moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.928
Šta je cev..ne znam.. jbte cev lol
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a poslije sloba ne valjaE, kad sam studirao, nisi smeo da priđeš radijatori, kamoli dupe ili bilo šta da nasloniš lol....grelaji su ko blesavi.
Није.Je l vam smor kad su svi kod kuće...meni je okej.
tugaUmro nam komšija. Stariji godinu dana od mm.
Živeo je sam, nikada se nije ženio. Tužna priča o propasti jedne porodice. Poslednji put je viđen u subotu. Juče mm išao da vidi da li je kod kuće, lupao, zvao ga, nije mogao da uđe u kuću. Danas on i jedan komšija opet išli, nisu mogli da uđu. Zvali policiju, oni došli, provalili, i našli ga mrtvog.
Moja deca su ga obožavala, i on je obožavao njih. Svi smo baš potrešeni.

IstoТако ћу ја скончати
Пошто не могу да се чујем често ни са ким, а питање које не подносим је- Где си?
У очину сам!

Пас ће те јести.Isto
Ja se samo bojim da me macke, koje cu da gajim kao penzos, ne pocnu jesti![]()
Tako smo i moja majka i ja, i uvek smo imale o čemu još da popričamo. Jedva sam se nekako navikla da je nema, a bila sam u fazi da slomim telefon. Mnogo je to teško, i dalje mi mnogo fali.Ja se sa mojom mamom čujem najmanje 2x dnevno, a čujemo se i 4 - 5 puta. Ume da zove tri puta u roku od sat vremena, jer se setila nešto da me pita, nešto da mi kaže, da mi javi... Mnogo će mi nedostajati to njeno zivkanje jednog dana.
Jašta, ne znam od čega.U CG od NG minimalac 450evra.
Ne mož' manje.
A ne ko ovaj Vukojeb...
Jašta, ne znam od čegaU CG od NG minimalac 450evra.
Ne mož' manje.
A ne ko ovaj Vukojeb...
Nece, tad cu imati macke, citajПас ће те јести.
Nema više doprinosa za zdravstvo. Zvanično.Jašta, ne znam od čega.