Rupa VII

Zvala Hitnu ^ dosli ^ sredili ^ otisli ^ al' nmg.da zaspim sad ^ nikad nisam mislila ni pomisljala da ce doci do ovoga ^ tenzija.
Sad sve u redu al ^ al' sam mislila da je gotovo ' jebeno pojma nemate koliko ste srecni dok su svi zdravi.

@bundeva @tara
Evo...gornji i donji dio po 149 bama...ukupno 298

Prilozi

• 20221114_095600.jpg
    20221114_095600.jpg
    141,7 KB · Pregleda: 31
  • 20221114_095605.jpg
    20221114_095605.jpg
    133,5 KB · Pregleda: 30
- Sta ti mislis o slobodanu milosevicu?
- Mislim da je gnjida, da nas je vratio u srednji vek, da smo imali 2 rata i bombardovanje zbog njega.
- Ali nije on je chovek heroj on je prkosio zapadu i
- *ustanem i krenem da idem*
- Sto se odmah ljutis pa ja samo kazem i ti si rekao sta si imao
- Ti si mene pitao sta mislim, ja tebe nisam i necu da sedim da slusham tvoje mishljenje jer me apsolutno ne zanima.

Paeste.. desilo se da su se par ljudi pohvalili da su se izjasnili na popisu kao Jugosloveni. I to mladi i nešto stariji do 40 god, nači ne panziše...i ja okej, no comm. Samo klimnem glavom, šta ja imam s tim...a pride, nisam ih ni pitao.

pa ebi ga, ti uslika najskuplje
Ove dole na slici su jeftinije.🙂 To je neki prosjek.
Inace,ima i nekih jos za oko 150 km...ali jeftinijih od toga mislim da nema.
Ali i ove najskuplje nisu bile bas toliko do skoro.
S tim sto neke od njih ne bih ni nazvala trenerkom...nesto kao biciklisticke,od onog tankog materijala.

Ove dole na slici su jeftinije.🙂 To je neki prosjek.
Inace,ima i nekih jos za oko 150 km...ali jeftinijih od toga mislim da nema.
Ali i ove najskuplje nisu bile bas toliko do skoro.
S tim sto neke od njih ne bih ni nazvala trenerkom...nesto kao biciklisticke,od onog tankog materijala.
Ti koliko sam shvatila često putuješ, pa kupi tad. U RS je sve skuplje mnogo nego bilo gdje drugdje.

Ti koliko sam shvatila često putuješ, pa kupi tad. U RS je sve skuplje mnogo nego bilo gdje drugdje.
Ne putujem bas toliko cesto.
A i ne treba mi trenerka.😂
A i nikad ne bih dala mnogo para za istu.
Samo se iscudjavam skupocom obicnih stvari kod nas,a nije da nismo navikli na to.
Kad pomislis da nema dalje...ima...🙂
Nedavno sam bas s namjerom otisla u soping da kupim kakav dzemper,bluzu...nista specijalno.
Ako necu,a necu,tesku sintetiku i akril,sto se prodaje po njujorkerima i slicnim...onda dodje oko 40,50 eura.Uhvatih se u retru za neku obicnu pamucnu,jednobojnu rolku...ona 100 km.
Sto je previse,previse je.
Mene najvise nervira ta izrazita podjela...ako neces da kupujes onaj tres i smece od sintetike i kojekakvih recikliranih materijala,sto su iole pristupacne cijene...onda bas moras da platis mnogo skuplje za neku,da tako kazem normalnu i obicnu stvar.Znaci,ne pricam o nekim markama koje su poznate kao preskupe.
Nekad je ta jednostavna odjeca imala pristupacnu cijenu,a sad je to dignuto na nivo da postane nedostizno za prosjecnu platu.
To mene nervira...Izvinjavam se na opsirnosti.😀

