Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.020
Sta kazes munjo gladna veverica,pa ti jastuci za lezaljke su od 4 do 8 soma jeee,imala je po placu jede nesto drugo,valjda se spremila za zimu neki cipiripi ubacila u drvo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cipiripi : )Sta kazes munjo gladna veverica,pa ti jastuci za lezaljke su od 4 do 8 soma jeee,imala je po placu jede nesto drugo,valjda se spremila za zimu neki cipiripi ubacila u drvo
odem jutros do otp da odnesem devizni nalog za placanje
banka prazna, nigde zive duse
sestroro zaposlenih sedi za stolovima
prilazim onom koji radi devizna placanja, a on mi kaze da ne moze da primi i da sadasve ide preko elektronskog
da skeniram nalog i posaljem na mail koji mi ej napisao na papiru
ok
dodjem kuci, uradim sta je rekao
stize odgovor - ovako samo ako imam otvoren elektronski racun placanja, a u suprotnom moram da odnesem nalog u banku
razbesni mi sluzbenik neradnik u sekundi
tek sam oprala kosu, samo je a brzinu poluosusim i odem besna ponovo do banke
s vrata kao kauboj vikenm - ko je odgovoran za primanje deviznih naloga za placanje?
ja sam ali ne mogu sada, sad imam stranku
u banci, sem zaposlenih samo jos jedna mlada zena koju obradjuju da kod njih uzme stambeni kredit
oko nje njih troje
ne zanima me, malopre sam ja bila strnaka pa ste me neobavljenog posla vratili
da ne pisem sve, praskala sam i vristala i rekla da su nesposobni i da ne znaju posao
da u ekspozituri rade samo dve osobe i to ljudi koji su na blagajni, da ostali samo presipaju iz supljeg u prazno i vrte se da se kao vidi da su zaposleni, a da ne rade nista jer ocigledno ne znaju da rade
savetovali su me da ponovo odem kuci i jos jednom posaljem mail elektronskoj banci
na moje NE! jedna od njih je uzela nalog, otvorila program i krenula da ubacuje podatke
polovinu sume smo imali na deviznom racunu, a drugu polovinu otkupljujemo do banke
ona mi kaze da moram da posaljem mail i trazim kurs za placanje
ja kazem da mi ne pada na pamet, da to uradi ona jer se kurs oko kojeg treba da se dogovaramo krece od 118,22 do 118,50
a ona me gleda i kaze kurs je 116
ljudi moji, pa oni ne znaju sta je otkupni a sta prodajni kurs
OTP banka je NAJGORA banka u srbiji!
?Posle susreta sa tobom, nestao?
Sumnjivo....valjda neće.da te oda. Dobro je što si vratila dečka. Možda te neko pozove na info razgovor. Bože, Limune, šta tje sa robom biti.
napravi hranilicu za vjevericeSta kazes munjo gladna veverica,pa ti jastuci za lezaljke su od 4 do 8 soma jeee,imala je po placu jede nesto drugo,valjda se spremila za zimu neki cipiripi ubacila u drvo
jap, uzasni suodem jutros do otp da odnesem devizni nalog za placanje
banka prazna, nigde zive duse
sestroro zaposlenih sedi za stolovima
prilazim onom koji radi devizna placanja, a on mi kaze da ne moze da primi i da sadasve ide preko elektronskog
da skeniram nalog i posaljem na mail koji mi ej napisao na papiru
ok
dodjem kuci, uradim sta je rekao
stize odgovor - ovako samo ako imam otvoren elektronski racun placanja, a u suprotnom moram da odnesem nalog u banku
razbesni mi sluzbenik neradnik u sekundi
tek sam oprala kosu, samo je a brzinu poluosusim i odem besna ponovo do banke
s vrata kao kauboj vikenm - ko je odgovoran za primanje deviznih naloga za placanje?
