Rupa VII

Синоћ уђем у H&M у К. Михаиловој - онога смећа од одеће ...Ја не знам да ли су они пропали онако у целини или само нама испоручују ђубре.

Радња скоро празна, само ја и пар њих. И да, људи са псетом. Комплетна пропаст.
Ja uvek nesto nadjem, verovatno tu biraju djubre. Imaju super dzempere

Bila sam sad u Zari i u H&M u Beogradu. Jako malo je stvari koje imaju ovde, tako je i sa Zarom u Sarajevu i ja sam pomislila sa za naše tržište šalju većim dijelom drugačiju ili robu iz prošlih sezona.

Ja uvek nesto nadjem, verovatno tu biraju djubre. Imaju super dzempere
Све гола синтетика, приземље пуно неке беле и драп трикотаже. Сабласна слика.
Сутерен где је као за омладину - неке тренерке и маса огавних глупости. Испод сваког нивоа.

mislim da to njima i jeste princip
basic imaju dobrih stvari, djeciju odjecu, pletivo, lanene hlace ljetne, stvari za po kuci i svake sezone nekoliko dobrih stvari, al doslovno nekoliko
ostalo je vise manje njesra, al ljudi i to kupuju

Basic ме тек разочарао. Некада се ту могло наћи добрих ствари а сад шушти нека црна синтетика.
Неке као свилене огромне дугачке кошуље али то није свила, нормално.

Basic ме тек разочарао. Некада се ту могло наћи добрих ствари а сад шушти нека црна синтетика.
Неке као свилене огромне дугачке кошуље али то није свила, нормално.
stvarno?
ja obicno uzmem par majica
svake ljetne sezone
i par na jesen
al ove godine sam preskocila
kad sam bila posljednji put bilo je uzas
nasla sam samo lanene hlace

А ако хоћете да видите мегашитину, уђите тамо где је некада био Центротекстил, преко пута кафане Зора.
Нека наводно америчка роба, као са депоније. Магацинчина.
Има и обуће, истог квалитета. Нешто као Марк, Маркс, идите и видите.

Pokusavam da nadjem nesto lepo u ovom novom parku /bas se trudim / bilo je dovoljno zameniti drvece / tuje (ima da se kupe dovoljno stare) .
Ovde ce leti da bude bez sanse da se sedi /gde je cesma kad vec prave novo/ gde je da svuda postave drveni deo kako bi moglo da se sedne.

Razbih toplomjer...po ko zna koji put.😡
Posto nije sa zivom,ovaj put se nisu stvorile kuglice,nego neki sivi prah koji se razlio.Pokupih to papirom sa parketa,ali ostade i dalje sivo na parketu.Ne znam da li to smijem vodom oprati.

Snimila pluća..dobila uput za ponedeljak za pulmologa na Zvezdari, tamo onaj zavod ili kako se već zove. Saturacija 99.
Tamo sam ja bio pre korone.
Isto tako od petka do ponedeljka, a mrmoti me preplašili u petak, za vikend sam sastavljao testament, a odlično sam prošao kod spec.
Svaki 705 ume da protumači sliku, to bre bolidno sve.. al da plaše umeju.

Inače, ja sve lažem lekare...je l pušite? Ne. A njemu pakla Marlbora viri iz džepa. Kako ne da BiH prolazio saslušanja i protokole...naučeni ko mule.

Tamo sam ja bio pre korone.
Isto tako od petka do ponedeljka, a mrmoti me preplašili u petak, za vikend sam sastavljao testament, a odlično sam prošao kod spec.
Svaki 705 ume da protumači sliku, to bre bolidno sve.. al da plaše umeju.

Inače, ja sve lažem lekare...je l pušite? Ne. A njemu pakla Marlbora viri iz džepa. Kako ne da BiH prolazio saslušanja i protokole...naučeni ko mule.
Čekaj ko te je preplašio, pulmolog?

Back