, него бега од порока, од себе.

Монах, хеј! Одвек ми је нешто сметало код њега... Некако сам увек имала осећај да нема истинског мира, духовности, него бега од порока, од себе.

Мирноћа и кроткост су идеали. :)

Кад видим фацу немам жељу ни да отворим.

On je samo pobjegao od svega a nije istinski nasao vjeru. Ima neku knjigu,ne znam sta mi bi da to čitam . Cirkuzant.

А из овог човека исијава доброта.

Истина.
Диван човек.
И док је био мирјанин био је омиљен међу људима.

Што се монаха Арсенија тиче, он је испоснички тип, аскета. Јако строго живи, строг је према себи.
Добар је јер људима пластично објасни пуно тога. Добро је образован теолошки, дуго је монах али да, бори се често с гневом.
Запала су му тежа искушења него многима. Уз то је јако осетљив.
Али мислим да је изабрао добар пут.

Ne mozes da otvoris net, a da ti ne iskoce slike zagnojenih noktiju,prosirenih vena,cukljeva,kojekakvih parazita...dokle ce vise da nas bombarduju tim?
Zar nesto sto izaziva gadjenje treba da bude reklama?Odakle je potekao taj trend da mi je znati?
Jaja na kolenima,kupusa,slika odvratnih bolestina svih,svakakvih odvratno a to stalno stoji te ogadi dan kad nesto treba procitati,ne znam sta im je kad to zele na svojim sajtovima.

B92 na primer
Screenshot_20231104-211608_Samsung Internet.jpg

Back