гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
ja imam problem da uvijek mora da bude malo nereda, ne mogu da funkcionisem kad je sve na svom mjestu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
umjesto da jedes skupljaj lovu pa kupi sebi racunarHoću da sedim za kompjuterom da ne bih jela, to bi mi bila dijeta. Medjutim, ne mogu da dodjem na red od ćerke i muža.
citaj pazljivijeNe bih isplatila "sam sebe" nego "sama sebe". Nisam ja jedna od ovih kod kojih se prema korisničkom imenu ne može znati da li su muško ili žensko. Ni prema avataru. Gospoda su neodlučni a samo 6% stanovništva smo akademski gradjani... I kako da isplatim samu sebe, to je pogrešna konstrukcija...![]()
![]()
E kuku kad ne gledam, htedoh reci nije ti brlogНије ми Афро од белогћакнута сам природно.
Jojjjjjj, stvarno treba da čitam pažljivije. Moram da uložim u kosu, dala sam za izvlačenje pramenova 6800, ne mogu da kupujem kompjuter... A male plate... A i ti, stavio žensko na avatar, to je bez veze.citaj pazljivije
kad stignes na red za racunarom, naravno![]()
Ja bih rekla da racunar treba da isplati sam sebe a ti da jedes.Ne bih isplatila "sam sebe" nego "sama sebe". Nisam ja jedna od ovih kod kojih se prema korisničkom imenu ne može znati da li su muško ili žensko. Ni prema avataru. Gospoda su neodlučni a samo 6% stanovništva smo akademski gradjani... I kako da isplatim samu sebe, to je pogrešna konstrukcija...![]()
![]()
onda cekaj red : )Jojjjjjj, stvarno treba da čitam pažljivije. Moram da uložim u kosu, dala sam za izvlačenje pramenova 6800, ne mogu da kupujem kompjuter... A male plate... A i ti, stavio žensko na avatar, to je bez veze.
Uprkos tome obećavam da ću do zime smršati 25 kg.onda cekaj red : )
Nije mi jasno što ja da jedem, cilj mi je da smršam.Ja bih rekla da racunar treba da Isolati san sebe a ti da jedes.
svaka castUprkos tome obećavam da ću do zime smršati 25 kg.
Samo treba da uhvatim ritam. Pre godinu i po imala sam 58 kg i bila sam u ritmu.svaka cast
to zvuci kao solidan plan![]()
Jedi krastavce.Za njihovo varenje dobijas negativne kalorije tj.imaju manje kalorija nego sto treba energije da se svare.Samo treba da uhvatim ritam. Pre godinu i po imala sam 58 kg i bila sam u ritmu.
Dobro. Čula sam i da kuvano jaje troši više kalorija dok se svari nego što ima kalorija u njemu.Jedi krastavce.Za njihovo varenje dobijas negativne kalorije tj.imaju manje kalorija nego sto treba energije da se svare.![]()
Svrbi me nos.Omastices ih![]()
Bices ljut.Svrbi me nos.
Neki savet, predskazanje možda?
: )
Desna strana..
Sledeći put kad budeš čačkao nos, prvo lizni prst da vidiš da nije od nekih začina, ljute paprike i slSvrbi me nos.
Neki savet, predskazanje možda?
: )
Desna strana..