Rupa VII

Umro nam komšija. Stariji godinu dana od mm.
Živeo je sam, nikada se nije ženio. Tužna priča o propasti jedne porodice. Poslednji put je viđen u subotu. Juče mm išao da vidi da li je kod kuće, lupao, zvao ga, nije mogao da uđe u kuću. Danas on i jedan komšija opet išli, nisu mogli da uđu. Zvali policiju, oni došli, provalili, i našli ga mrtvog.
Moja deca su ga obožavala, i on je obožavao njih. Svi smo baš potrešeni.

Umro nam komšija. Stariji godinu dana od mm.
Živeo je sam, nikada se nije ženio. Tužna priča o propasti jedne porodice. Poslednji put je viđen u subotu. Juče mm išao da vidi da li je kod kuće, lupao, zvao ga, nije mogao da uđe u kuću. Danas on i jedan komšija opet išli, nisu mogli da uđu. Zvali policiju, oni došli, provalili, i našli ga mrtvog.
Moja deca su ga obožavala, i on je obožavao njih. Svi smo baš potrešeni.
tuga
nama je u avgustu u kuci preko puta nase preminuo komsija
isto je ziveo sam, razveden, odrasla deca koja zive u gradu
jedan stan je izdavao u drugom ziveo
stanri prolazili pored njegovih vrata, napolju 40C, telo se raspada preko dvadeset dana i oni ne reaguju iako ga nisu vidjali tih dana
kazu mislili su da se oseca neko djubre
meni nije jasno kako to deca nemaju potrebu da se cuju makar na kratko sa roditeljima cesce, samo ono - kako si, jel ti treba nesto ako ne mogu duze da pricaju

У бившој згради је тако умро стари комшија. Споља упицањен као предратни господин а у стану након проваљивања нашли наслаге и наслаге смећа.
Родбине изгледа није имао.

Мене слабо ко зове а ни ја се не претржем. Зовем мужа - 'кад ћеш доћи?' и ћерку да видим кад ће да се сврне кући јер је пола времена код момка.

Оца зовем да прокоментаришемо геополитичка збивања код нас и шире. Пада тешка псовачина, обострано.
Мислим, слажемо се, све исто мислимо.

Ja se sa mojom mamom čujem najmanje 2x dnevno, a čujemo se i 4 - 5 puta. Ume da zove tri puta u roku od sat vremena, jer se setila nešto da me pita, nešto da mi kaže, da mi javi... Mnogo će mi nedostajati to njeno zivkanje jednog dana.
Tako smo i moja majka i ja, i uvek smo imale o čemu još da popričamo. Jedva sam se nekako navikla da je nema, a bila sam u fazi da slomim telefon. Mnogo je to teško, i dalje mi mnogo fali.

Back