Rupa VII

Kuka žena karta za Erosa 100€
I kao, skoro sve rasprodate karte.
Pa neka ide, kažem joj, biće to super koncert, al bez mene..Nek nahvata drugarice.

Sad se raspravljamo, pa za gluposti potroši toliko, ili recimo nemam pojma šta je ona mislila koliko je ulaznica.

za rupu je da ne znam kako da se postavim prema osobi koju ne podnosim a ne mogu da je izbegnem ili ignorisem nikako
radimo zajedno
sto nemam zeludac da se samo smeskam ko budala

Screenshot_20230301-142631_Messages.jpg

Ako se moj mačak ne bude lepo ispiškio večeras ili sutra, ne gine mu ugradnja katetera.
Pored pregleda, injekcije antibiotika, injekcije urbazona i sirupa za imunitet, platiću i anesteziju, pa kateter, pa trista čuda.

Nije umeo da se razboli kao sve mačke, da se ispovraća kao svaka normalna životinja i sutradan da bude zdrav, nego mora ovako.

Prokleti februar i mačje švrljanje.:(

Ako se moj mačak ne bude lepo ispiškio večeras ili sutra, ne gine mu ugradnja katetera.
Pored pregleda, injekcije antibiotika, injekcije urbazona i sirupa za imunitet, platiću i anesteziju, pa kateter, pa trista čuda.

Nije umeo da se razboli kao sve mačke, da se ispovraća kao svaka normalna životinja i sutradan da bude zdrav, nego mora ovako.

Prokleti februar i mačje švrljanje.:(

Trebalo bi da sve bude ok posle kortika i antibiotika, osim ako se nije parče kamička nasadilo u uretru, onda i vet ima krv da propiša :sad2:

Ovaj moj je tokom uremije bio nepokretan i bukvalno sam molila bogu da zapiski fotelju samo da se piski
A svako ko iole zna macke zna sta za macku znaci da piski van posipa :lol:
Evo ga, ustao je i hoće da ide napolje, ali ne na terasu, u pesak, nego hoće napolje, mladoženja, u život. :D
Ako mi pobegne, ujutro neću moći da ga nađem, a veterinar će da čeka od 10 do 11.

Opet mi se samoubio neki golub na prozor.
Valjda ima neka refleksija, nije prvi put. Pustim, sat dva da vidim hoće li oživeti, ali ne... Uvek moram da ga ja skupljam.
A stvarno ne perem često prozore. Par puta godišnje.

Opet mi se samoubio neki golub na prozor.
Valjda ima neka refleksija, nije prvi put. Pustim, sat dva da vidim hoće li oživeti, ali ne... Uvek moram da ga ja skupljam.
A stvarno ne perem često prozore. Par puta godišnje.
Postoje matrice ptica grabljivica, pa će ređe da se zalete u prozor. Nalete i onda , ali ne tako često kao pre matrica.
51S3ySFAviL._AC_.jpg

Postoje matrice ptica grabljivica, pa će ređe da se zalete u prozor. Nalete i onda , ali ne tako često kao pre matrica.
51S3ySFAviL._AC_.jpg
Misliš da gledam u ptice celu godinu?
I ovako ih ima previše, na samo 2 m od prozora li je bor sa sovama, kosovi i gavrani su non stop po dvorištu. A ima i nekih lepih šarenih kao kanarinci što cvrkuću.
Previše bi bilo i da ih lepim po prozorima

• Haha
Reactions: Em.
Боли ме глава, мислим да ће ми око излетети из лобање а боли ме јер сам пет сати слушала колегиницу која хистерише и дошло ми је да је ухватим за уши и избацим напоље 😡

Back