Samo se iscudjavam skupocom obicnih stvari kod nas,a nije da nismo navikli na to.
Nedavno sam bas s namjerom otisla u soping da kupim kakav dzemper,bluzu...nista specijalno.
Ako necu,a necu,tesku sintetiku i akril,sto se prodaje po njujorkerima i slicnim...onda dodje oko 40,50 eura.Uhvatih se u retru za neku obicnu pamucnu,jednobojnu rolku...ona 100 km.
Mene najvise nervira ta izrazita podjela...ako neces da kupujes onaj tres i smece od sintetike i kojekakvih recikliranih materijala,sto su iole pristupacne cijene...onda bas moras da platis mnogo skuplje za neku,da tako kazem normalnu i obicnu stvar.Znaci,ne pricam o nekim markama koje su poznate kao preskupe.
Nekad je ta jednostavna odjeca imala pristupacnu cijenu,a sad je to dignuto na nivo da postane nedostizno za prosjecnu platu.
Imaš li tu Orsay?

Imam.🙂
U fisu se nekad moglo kupiti dobrih stvari za male pare,ali sad je i kod njih uglavnom kineska roba nikakvog kvaliteta.Ponesto sto valja je uglavnom turske proizvodnje ili eventualno novopazarske,ali sad preovladava losija roba.
Inace,imali su donje dijelove trenerki za 15,20 km boljeg kvaliteta nego njujorker ili vaikiki.
Ali ne boljeg od npr.ekstere ili nekog naseg domaceg proizvodjaca.
U fisu ima i outlet od gore pomenutog sport visiona...tu su kao snizene cijene,ali uglavnom su neki nestandardni brojevi.
Da li koga jos interesuje koja informacija o trenerkama? 😂😂😂

kupi polovnu robu i onako je to krpa kojom se na kraju brise pod. :lol:

Da,ali akcenat je..na kraju...
A sa polovnom robom mozes da obrises pod odmah na pocetku.😀

mh da, vrv nemas iskustva sa polovnim stvarima. ja sam odavno prestala da kupujem novo, jer mi je to oduvek bilo bacanje para. stizale su mi stvari bukvalno kao nove....s tim da u sh radnjama u bg ja nikad nista nisma nasla (a i mrzi me da obigravam, nemam vremena, ko ima vremena vrv i tako nadje), sve je bilo nesto razdrapano, ali na netu je vec druga prica. treba kupovati od ovih iz vojvodine, jer su blize granicama i logicnije je da ce uvoziti lakse.
neke stvari ja nosim vec po 3-4 godine.

ja npr. nika dne bih kupila polovnu tehniku, cak ni belu tehniku, sve mora da bude novo i neotpakovano. isto i za namestaj, ne bih podnela tudj namestaj u stanu, ali odeca sa tim nemam problem. odeca je potrosna roba danas jeste sutra nije i ne vidim razlog da za nju bacam pare.

ja npr. nika dne bih kupila polovnu tehniku, cak ni belu tehniku, sve mora da bude novo i neotpakovano. isto i za namestaj, ne bih podnela tudj namestaj u stanu, ali odeca sa tim nemam problem. odeca je potrosna roba danas jeste sutra nije i ne vidim razlog da za nju bacam pare.
Da,ali noseno je noseno.I to je vec poludotrajalo.
Neke stvari su dotrajalije nego one koje ja imam kao "stare".Zasto bih kupovala tudje krpe,kad imam i svojih u boljem stanju,koje vise ne nosim.
Osim toga,primijetila sam da i ove stvari koje kupis kao nove,u prodavnicama tipa "azel"kod nas,ne vrijede ni toliko koliko das za njih.Ti materijali su vec, valjda od dugog stajanja po skladistima,pretumbavanja i slicno vec poludotrajali.To je obicno i demode,rijetko sta mozes naci da bas valja.Sve sto sam kupila tamo,poslije jednog ili dva pranja izgledalo je kao da je staro sto godina.
A platis mozda malo jeftinije nego bas novo.
Uglavnom,nista od toga nisam dugo nosila i pametnije je bilo kupiti jednu stvar da valja,nego te krpe koje ti se ucine jeftinijim,a na kraju platis skuplje.
Da se razumijemo,i ja ne bacam bas velike pare na odjecu.
Nikad ne bih kupila trenerku od 300 km. 😂😂😂

Poslednja izmena:

Back