Rupa VII

Мене је јуче стигла нека блага паника у маркету од цена. Јесам ли ја луда или је (скоро) све отишло у небо?
Za nebeski narod - nebeske cene,
mene više ili podjednako brine nedostatak namirnica, prinuđeni smo da kupujemo đubre, a oseća se i manjak, prosto nema nekih proizvoda. Nestašica, počinje da manjka izbor
Uglavnom one koje tražim :/

Мене је јуче стигла нека блага паника у маркету од цена. Јесам ли ја луда или је (скоро) све отишло у небо?
neverovatno je koliko je sve poskupelo :sad2:
sencansko brasno tip 400 koje ja kupujem je bilo oko 62-65din redovna cena, na akciji bude 56din. juce u univeru vidim da kosta 80 din! :eek:

Poslednja izmena:
Синоћ уђем у H&M у К. Михаиловој - онога смећа од одеће ...Ја не знам да ли су они пропали онако у целини или само нама испоручују ђубре.

Радња скоро празна, само ја и пар њих. И да, људи са псетом. Комплетна пропаст.

Синоћ уђем у H&M у К. Михаиловој - онога смећа од одеће ...Ја не знам да ли су они пропали онако у целини или само нама испоручују ђубре.

:rotf:

da te nema, trebalo bi te izmisliti :D

Mislim, al ne mogu sada da ti garantujem, niti da proverim, mislim da je žena odavno govorila da se oni sasvim prebacuju na online i da će da zatvore prodajne objekte.
Uzmi sa rezervom, ali i mogućnošću da je tako.

I ne samo H&M, mnogi.

Screenshot_20211014-190057_Chrome.jpg

Back