Rupa VII

Ovde dolaze naši pijačari i ti što prodaju po sh. Velika crna vreća za smeće dupke puna je 10€.
Ne znam, svako prema sebi, ali ja ne mogu da nosim tu stariju niciju. Po nešto mi daju deca i to mi je ok, moja deca su drugo, inače što reče Limun ja imam lepse i novije za po kući nego što oni prodaju. Radje cu da kupim 3-4 majice u Waikiki-u pa da nosim dok traju, nego taj krš od matorih Nemica.

Ne znam, svako prema sebi, ali ja ne mogu da nosim tu stariju niciju. Po nešto mi daju deca i to mi je ok, moja deca su drugo, inače što reče Limun ja imam lepse i novije za po kući nego što oni prodaju. Radje cu da kupim 3-4 majice u Waikiki-u pa da nosim dok traju, nego taj krš od matorih Nemica.
Pa nije tl baš sve krš. Poznajem ženu koja to kupuje za prodaju, šta ne valja baci, a bude bar 30% sa etiketom. Matore ovde niti bacaju niti kupuju😁

ja sma htela da kupim jos jednu biljku dracaenu ili kako se vec zove 0 jeftina je i laka za odrzavanje i dobro podnosi losije uslove zivota i jos smanjuje stres i cisti vazduh, ali plasim se da ce zderka postati ljubomorna i riknuti. ne znam sta da radim...mislim da ipak necu da se zderka ne bi naljutila. :sad2:

ja sma htela da kupim jos jednu biljku dracaenu ili kako se vec zove 0 jeftina je i laka za odrzavanje i dobro podnosi losije uslove zivota i jos smanjuje stres i cisti vazduh, ali plasim se da ce zderka postati ljubomorna i riknuti. ne znam sta da radim...mislim da ipak necu da se zderka ne bi naljutila. :sad2:
drzi ih u razlicitim prostorijama...znaci, ne moraju znati jedna za drugu 😄

drzi ih u razlicitim prostorijama...znaci, ne moraju znati jedna za drugu 😄

Meni ova druga treba da mi smanjin stres, znaci mora biti tamo gde jq najvise boravim. A zderka je vec sa mnom, pored moje omiljene lampe koja izigrava sunce. Nista od ove druge...ne smem da rizikujem ljutuninuvredjenu zderku, pa da se osusi od tuge.:sad2:

Back