Rupa VII

zvrnda ovo sranje i dalje
manje malo, al zvrnda
o je bote

ja godinama kupujem polovnu garderobu, cak i obucu, ako je super ocuvana tjah skoro nenosena (izuzimajuci zimsku obucu za kisu i sneg, koga jel te nema sad :lol:, i patike, to moram novo), ali tehniku nikad ne bih kupila polovnu. tehnika mora biti nova, kao i namestaj. namestaj vise zbog energije prethodnog vlasnika. odecu stavim u masinu, a vec je i prosla dezinfekciju, ali namestaj upija energiju vlasnika.

dodje mi da sve one albume sa precima frknem u raj za nepotrebne stvari, ali opet nije bas ok tako frknuti pretke. a zauzimaju bas puno prostora, a ja te slike ne gledam, ne zanimaju me. ne zanimaju me cak ni moje sopstvene. ne znam sta ljudi vide zabavno u gledanju slika. meni to uvek bilo dosadno.

ja godinama kupujem polovnu garderobu, cak i obucu, ako je super ocuvana tjah skoro nenosena (izuzimajuci zimsku obucu za kisu i sneg, koga jel te nema sad :lol:, i patike, to moram novo), ali tehniku nikad ne bih kupila polovnu. tehnika mora biti nova, kao i namestaj. namestaj vise zbog energije prethodnog vlasnika. odecu stavim u masinu, a vec je i prosla dezinfekciju, ali namestaj upija energiju vlasnika.

a kupuj sta oces
meni je trebalo da vidim jel moze ta susilica uopce zivit na terasi i skroz mi se nije davalo soma za taj eksperiment
sad kad je uspio ako i kad ova crkne kupicu drugu 😂

Pokvarilo se nesto od mleka `vise od pola ` reseno je kupljena druga stavljena umesto tog sad na hladno da ne bude trovanja.
Da je ostalo bi bi "hrana se ne baca ostavi pojesce se" eto sta novine televizija urade sa onim "ne baca se hrana" ide ni kad se pokvari.

Noz metalni pao ` potopljen u asepsol kasnije ce biti ispran te opran ` plasim se zbog ovih naslova koji mi izlaze da je patos mnogo prljav jos ako tu prolaze obuveni uh.

Nesto palo na pod crveno slovo ne ide da se cisti al' treba sakupiti `do juce lepo toplo nesto kise kad odjednom hladno sneg` lose vreme.

Poslednja izmena:
@moonja... ako daju svi stanovi iste pare da ` ako ne daju bolje da niko ne da od losih reci losih osecaja vecnih ko je koliko para dao te kako sme ne sme da koristi lift ne moze da se dise normalno.
Ulazi u lift mogu da se prekriju ` napise da ne radi kako se neko ne bi omaskom povredio u pokusaju da ga koristi.

Hvala, hvala, bravo Zauz za ovo "ako daju svi stanovi iste pare da ` ako ne daju bolje da niko ne da"
Lepo razmišljate. Ima tu još mnogo toga da se dogovori, pregovara i ugovori.
Hvala svima.

Hvala, hvala, bravo Zauz za ovo "ako daju svi stanovi iste pare da ` ako ne daju bolje da niko ne da"
Hvala svima.
Najmanje 5sastanaka samo da se dogovori da li treba da se menja ili popravlja lift, onda još 5sastanaka da se odluči koju firmu uzeti i koji lift.
Pri tome treba računati i na odziv stanara, a obično se pojavi samo 5oro ili 6oro koji na kraju odlučuju u ime svih stanara.
Posle toga kreće igranka nezadovoljnih i to obično onih koji iako znaju da su bili sastanci ali se ne pojave ili samo prođu kad je sastanak.
Ima tu još nijansi u vezi popravke, kupovine, krečenja i svega što može da se desi u jednoj zgradi.
Neke stvari se plaćaju po stambenoj jedinici(stanu), neke po kvadraturi stana.
Nešto se plaća i iz budžeta same zgrade.

Hvala svima.
Kod vecih poslova, dusu dalo da se neko "ugradi", bar je tako bilo u zgradi gde sam stanovala. Damo svi novac, ali neki stanari u dilu sa izvodjacima, pa napumpaju cene, ponude, pokusaj pljacke bukvalno...sreca, bilo i penzionera koji su se dali u istrazivanje trzista, do detalja, na kraju je bila realna cena troskova za sve, i uvid u racune javno.
Kod kume mnogo veca zgrada, redovno ih pljackali, godinama, najvise na sitno, ali tako se najlakse nakupi, i to fine cifre... isto dok se nije nasao jedan penzioner, pa mu ne bilo mrsko da se bavi cenama...neki su se ekspresno i odselili.

Back