Rupa VII

Мени је једном ушла у сандалу па сам стала на њу. То је баш било незгодно.
А једном ме је убола за груд :lol: Па сам га убацила у кутлачу за супу и тако хладила:lol:
otrov ose i pcele je termolabilan
znaci ako nisi alergican
tad ides na hitnu, nema druge
al inace izvadis zalac i prislonis nesto vruce
tipa zagrijan upaljac na mjesto uboda koliko mozes izdrzati

otrov ose i pcele je termolabilan
znaci ako nisi alergican
tad ides na hitnu, nema druge
al inace izvadis zalac i prislonis nesto vruce
tipa zagrijan upaljac na mjesto uboda koliko mozes izdrzati
A ја сам мислила хладно, ОК хвала за ово.
Иначе сам истискивала жаоку поклопцем фломастера.

Joj što ne volim neorganizovane i one što imaju sto "kade". A takvi svi oko mene.
Sutra ujutru ćerka, u 5, kreće na regatu i još nije spakovala ni opremu ni stvari za tri dana. A ni domaći nije uradila koji je uslov da je iz škole puste da izostaje.

Nikako da okrečim stan.
Odustadoh od jednog molera iz opravdanih razloga njegove nestrucnosti i aljkavosti.
Drugog cekaj da dodje da vidi i kad je dosao zavali duplu cijenu od uobicajene.Odustadoh i od njega.
Sutra valja zvati treceg.
Na kraju,mislim da cu i odustati od krecenja.
Za jednu ne veliku sobu,plafon u malom kupatilu i pola malog hodnika trazi 250 eura.
Kad ne padoh u nesvijest kad mi rece cijenu.

Nikako da okrečim stan.
Odustadoh od jednog molera iz opravdanih razloga njegove nestrucnosti i aljkavosti.
Drugog cekaj da dodje da vidi i kad je dosao zavali duplu cijenu od uobicajene.Odustadoh i od njega.
Sutra valja zvati treceg.
Na kraju,mislim da cu i odustati od krecenja.
Za jednu ne veliku sobu,plafon u malom kupatilu i pola malog hodnika trazi 250 eura.
Kad ne padoh u nesvijest kad mi rece cijenu.
Uzas. Znam ja da to nije lak posao ali tako i meni za mojih 31kv traže 330€, e pa ne pada mi na pamet da krecim.

Uzas. Znam ja da to nije lak posao ali tako i meni za mojih 31kv traže 330€, e pa ne pada mi na pamet da krecim.
Ma,nije ni tezak toliko,vjeruj,koliko su ti moleri umislili.Bar kod mene.Nema nista komplikovano.Vecina njih su i aljkavi i neprecizni,a za njima treba vise cistiti nego sto njima treba da okrece.Najvise vremena oduzima to postavljanje traka i najlona,a to mnogi i nece da rade,lakse im je da ti cistis posle njih.
31 kvadrat bi realno trebao da kreci za maksimalno 150 eura...i to maksimalno.

Код нас је цена 2.5 еура по квадрату и наш материјал, најлони, траке и боја.
За 65 квадрата прошле године смо платили нешто преко 200 евра.
А сутерен муж кречио сам.

Код нас је цена 2.5 еура по квадрату и наш материјал, најлони, траке и боја.
За 65 квадрата прошле године смо платили нешто преко 200 евра.
А сутерен муж кречио сам.
Kod nas je 1 euro po kvadratu plus materijal.
Kod vas je to onda bas skupo.

Računa se kvadratura stana x3 pa puta cena po kvadratu. E sad zavisi da li je materijal njihov ili tvoj.
65х3х2.5
Требало је онда да нам наплате 487 еура.
А нас је коштало све, са материјалом, нешто мало преко 200.

Back