Rupa VII

ja osecam...kupila sam i poklone danas. i sebi cizme jos jedne u opozitu sa vaucerom iz blica 2400 dinara. i sela sam u super vok i jela kinesku hranu i sad pijem kafu i uzivam. bas kao nekada.

do vas je..ne napravite praznicnu atmosferu i zato ne osecate praznike. zato se u dane pred praznike uziva i ugadja sebi.

ja osecam...kupila sam i poklone danas. i sebi cizme jos jedne u opozitu sa vaucerom iz blica 2400 dinara. i sela sam u super vok i jela kinesku hranu i sad pijem kafu i uzivam. bas kao nekada.

do vas je..ne napravite praznicnu atmosferu i zato ne osecate praznike. zato se u dane pred praznike uziva i ugadja sebi.

Veruj kod mene je baš praznična atmosfera.
Oslikani prozori, okićena jelka, sto planiramo sad za vikend da dekorišemo.
U tome svemu uživam.
U pripremi paketića takođe.

Ne radi se o tome.
Nemam taj neki osećaj
Vauuuu, kraj godine je.

Raduje me jedino činjenica da će biti skraćeno radno vreme i da ću umesto u 22h ili 23h doći kući najkasnije 20h i da ću biti sa mužem i detetom ceo vikend.

tako ce i biti, al moram odabrati koju
Imam Bosch indukcionu i isto je dobra. Sve Boschovo mi je za sad dobro za razliku od Whirlpoola. Od Whirlpoola imam kombinovanu mašinu za pranje i sušenje i već sam pisala da je katastrofa za sušenje i morala sam NEFF da kupim. U prošlom stanu je sve bilo NEFF, do tad nikad nisam ni čula za taj brend, ali stvarno je sve bilo dobro.

Za rupu je to da smo danas opet završili kod doktora. Otkako je krenuo u vrtić samo je prošlu sedmicu sastavio cijelu. Sedmicu prije toga je bila oluja, pa su vrtići i škole bili zatvoreni dva dana, u 7 naveče jave da će raditi, u 11 naveče pošalju SMS da ipak neće, pa se ti snađi. Svi ostali moraju da rade. Samo da izdržimo dok mi ne dođe mama u januaru...

Ja sam opet sve uzela Siemens i prezadovoljna sam.
U staroj kuhinji se njihovo nista nije pokvarilo, a mi smo tu kuhinju zatekli u stanu, ko zna koliko je bila stara. Sve ukupno verovatno 15 godina, a ceran ploca na sporetu se nije mrdnula, niti ogrebala. Od mene preporuka za njih.
nije stvar u brendu
to znam da necu gorenje :malav:
nego kako hocu da su grejne povrsine organizirane

Nemam indukcionu, iam naprednu staklokeramičku sa proširivim ringlama.
Sa indukcionom
Pločom sam izgoreo jednu šerpu, držo je na terasi da izvetre ugljenisane kanelone ili tako nešto...posmrtni ostaci..uglavnom, zaebi me sa njima dok se ne usavrše...okreneš se a ono krematorijum.
I čistim svoju ploču da se sija lol preporučujem DM kad je u roku trajanja za čišćenje...nači ima boostovanje ringli, child lock, proširive ploče i samoisključivanje kad se pregreje ili nešto iskipi.
Bosch je.
Model Shot ceran.

Živele šerpe, lonci i poklopci...yupi du

Pda

Nemam indukcionu, iam naprednu staklokeramičku sa proširivim ringlama.
Sa indukcionom
Pločom sam izgoreo jednu šerpu, držo je na terasi da izvetre ugljenisane kanelone ili tako nešto...posmrtni ostaci..uglavnom, zaebi me sa njima dok se ne usavrše...okreneš se a ono krematorijum.
I čistim svoju ploču da se sija lol preporučujem DM kad je u roku trajanja za čišćenje...nači ima boostovanje ringli, child lock, proširive ploče i samoisključivanje kad se pregreje ili nešto iskipi.
Bosch je.
Model Shot ceran.

Živele šerpe, lonci i poklopci...yupi du

Pda
imas u lidlu super neko sredstvo za tu vrstu staklenih povrsina
bukvalno sve skine caskom
kao neki fini abraziv
u kutiji je, dodje s nekim sundjercicem

ima ova ploca vecinu tih funkcija
mene nervira kako su zastitu od pregrijavanja izveli

nasla, vidis ove tri kutije u dnu slike
e, jedna od njih je za to

640312-900-100000.jpg

ova crna
druga je npr za tapacirung
trecu nismo jos kupili :lol:

Prije nekoliko dana stojim na ulici i čekam prevoz,kad prilazi mi neki momak i poče nešto nesuvislo da priča.Onako naoko izgleda normalno,lijepo obučen,ali vidim po priči da nije nešto u redu...Kad danas čitam objavu na fejsu juče nestao,traže ga,ima psihičkih problema.
Pogledah sliku i opis,vidim to je taj od neki dan.
Srećom,našli su ga.
Juče,neki čiča gura bicikl,a na leđa okačio karton na kom piše da traži da ga neko u opštini primi na razgovor jer ima neki problem.
Pukli smo načisto.

Back