limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.109
Cim se spominju krpice i parice...to je ona.Je l se to nama zlozi vratila?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cim se spominju krpice i parice...to je ona.Je l se to nama zlozi vratila?

Daj link ime tih što si zadovoljna. U pp

Ovde dolaze naši pijačari i ti što prodaju po sh. Velika crna vreća za smeće dupke puna je 10€.mislim da to uvoze i kupuju na vece kolicine
tipa po tezini
i sortirano je po klasama
na ovu foru
https://veleprodaja.polovna-garderoba.com/
Ne znam, svako prema sebi, ali ja ne mogu da nosim tu stariju niciju. Po nešto mi daju deca i to mi je ok, moja deca su drugo, inače što reče Limun ja imam lepse i novije za po kući nego što oni prodaju. Radje cu da kupim 3-4 majice u Waikiki-u pa da nosim dok traju, nego taj krš od matorih Nemica.Ovde dolaze naši pijačari i ti što prodaju po sh. Velika crna vreća za smeće dupke puna je 10€.
Pa nije tl baš sve krš. Poznajem ženu koja to kupuje za prodaju, šta ne valja baci, a bude bar 30% sa etiketom. Matore ovde niti bacaju niti kupujuNe znam, svako prema sebi, ali ja ne mogu da nosim tu stariju niciju. Po nešto mi daju deca i to mi je ok, moja deca su drugo, inače što reče Limun ja imam lepse i novije za po kući nego što oni prodaju. Radje cu da kupim 3-4 majice u Waikiki-u pa da nosim dok traju, nego taj krš od matorih Nemica.

I jedna pogacica sa cvarcima koja cvarke nije videla 80,00.Jedna proja 75 din sve im iebem
Ali to je ipak novo,nije polovno.Ja sam za 400 dinara kupila novu suknju u sh radnji. Nanosila sam je se.

Jesi, 2000 i neke pa je neko danas oživio."Vaša tema pionir pedofilije je izbrisana. Razlog: neprimerno"
WTF?? Nisam postavio slicnu temu, nikakvu temu zapravo, kakva je ovo obavijest??

drzi ih u razlicitim prostorijama...znaci, ne moraju znati jedna za druguja sma htela da kupim jos jednu biljku dracaenu ili kako se vec zove 0 jeftina je i laka za odrzavanje i dobro podnosi losije uslove zivota i jos smanjuje stres i cisti vazduh, ali plasim se da ce zderka postati ljubomorna i riknuti. ne znam sta da radim...mislim da ipak necu da se zderka ne bi naljutila.

Mozda su intuitivne?drzi ih u razlicitim prostorijama...znaci, ne moraju znati jedna za drugu

a mozda i nisuMozda su intuitivne?

drzi ih u razlicitim prostorijama...znaci, ne moraju znati jedna za drugu

ma neceMeni ova druga treba da mi smanjin stres, znaci mora biti tamo gde jq najvise boravim. A zderka je vec sa mnom, pored moje omiljene lampe koja izigrava sunce. Nista od ove druge...ne smem da rizikujem ljutuninuvredjenu zderku, pa da se osusi od tuge.