Rupa VII

Nije to od pada imuniteta vec od hemoterapije krenula kosa da opada ali ono najkraće uvek pravi problem pa se muči, ni tamo ni ovamo pa počne nešto kao upala, pojma nemam. Bila sam danas kupila neki Uriage za ojed kod beba i smiruje polako. Već sam i navikla na sve te muke, ovo je 7-mo opadanje.
Možda cu sad lupiti ali da pokušaš neki piling,tozom od kafe,kukuruznim brasnom? Nešto prirodno što bi otvorilo put novoj kosi?

Ne može to sada ovo je stara kosa koja još nije ispala a trebala je. Prskam oktanisept pa posle 2h Uriage i tako bar 2x dnevno, ide polako na bolje.
Za nicanje mi do sada nije trebalo nista, nikne dzungla 😀
Моја мама је увек имала лепу и јаку, густу косу. Али после хемо... Ем нека дивна, схебрна боја, ем косе за 5 глава, ем неки атласи као да увек има фризуру.

Моја мама је увек имала лепу и јаку, густу косу. Али после хемо... Ем нека дивна, схебрна боја, ем косе за 5 глава, ем неки атласи као да увек има фризуру.
Па не, морам...тема није за зезање, и сама сам кроз то прошла са мајком... али, Боги, ја покушавам да замислим атласе на глави и не иде :rotf:

Poslednja izmena od moderatora:
Danima sa zebnjom očekujem vest da je umro Marko Babić. Iako je on svoju bolest predstavljao kao običnu prehladu, tu priču sam pratila od početka, i znala sam kako će se završiti. Ali opet, vest o njegovoj smrti mi je zaustavila dah. Pobogu, stariji je od mog Dušana samo jednu godinu. Divna porodica, divni prijatelji, toliko planova, toliko duhovitosti i nade u beznadežnoj situaciji. Toliko vere u ozdravljenje, toliko planova za budućnost. Pre devet godina je umro sin naših prijatelja od iste vrste sarkoma. Navijala sam da Marko pobedi, ali znala sam da su šanse minimalne. Mnogo sam tužna, mnogo.
Mirno spavaj dečače, anđeli neka te čuvaju, i večni mir daju tvojoj namučenoj duši.

Danima sa zebnjom očekujem vest da je umro Marko Babić. Iako je on svoju bolest predstavljao kao običnu prehladu, tu priču sam pratila od početka, i znala sam kako će se završiti. Ali opet, vest o njegovoj smrti mi je zaustavila dah. Pobogu, stariji je od mog Dušana samo jednu godinu. Divna porodica, divni prijatelji, toliko planova, toliko duhovitosti i nade u beznadežnoj situaciji. Toliko vere u ozdravljenje, toliko planova za budućnost. Pre devet godina je umro sin naših prijatelja od iste vrste sarkoma. Navijala sam da Marko pobedi, ali znala sam da su šanse minimalne. Mnogo sam tužna, mnogo.
Mirno spavaj dečače, anđeli neka te čuvaju, i večni mir daju tvojoj namučenoj duši.
Upravo sam pre sat vremena napisala izjavu saucesca. Tuga 😢

Isto.
Bas me je pomjerila vijest kad sam je procitala.
Jako mi je zao.
Imala sam u planu procitati knjigu ali sad bas ne mogu, mislim da bi me slomila.
Toliko je toga oko mene da nemam snage

Tu knjigu sam živela pre osam godina, i ne bih je mogla čitati. Gledala sam Marka, videla sam Srđana, i sećala se svakog trenutka tog osećaja bola, očaja i nemoći.
Kada sam videla na Instagramu poslednju Markov sliku iz bolnice, znala sam da je kraj blizu. Sve sam to već preživela.
I koliko god je on sugestivno pisao u svojim objavama, da čovek zaista pomisli da može da se desi čudo, nisam mogla da prestanem da očekujem trenutak kada će objaviti vest da je otišao.

Back