limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.113
Da li koga zanima dečko majke Darka Lazića?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mukami šta god da je bilo, a imam priličnu predstavu kako dole stvari funkcionišu.Sta se ovo,zapravo,desilo na Kosovu?
I meni se ne svidja nikako.Mukami šta god da je bilo, a imam priličnu predstavu kako dole stvari funkcionišu.
Naravno da ih gura i nije neko, znamo tačno ko.I meni se ne svidja nikako.
Ljudi uzalud ginu.Pitam se samo da li ih neko gura svjesno u smrt.
To sam i pretpostavljala.Naravno da ih gura i nije neko, znamo tačno ko.
Nije ona kriva sto je glupa,nego onaj ko joj je to nabavio.Нашли су неку инстаграмушу, сликала се са њом, изгледа да је била њена. На крају је глупача схватила да то није маче![]()
Онај ко јој је набавио живи од шверца, да ли су у питању животиње или дрога, њихова емпатија и осећај за исправно су равни нули.Nije ona kriva sto je glupa,nego onaj ko joj je to nabavio.
Očekujem od neke takve slona i dnevnom boravku.
Нашли су неку инстаграмушу, сликала се са њом, изгледа да је била њена. На крају је глупача схватила да то није маче![]()
Једино ако је изнајмила за фоткање, нисам улазила на њен налог,ово су твитераши објавили неколико фотки, колико је трајало немам појма.A ne znam šta da kažem... Ne treba sad ni nju obesiti, ko zna kako se šta odigralo pa je ta životinja završila na ulici, nemam pojma.

Јеси ли алергична?Ubola me pčela.Jedva pretekoh.
Па сам га убацила у кутлачу за супу и тако хладила
Izgleda da jesamЈеси ли алергична?
Dobila sam bocu,počelo mi se mantati i teško sam dizala.Lako je tebi kad ti je dovoljna kutlačaМени је једном ушла у сандалу па сам стала на њу. То је баш било незгодно.
А једном ме је убола за грудПа сам га бацила у кутлачу за супу и тако хладила
![]()
Mene je za lijevu nadlakticu ujela.