R
rozLe pufnasti zeka
Gost
zivim na 4 spartu, nemamo lift...s namerom sam kupila stan u zgradi bez lifta. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zgrade do cetvrtog sprata nemaju obavezu da imaju lift.Mislim da po zakonu,one sa vise spratova moraju da imaju.zivim na 4 spartu, nemamo lift...s namerom sam kupila stan u zgradi bez lifta.![]()
mi smo stavili plakar jedan iz ikee na terasuTo je super ko ima podrum, mi nemamo ništa od toga, pa mi terasa zimi služi kao nekom podrum. Svasta natrpam pa u proleće rascistim.
kod nas jos nije, al u vecini blokova vec polako postaje realan problemНама је паркинг проблем. А коме није?
Јесте.To je super ko ima podrum, mi nemamo ništa od toga, pa mi terasa zimi služi kao nekom podrum. Svasta natrpam pa u proleće rascistim.
Ne pravim ni ja ne znam koliko zalihe jer ne mogu da donesem neku veću količinu i da hocu, ali po malo i nakupi se svačega nečeg, a meni se po zimi to ne sređuje, a nemam ni snage.Јесте.
Ја не правим залихе, али када добијемо домаће наравно да ми је драже да знам шта једем. Па ми жао да пропада.
Htela sam i ja da kupim neku policu bar pa da to sve tamo poslazem i nekom zavesom koliko toliko zatvorim ali nije bilo izvodljivo fizički meni ovako kilavoj, i ostade. Možda kad otišli ako budem imala snage, a i para odradim i to. Imam stočić i dve stolice za sedenje leti, zastakljena sam je i stavila komarnik i roletne tako da je prijatno leti da se sedi, mada je mala bas, ali to je što je.mi smo stavili plakar jedan iz ikee na terasu
ima mala nisha taman za to
i tu drzimo stvari koje ne zelimo u podrumu
osim toga na terasi, nazalost, drzimo i susilicu
zmu ima kutak za svoj maketarski hobi
i ima ugaona i stolic za sjedenje
terasa je ostakljena pokretnim prozorima
tako da je citavu godinu koristimo kao integralni dio stambenog prostora
koji je to?Sta znaci kad vas na nekom forumu banuju,a niste ni član tog foruma?
Nisam uopšte registrovana na tom forumu,niti mogu komentarisati bez registracije,samo ponekad čitam teme.
Danas me je dočekalo obavještenje da sam banovana po ip adresi i uopste ne mogu da otvorim forum.
Pitam se zasto...i samo mi jedan razlog pada na um.
Klix.bakoji je to?
mislim, nisam bila u toj situaciji
Naravno.Kod vecih poslova, dusu dalo da se neko "ugradi", bar je tako bilo u zgradi gde sam stanovala. Damo svi novac, ali neki stanari u dilu sa izvodjacima, pa napumpaju cene, ponude, pokusaj pljacke bukvalno...sreca, bilo i penzionera koji su se dali u istrazivanje trzista, do detalja, na kraju je bila realna cena troskova za sve, i uvid u racune javno.
Kod kume mnogo veca zgrada, redovno ih pljackali, godinama, najvise na sitno, ali tako se najlakse nakupi, i to fine cifre... isto dok se nije nasao jedan penzioner, pa mu ne bilo mrsko da se bavi cenama...neki su se ekspresno i odselili.
A KRSTA njih obožava, e moja ti....jadni vi, naivni......Sta znaci kad vas na nekom forumu banuju,a niste ni član tog foruma?
Nisam uopšte registrovana na tom forumu,niti mogu komentarisati bez registracije,samo ponekad čitam teme.
Danas me je dočekalo obavještenje da sam banovana po ip adresi i uopste ne mogu da otvorim forum.
Zgrade do cetvrtog sprata nemaju obavezu da imaju lift.Mislim da po zakonu,one sa vise spratova moraju da imaju.
mi smo stavili plakar jedan iz ikee na terasu
ima mala nisha taman za to
i tu drzimo stvari koje ne zelimo u podrumu
osim toga na terasi, nazalost, drzimo i susilicu
zmu ima kutak za svoj maketarski hobi
i ima ugaona i stolic za sjedenje
terasa je ostakljena pokretnim prozorima
tako da je citavu godinu koristimo kao integralni dio stambenog prostora
Ја сам на 4. без лифта али имамо подрум и бициклану.
Бициклана је супер и за колица, ко има децу, да не вуче. Или колица за набавку. Пошто смо бајсеве окачили на зид па није гужва.
А подрум ми је супер за кофере (прво их ставим у велике џакове да се не праше), резервне плочице и сл., а како смо направили полице ту држим и зимницу (тегле, гајбу са кромпиром...).
Sta znaci kad vas na nekom forumu banuju,a niste ni član tog foruma?
Kako ima vise istih ip?A KRSTA njih obožava, e moja ti....jadni vi, naivni......
E, ima više istih IP, možda su sve roknuli, pa si kolateralna šteta. Postoji i ta mogućnost .
Više poklapanja, a i naravno da se vidi odakle se loguješ/te.Kako ima vise istih ip?
Mislim,ne razumijem se u problematiku...ali mi cudno sto su me banovali,a nisam ni član?