- Poruka
- 17.475
Izašla iz bolnice prije koliko? Valjda je inkubacija 3-5 dana. Možda griješim, čini mi se da ima više kako je izašla.kako nije imala kontakte, kad je prve simtome imala par dana nakon izlaska iz bolnice?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izašla iz bolnice prije koliko? Valjda je inkubacija 3-5 dana. Možda griješim, čini mi se da ima više kako je izašla.kako nije imala kontakte, kad je prve simtome imala par dana nakon izlaska iz bolnice?
ako dobro pamtim, tacno se otprilike uklapa u toIzašla iz bolnice prije koliko? Valjda je inkubacija 3-5 dana. Možda griješim, čini mi se da ima više kako je izašla.
Nije par dana već 10 dana. A kontakte i nisam imala sem što su mi ušli u kuću 7-mi dan da unesu mašinu. Izašli za pola minuta, ja bila sa maskom, i bila sam u prodavnici za mleko i hleb. Kašljem 7 dana je sutra.kako nije imala kontakte, kad je prve simtome imala par dana nakon izlaska iz bolnice?
Nije par dana već 10 dana. A kontakte i nisam imala sem što su mi ušli u kuću 7-mi dan da unesu mašinu. Izašli za pola minuta, ja bila sa maskom, i bila sam u prodavnici za mleko i hleb. Kašljem 7 dana je sutra.
Izašla sam 27-og.ako dobro pamtim, tacno se otprilike uklapa u to
a mozda i ne pamtim![]()
DobroТи си имунокомпромитована особа и требало је да се вакцинишеш.
Немој да се љутиш, само кажем.
onda si verovatno pokupila negde u prodavniciNije par dana već 10 dana. A kontakte i nisam imala sem što su mi ušli u kuću 7-mi dan da unesu mašinu. Izašli za pola minuta, ja bila sa maskom, i bila sam u prodavnici za mleko i hleb. Kašljem 7 dana je sutra.
Da, to je jedino logično.onda si verovatno pokupila negde u prodavnici
Ama ne ljutim se. Da su lekari kao što nisu verovatno bi i bila vakcinisana. Pošto oni ne mogu da se dogovore, tako je kako je. Srećom mislim da će ovo za još nedelju dana proći.Немој да се љутиш, само кажем.
Ama ne ljutim se. Da su lekari kao što nisu verovatno bi i bila vakcinisana. Pošto oni ne mogu da se dogovore, tako je kako je. Srećom mislim da će ovo za još nedelju dana proći.
Pa eto.Ни они нису у винклу. Прво је било да онколошки не треба да се вакцинишу а сад кажу да треба.
Знаш како, ниси ти ништа крива, они су. А шта ћеш, биће добро.Pa eto.
Znam ja to, ali meni je previše doktorskih grešaka preko mojih leđa. Samo da sve bude ok, da se izvučem još ovih narednih 8 dana.Знаш како, ниси ти ништа крива, они су. А шта ћеш, биће добро.
Temperatura je pala na 37, malo sam malaksala, ali primetih da nemam čulo mirisa.Како си сада? Температура? Малаксала?
mom ocu je onkolog bukvalno naredio da se vakciniseНи они нису у винклу. Прво је било да онколошки не треба да се вакцинишу а сад кажу да треба.
Čuvaj se, potjeralo te ali proći će sve to.Temperatura je pala na 37, malo sam malaksala, ali primetih da nemam čulo mirisa.
Moze i do 14Izašla iz bolnice prije koliko? Valjda je inkubacija 3-5 dana. Možda griješim, čini mi se da ima više kako je izašla.