ja sam ali ne mogu sada, sad imam stranku
u banci, sem zaposlenih samo jos jedna mlada zena koju obradjuju da kod njih uzme stambeni kredit
oko nje njih troje
ne zanima me, malopre sam ja bila strnaka pa ste me neobavljenog posla vratili
da ne pisem sve, praskala sam i vristala i rekla da su nesposobni i da ne znaju posao
da u ekspozituri rade samo dve osobe i to ljudi koji su na blagajni, da ostali samo presipaju iz supljeg u prazno i vrte se da se kao vidi da su zaposleni, a da ne rade nista jer ocigledno ne znaju da rade
savetovali su me da ponovo odem kuci i jos jednom posaljem mail elektronskoj banci
na moje NE! jedna od njih je uzela nalog, otvorila program i krenula da ubacuje podatke
polovinu sume smo imali na deviznom racunu, a drugu polovinu otkupljujemo do banke
ona mi kaze da moram da posaljem mail i trazim kurs za placanje
ja kazem da mi ne pada na pamet, da to uradi ona jer se kurs oko kojeg treba da se dogovaramo krece od 118,22 do 118,50
a ona me gleda i kaze kurs je 116
ljudi moji, pa oni ne znaju sta je otkupni a sta prodajni kurs
OTP banka je NAJGORA banka u srbiji!
tako je moj pokojni djed ratovao s vjevericamaA kad je krenula u pocetku po krovu ja reko mishi
To sa sundjerom imas i u DM-u. Tamo bi trebalo da imas i puno drugih, slicnih blagoabrazivnih sredstava za ciscenje ceran ploce.E? To mi treba.
Volim da čistim ploču lol
Мој је чекао кртице, са мотикомtako je moj pokojni djed ratovao s vjevericama
oko oraha
potezalo se i oruzje, al vjeverice su pobijedile![]()
Naci zavrsice u paprikasu uzo sam krompirtako je moj pokojni djed ratovao s vjevericama
oko oraha
potezalo se i oruzje, al vjeverice su pobijedile![]()
uzmi i tablete protiv glista i pantljicaraNaci zavrsice u paprikasu uzo sam krompir![]()
nama su te iz dma bile onakoTo sa sundjerom imas i u DM-u. Tamo bi trebalo da imas i puno drugih, slicnih blagoabrazivnih sredstava za ciscenje ceran ploce.
Svasta sam isprobala i sva su im dobra.
Je l imas i „Glasschaber“?
Kako li bi se to moglo zvati na srpskom?! ?
Ovo:
Pogledajte prilog 1074824
I ja imam isto prosirene ringle i plocu kao i ti i nisam ljubitelj indukcije.
Cern je super,.a ima i tajmer i sve kako treba, što kažeš...Strugalica za staklo? Štujući svu germansku pedantnost, al nikad ne BiH dozvolio skorele mrlje na ploči. I naročito se ježim kad vidim kanale o kuvanju, a ono sve musavio, kako, bre, mogu? Fooj.To sa sundjerom imas i u DM-u. Tamo bi trebalo da imas i puno drugih, slicnih blagoabrazivnih sredstava za ciscenje ceran ploce.
Svasta sam isprobala i sva su im dobra.
Je l imas i „Glasschaber“?
Kako li bi se to moglo zvati na srpskom?! ?
Ovo:
Pogledajte prilog 1074824
I ja imam isto prosirene ringle i plocu kao i ti i nisam ljubitelj indukcije.
Bravo, Munjo - strugalica za staklo.Cern je super,.a ima i tajmer i sve kako treba, što kažeš...Strugalica za staklo? Štujući svu germansku pedantnost, al nikad ne BiH dozvolio skorele mrlje na ploči. I naročito se ježim kad vidim kanale o kuvanju, a ono sve musavio, kako, bre, mogu? Fooj.
E, mi smo jugoistočno balkansko tržište, to što vi imate po DM-u nama tek ponekad dostave. Zato smo osuđeni na ona pakovanja za čišćenje kojima je nekad i istekao rok trajanja, tačno vidiš kako se pasta koagulisala...i jednom mi poklone neke maramice, univerzalne, za sve osim drveta. Kupio sam bio neki parfem....pa kao uz iznos računa..Nikad više nisu bile ni u prodaji ni na poklon : )
Kod mene nema veverica :/
Samo kune.
Slično...
Imamo lisice i srne i bambije.samo vidiš dupeta kako preskaču ogradu![]()
ti naslovi su zlatoJao, Nebesa...čitam samo naslov: Najpoznatija srpska voditeljka je prostitutka.
Dalje nisam mogao...
Ili si jako pedantna kuvarica, ili jako malo kuvas na njojJa moju plocu prebrisem ubrusom i sprejom koji mi je pri ruci, ne mora da se riba.
ja sam i plasticnu ambalazu par puta izgrilovalaIli si jako pedantna kuvarica, ili jako malo kuvas na njoj![]()
Ne lepi se nista na njih, zato nema sta da se riba.Ili si jako pedantna kuvarica, ili jako malo kuvas na njoj![]()