moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.928
Kapiram da imaš porodicu veverica na placu...one se pare krajem leta i sada, u zimu. Vredne , pa skupljaju plodove, a i ono što je za nas otpad...Ma i neke kostice kajsija imam ispred sve ispretura
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kapiram da imaš porodicu veverica na placu...one se pare krajem leta i sada, u zimu. Vredne , pa skupljaju plodove, a i ono što je za nas otpad...Ma i neke kostice kajsija imam ispred sve ispretura
gde ste vi?Danas policajci u civilu kontrolišu G2, u bankama u prodavnicama i tako... baš zabavno ići u kupovinu danas.
Beč, ali negdje mora da počne, sade to daljegde ste vi?
Sta je G2?Danas policajci u civilu kontrolišu G2, u bankama u prodavnicama i tako... baš zabavno ići u kupovinu danas.
Mogu da udju u objekat vakcinisani i oni koji su preboljeli koronu.Sta je G2?
Jesi li ti dobro i kako familija?a koliko je onih koji nisu testirani? mojih 4, npr
samo lud i jako bolestan ide da ceka ceo dan tamo
Знаш ли колико је лудих? Ево лично знам неколико, тестирају се свако мало. Просто уживају у томе.a koliko je onih koji nisu testirani? mojih 4, npr
samo lud i jako bolestan ide da ceka ceo dan tamo
Па озбиљно. Неки нови фетиш.Hahaha..uživaju u tome : )
ja sam dobro, kao malo sam smrljava ali nista..Redovi ispred labova...pa prelazima na drugu stranu ulice. Kao to će.da.me spase......obavezno : )
Jesi li ti dobro i kako familija?
Išao sam da se testiram pre 2 mes.kad mi nije bilo dobro i bio sam -
Zašto BiH ugrožavao i sebe i druge...
Usput odradio i KS, kad sam već bio u labu.
Pa, to je zeznuto, nek koriste dostavu..ili već nekog.ja sam dobro, kao malo sam smrljava ali nista..
oni su svi bolje . misim bolje u smislu da niko vise nema temp 39, ali svi su smrljavi, kaslju, sinusi, grlo, misici, redom..sede kuci i tako.
ja ko kurir djoka od jednih do drugih.
koriste nekog, menePa, to je zeznuto, nek koriste dostavu..ili već nekog.
Idi više, navalili kod mene 20 godina da slave SNG, da hoće neko drugi da preuzme. Nekad mi je stvarno s m o r.
..te kupujem, pomažem...kako ide ono, domaćica, klozetarka lol
E, ovako ja..hahahaj

Da. Još mi blizu pa ne naplaćuju dostavu. Milina. Mogla bi nešto i da skuvam ali treba to sve doneti sa pijace, a ja ne mogu. Ovi mi donesu vruće, sveže kuvano, i meni super. Kuvaću kad budem bila bolje i jača, sad baš i ne mogu.Super, Afro.
Sećam se jednog leta, svi zbrisali na more, a ja tako isto kurir Đokica, nosi tastu, tetki, teči ..i nemoj slučajno da kasnim, nosim i zovu me: jesi krenuo, a ja pred kućom im..ma idi..ma, nije meni to bilo teško toliko, nego sve na mene.. a meni uvek kita zapadne jer su sa.mnom svi najslobodniji...
Jel to oni tvoji što svako malo farbaju pešački?