Joj jesu mi nešto naišli tužni dani, ničim posebno izazvani.
Ni praznike ne doživljavam
Ni praznike ne doživljavam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi jedina. Ja uopšte nemam osjećaj za NG. Božić me raduje.
Vjerujem da ima.Imali taj osećaj veze sa godinama?
Nešto ne primećujem tu neku prazničnu atmosferu među ljudima.
Kod omladine čujem dogovaraju se u čiju praznu gajbu da praznuju.
ja osecam...kupila sam i poklone danas. i sebi cizme jos jedne u opozitu sa vaucerom iz blica 2400 dinara. i sela sam u super vok i jela kinesku hranu i sad pijem kafu i uzivam. bas kao nekada.
do vas je..ne napravite praznicnu atmosferu i zato ne osecate praznike. zato se u dane pred praznike uziva i ugadja sebi.
Imam Bosch indukcionu i isto je dobra. Sve Boschovo mi je za sad dobro za razliku od Whirlpoola. Od Whirlpoola imam kombinovanu mašinu za pranje i sušenje i već sam pisala da je katastrofa za sušenje i morala sam NEFF da kupim. U prošlom stanu je sve bilo NEFF, do tad nikad nisam ni čula za taj brend, ali stvarno je sve bilo dobro.tako ce i biti, al moram odabrati koju
Ja sam opet sve uzela Siemens i prezadovoljna sam.tako ce i biti, al moram odabrati koju
nije stvar u brenduJa sam opet sve uzela Siemens i prezadovoljna sam.
U staroj kuhinji se njihovo nista nije pokvarilo, a mi smo tu kuhinju zatekli u stanu, ko zna koliko je bila stara. Sve ukupno verovatno 15 godina, a ceran ploca na sporetu se nije mrdnula, niti ogrebala. Od mene preporuka za njih.
imas u lidlu super neko sredstvo za tu vrstu staklenih povrsinaNemam indukcionu, iam naprednu staklokeramičku sa proširivim ringlama.
Sa indukcionom
Pločom sam izgoreo jednu šerpu, držo je na terasi da izvetre ugljenisane kanelone ili tako nešto...posmrtni ostaci..uglavnom, zaebi me sa njima dok se ne usavrše...okreneš se a ono krematorijum.
I čistim svoju ploču da se sija lol preporučujem DM kad je u roku trajanja za čišćenje...nači ima boostovanje ringli, child lock, proširive ploče i samoisključivanje kad se pregreje ili nešto iskipi.
Bosch je.
Model Shot ceran.
Živele šerpe, lonci i poklopci...yupi du
Pda
E? To mi treba.imas u lidlu super neko sredstvo za tu vrstu staklenih povrsina
bukvalno sve skine caskom
kao neki fini abraziv
u kutiji je, dodje s nekim sundjercice
slikam ti sutraE? To mi treba.
samo su nesto sjebali one standardne za ciscenjeSupeeer s lješnjacima.
Kupujem obavezno.
Ta w5 serija im je odlična, maramice za auto i slično....
nadajmo se nikadLol..pa gladna veverica : )
Kad će ovo mokrenje iz neba da preraste u sneg?
Smorih se više...
nadajmo se nikad ?
al moglo bi prestati padati generalno
Ma, najbolje da imamo mart za NG.