Rupa VII

Ne bih isplatila "sam sebe" nego "sama sebe". Nisam ja jedna od ovih kod kojih se prema korisničkom imenu ne može znati da li su muško ili žensko. Ni prema avataru. Gospoda su neodlučni a samo 6% stanovništva smo akademski gradjani... I kako da isplatim samu sebe, to je pogrešna konstrukcija... :cool: :roll:
citaj pazljivije
kad stignes na red za racunarom, naravno 😆

Ne bih isplatila "sam sebe" nego "sama sebe". Nisam ja jedna od ovih kod kojih se prema korisničkom imenu ne može znati da li su muško ili žensko. Ni prema avataru. Gospoda su neodlučni a samo 6% stanovništva smo akademski gradjani... I kako da isplatim samu sebe, to je pogrešna konstrukcija... :cool: :roll:
Ja bih rekla da racunar treba da isplati sam sebe a ti da jedes.

Poslednja izmena:
Za mene od juče ne postoji u kući ona prostorija što se zove kupatilo. Tako sam odlučila. Ne ulazim više da vidim dokle je majstor došao i kad će biti gotovo i majstora ignorišem. Mm ga i dalje kontroliše i kaže da je pri kraju, ali mene to više ne zanima. Ući ću tek kad neko iz tog kupatila izađe istuširan. Oboje su mi krivi. Ovaj što je spor a ovaj moj što sitničari kao spejs šatl da se pravi.
I baš mi je dobro. Koji će mi kupatilo.
A još za rupu... Dobijem poruku da stiže skejt iz Dekatlona,a posle par sati na praćenju pošiljke piše da nije uspela isporuka jer nema nikog kod kuće. Zvala i dispečera i vozača jer je dispečeru jedino preostalo da mi da njegov broj. Svališe krivicu na dechatlon. Jedva čekam sutra da donese pošiljku da se upoznamo, bićemo najbolje drugarice, piškićemo čučeći zajedno.

Back