dive
Legenda
- Poruka
- 61.252
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

I plus dijete ne može u vrtić jer smo svi u izolaciji.
Brat i njegova kćerka ostaju još dvije sedmice, tako da će imati vremena, a mama 90 dana koliko je maksimalno. Imaće svi vremena, samo da prođe ova izolacija.O stela, bas mi je zao, cari izolacije : (
Drz se, procice, nadam se da makar ostaju duze od trajanja izolacije?
kokane idiote.
drz se steliceKukala sam kako smo umorni i da čekam da mi mama dođe da pomogne kad dijete zbog bolesti ne može u vrtić. I šta se desi? Došli mama, brat i njegova kćerka. Odmah drugi dan brat temp oko 40, dan poslije mama ima temp, ali nižu, saturacija 86, rekli da je odmah dovedemo u bolnicu. Mama pozitivna na koronu, brat nije. I tako sam umjesto pomoći dobila još troje ljudi o kojima treba da brinem.I plus dijete ne može u vrtić jer smo svi u izolaciji.
Dakle, godina je baš krenula. Brat se oporavio, pa sad on može da pomogne, mama bolje, samo jednu noć je provela u bolnici, ali sad je kući izolovana u sobi, a meni juče krenula temp i kašalj. Test je negativan, pa se nadam da je samo prehlada.

Samo nije rekao...cija bi to zastava trebala biti u Subotici?
Skoro svaka zgrada je dobila glasacke listice za nepostojece stanare..ovo je sa Cukarice.noleta sutnuli, 60% od 25% presudilo referndum.
ko izadje zadnji, nek ugasi svetlo.
мада је он фолирант и издајица. Није га народ требао слушати када су упали у скупштину. Али...Јел ово зезање?Skoro svaka zgrada je dobila glasacke listice za nepostojece stanare..ovo je sa Cukarice.
ne nije zezanjeКако лажу за референдум.
Сада ми жао што нисам поступила као Ногомада је он фолирант и издајица. Није га народ требао слушати када су упали у скупштину. Али...
Јел ово зезање?
Баш толико да народ праве лудим?
Наравно да ради за њих. Читам коментаре, људи га бране, неки деле наш став а Србин инфо одговара онима који су га прозрели- како вас није срамота, будите ви храбри па урадите нешто... Почела да куцам и одустала- нема сврхе.ne nije zezanje
nekom se smucilo da izmislja imena
stavrno su u spasica i masare 118 dobili ove listice
juce gledam klip sa covekom koji je izasao na glasanje i uzeo da se potpise i ispod svog imena video potpisamo kao da je glasao za osobu koja je u tom trenutku u rusiji
i napravio je dar mar, a oni ga terali sa komentarom da nema prava da gleda i da je to neka greska
ona kod koje je bila knjiga sa spiskom potpisa kaze ne zna odakle to tu
e zbog toga je nogo ono i uradio juce
da se prica o njemu, a ne o neregularnim listicima i incidentima zbog nereguarnosti
nogo radi za bia i vlast
Наравно да ради за њих. Читам коментаре, људи га бране, неки деле наш став а Србин инфо одговара онима који су га прозрели- како вас није срамота, будите ви храбри па урадите нешто... Почела да куцам и одустала- нема сврхе.
ma dajТо је оно што дрвим, да зависи од малог човека. Не могу уцењивати, варати... ако им мали човек не дозволи. Проблем су мале, продане душе, проблем су саучесници ”великих”. Проблем су људи који због тренутног бенефита направе подлогу за даље малверзације. И нема оправдања за то. Ни глад, ни немаштина, ни претња губитком посла... До тога не може доћи ако смо сложни. А нисмо јер има издајица, а они иду линијом мањег отпора.
Njega ne zanima politika / "nije bitno kako se glasa vec ko broji"noleta sutnuli, 60% od 25% presudilo referndum.
ko izadje zadnji, nek ugasi svetlo.