limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.109
Samo da ne pomijesa sa htz opremom za komunalce.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da,ali noseno je noseno.I to je vec poludotrajalo.
Neke stvari su dotrajalije nego one koje ja imam kao "stare".Zasto bih kupovala tudje krpe,kad imam i svojih u boljem stanju,koje vise ne nosim.
Osim toga,primijetila sam da i ove stvari koje kupis kao nove,u prodavnicama tipa "azel"kod nas,ne vrijede ni toliko koliko das za njih.Ti materijali su vec, valjda od dugog stajanja po skladistima,pretumbavanja i slicno vec poludotrajali.To je obicno i demode,rijetko sta mozes naci da bas valja.Sve sto sam kupila tamo,poslije jednog ili dva pranja izgledalo je kao da je staro sto godina.
A platis mozda malo jeftinije nego bas novo.
nije bas mala razlkika ako neku jaknu platis 1000 dinara plus postarina (to sad ubija, jer nece prodavci da predju na obican paket, vec i dalje idu kurirske sluzbe, a meni samo post expres odgovara), a realno od tog proizvodjavca je npr. 10 hiljada. ili koznu torbu za 3-4 hiljade, a koliko kostaju kozne torbe?
izmeris sirinu ramena, struk, obim grudi, pazuh - pazuh, duzinu ledja. za pantalone meris unutrasnju stranu nogavice, ako nema mere, pitas, ako ne odgovori ne kupis, jednostavno je.,
unutrasnja strana nogavice je bolje merilo dal je duzina farmerki, trenerke, pantalona dobra.
za obucu meris svoje stopalo plus 0,5 mm. tvoje stopalo je korisno gaziste, a ukupno je obicno 0,5 cm vece, osim ako nije izrazit spic. ali ja spic i ne kupujem, pa nemam taj problem.
torbe i nemaju u sh radnjama, a ni obucu.
za kozne torbe i kaiseve mora postojati neka oznaka za kozu. kod kaiseva je uvek utisnut znak za kozu. ako nema takvih znakova ja ne kupim, smatram da to ipak nije koza.
nema kod mene u sportviznu narandzastih
Ne znam ja nista,snadji se,naruci preko neta.nema kod mene u sportviznu narandzastih
ali ja ti upravo pisem da odeca koju sam ja kupovala nije ne dotrajala, nego se i ne vidi da je nosena. kao sto rekoh nemas iskustva sa tom vrstom kupovine i imas predrasudu. to isto sma i ja mislila kada sma po savetu ulazila u sh radnje po bg, ja tamo nikad nista nisma nasla, sve je bilo dotrajalo, kad god sam gledala u bilo kojoj radnji. onda sam zbog obuce tjah broja obuce pocela da razgledam iz dosade i odecu na limundu. sve sto sam kupila stizalo je kao novo. neke stvari i jesu bile nove, prolecna jakna npr. sa etiketom i zasivenim rezervnim dugmetom vrv izlozeni primerak, koji je nekako zavrsio kao sh. ovo sto kupujem na limundu je potpuno druga prica, stize opeglano, cisto, nije unisteno, nema tragova nosenja. ili sam ja znala da izaberem prodavce od starta i da gledam slike. tjah samo jednom je stigla neka katastrofa i to sa juga srbije i to sma vratila, ali od vojvodjana sve sto je stiglo bilo je vrh.
ja i sad prolazim pored nekoliko sh kad hocu da pesacim i kad sam usla par puta zapitala se dal je normalno da u radnjama bude tako lose, a na tom limundu odeca bude super. cak se zapitam dal je realno da mi stigne tako dobra odeca. moguce je da neki sh zapravo i kupuju one gomile garderobe na netu, a tu vrv bude svega i svacega
mrzi me da ti slikam svoju odecu sada i mrzi me da se raspravljam, samo sto mislim da ja ipak ispadnem pametnija sto placam finu odecu daleko ispod cene.
ne kupujem preko neta, samo u radnjiNe znam ja nista,snadji se,naruci preko neta.![]()
mislim da to uvoze i kupuju na vece kolicine
tipa po tezini
i sortirano je po klasama
na ovu foru
https://veleprodaja.polovna-garderoba.com/

pa vjerojatno si u pravuda, ali zanimljivo je to sto u radnjama je sve neka krs roba ili uflekano ili rasiveno ili sa rupom, a sa limunda mi je stizalo uvek sve cisto, opeglano, bez ostecenja i kao novo, bez tragova nosenja, toliko da se zapitam na koju foru..vrv sam nasla prodavce sa boljom klasom odece. ima i tamo prodavaca koji posteno napisu ako ima neku fleku ili ako je rasparano nesto, ali to ne kupujem. ja sam zaista prezadovoljna.
ja volim lepu odecu, ali nisam spremna da platim tu odecu, jer nekako mi je bzvz da za krpu bacim pare. bukvalno to vidim kao bacanje para, jer mislim da te stvari ipak ne vrede toliko koliko ih cene u radnjama, a pare su mogle biti potrosene na nesto zanimljivije. realno, ko se posle 10 godina seca sta je kupio? ja se ne secam svoje garderobe.
ok, obuce se secam.![]()
Pocni...vidis kako zeka kaze da se to isplati.ne kupujem preko neta, samo u radnji
pa jePocni...vidis kako zeka kaze da se to isplati.![]()
Koliko se sjecam i one su bile narandzaste?pa je
kod nas u sh jos moze naci one olimpijada u sarajevu trenerke![]()
a nisuKoliko se sjecam i one su bile narandzaste?![]()
Meni nesto u glavi narandzasta boja za vrijeme olimpijade u Sarajevu.Mozda zbog "topsa"..e sad trenerki reprezentacije se ne sjecam, al olimpijada je bila zimska, a nasi tradicijonalno vole nijanse plave...
pa logo su stampali nekad crveni, nekad na narandzastoj pozadini...Meni nesto u glavi narandzasta boja za vrijeme olimpijade u Sarajevu.Mozda zbog "topsa"..![]()
Jeste, kao pufnasti zekaJe l se to nama zlozi vratila?

Koji problem ti imaš?Zvala Hitnu ^ dosli ^ sredili ^ otisli ^ al' nmg.da zaspim sad ^ nikad nisam mislila ni pomisljala da ce doci do ovoga ^ tenzija.
Sad sve u redu al ^ al' sam mislila da je gotovo ' jebeno pojma nemate koliko ste srecni dok su svi zdravi.
Daj link ime tih što si zadovoljna. U ppda, ali zanimljivo je to sto u radnjama je sve neka krs roba ili uflekano ili rasiveno ili sa rupom, a sa limunda mi je stizalo uvek sve cisto, opeglano, bez ostecenja i kao novo, bez tragova nosenja, toliko da se zapitam na koju foru..vrv sam nasla prodavce sa boljom klasom odece. ima i tamo prodavaca koji posteno napisu ako ima neku fleku ili ako je rasparano nesto, ali to ne kupujem. ja sam zaista prezadovoljna.
ja volim lepu odecu, ali nisam spremna da platim tu odecu, jer nekako mi je bzvz da za krpu bacim pare. bukvalno to vidim kao bacanje para, jer mislim da te stvari ipak ne vrede toliko koliko ih cene u radnjama, a pare su mogle biti potrosene na nesto zanimljivije. realno, ko se posle 10 godina seca sta je kupio? ja se ne secam svoje garderobe.
ok, obuce se secam.![]()