Rupa VII

Redovi ispred labova...pa prelazima na drugu stranu ulice. Kao to će.da.me spase......obavezno : )

a koliko je onih koji nisu testirani? mojih 4, npr
samo lud i jako bolestan ide da ceka ceo dan tamo
Jesi li ti dobro i kako familija?

Išao sam da se testiram pre 2 mes.kad mi nije bilo dobro i bio sam -
Zašto BiH ugrožavao i sebe i druge...
Usput odradio i KS, kad sam već bio u labu.

a koliko je onih koji nisu testirani? mojih 4, npr
samo lud i jako bolestan ide da ceka ceo dan tamo
Знаш ли колико је лудих? Ево лично знам неколико, тестирају се свако мало. Просто уживају у томе.
Уз то одушевљено ходају са сатом који им говори колико су седели, колико корака направили, да ли су прали руке краће од прописаног. И не знају како би живели без њега сутра. Као да је он (сат) направио њих (људе) а не они (људи) њега (сат).

E, al stvarno, ko je lud da
ispred priv.laba, a mogu da mislim ispred cov.amb DZ čeka 2 sata.

Kod nas u DZ uzimali ljudima kroz prozor....

Bris!

Sad to nema pojma, previše je hladno.

Redovi ispred labova...pa prelazima na drugu stranu ulice. Kao to će.da.me spase......obavezno : )

Jesi li ti dobro i kako familija?

Išao sam da se testiram pre 2 mes.kad mi nije bilo dobro i bio sam -
Zašto BiH ugrožavao i sebe i druge...
Usput odradio i KS, kad sam već bio u labu.
ja sam dobro, kao malo sam smrljava ali nista..
oni su svi bolje . misim bolje u smislu da niko vise nema temp 39, ali svi su smrljavi, kaslju, sinusi, grlo, misici, redom..sede kuci i tako.
ja ko kurir djoka od jednih do drugih.

ja sam dobro, kao malo sam smrljava ali nista..
oni su svi bolje . misim bolje u smislu da niko vise nema temp 39, ali svi su smrljavi, kaslju, sinusi, grlo, misici, redom..sede kuci i tako.
ja ko kurir djoka od jednih do drugih.
Pa, to je zeznuto, nek koriste dostavu..ili već nekog.

Idi više, navalili kod mene 20 godina da slave SNG, da hoće neko drugi da preuzme. Nekad mi je stvarno s m o r.
..te kupujem, pomažem...kako ide ono, domaćica, klozetarka lol

E, ovako ja..hahahaj

Super, Afro.
Sećam se jednog leta, svi zbrisali na more, a ja tako isto kurir Đokica, nosi tastu, tetki, teči ..i nemoj slučajno da kasnim, nosim i zovu me: jesi krenuo, a ja pred kućom im..ma idi..ma, nije meni to bilo teško toliko, nego sve na mene.. a meni uvek kita zapadne jer su sa.mnom svi najslobodniji...

Pa, to je zeznuto, nek koriste dostavu..ili već nekog.

Idi više, navalili kod mene 20 godina da slave SNG, da hoće neko drugi da preuzme. Nekad mi je stvarno s m o r.
..te kupujem, pomažem...kako ide ono, domaćica, klozetarka lol

E, ovako ja..hahahaj
koriste nekog, mene:sanke:
ali da se ne lazemo, sama sam se nudila..lakse mi nekako kad makar nesto uradim. nemoc je najgora-deca bolesna a ja ne mogu ni caj da skuvam

Super, Afro.
Sećam se jednog leta, svi zbrisali na more, a ja tako isto kurir Đokica, nosi tastu, tetki, teči ..i nemoj slučajno da kasnim, nosim i zovu me: jesi krenuo, a ja pred kućom im..ma idi..ma, nije meni to bilo teško toliko, nego sve na mene.. a meni uvek kita zapadne jer su sa.mnom svi najslobodniji...
Da. Još mi blizu pa ne naplaćuju dostavu. Milina. Mogla bi nešto i da skuvam ali treba to sve doneti sa pijace, a ja ne mogu. Ovi mi donesu vruće, sveže kuvano, i meni super. Kuvaću kad budem bila bolje i jača, sad baš i ne mogu.

Screenshot_20220112_144342_edit_3085395986751598.jpg

Šta ja pričam celo leto :roll:

Back