Rupa VII

Afro, možda postoji razlog što su ćerke to uradile?
Ne treba, odmah na prvu loptu reagovati.

Što se tiče zakazivanja, dugo se čeka na pregled.
Nedavno su svekrvi jedva zakazali pregled i otkazan je jer se dr. razbolela.
Za oftamologa pišem.
Isto znam jedna poznanica je morala da ide privatno na operaciju katarakte, ako sam pravilno napisala, u državnom bi na red došla tek za godinu i po dana.
Baka je operisala kataraktu na oba oka na vma, vodliki su je i 2x privatno u kluniku "Miloš", što je ona sve sama platila, i taxi da je čeka i fa je vrati i preglede. To je bilo dok je još ovde bila. Nemaju one potrebe da joj uzmu sve pare, jer je dogovor pola/pola, ali džaba uvek im je malo. Mi živimo ovde od uselenja se znamo.

Ove dve imaju odraslu decu od kojih je baka jedno školovala u Americi, pa posle i drugo delimično, ali se to sve zaboravilo. Džaba 6-ro unučića kad joj niko vrata ne otvara id kad su joj pokupile sve pare, a ona je ne nadajući se tome jednu ćerku ovlastila. Užas
mozda ce surovo zvucati ali kako ih je vaspitala tako sad i dobija.
ja dok su moji bili zivi imao sam ovlascenja po svim karticama..dinar nisam digao dok prvo sa njima ne bih napravio dogovor sta i kako.

mozda ce surovo zvucati ali kako ih je vaspitala tako sad i dobija.
ja dok su moji bili zivi imao sam ovlascenja po svim karticama..dinar nisam digao dok prvo sa njima ne bih napravio dogovor sta i kako.
Nije. Ona ih je ovlastila kad je morala jer nije mogla sama da ode. Inače su to odrasle žene, jedna je moja vršnjakinja, a druga 2g mlađa.

Koji razlog možeš imati da bi ostavio roditelja bez dinara a da je roditelj pri tom zdrave pameti? Mnogo starih ljudi ima koji trpe svašta od djece a ćute zbog stida.
Pa razlog je olos od coveka kakav je moj brat,kad bi ga keva pozvala da joj kupi nesto ili pozajmi on je odgovarao da trazi od mene,iako nisam ziveo s njom a sad bi deo para od stana,dobice k

Језиви су ти лоши породични односи и неправда која многе снађе.
Од случајева као што је овај, до тога да родитељи кроз васпитање проблематично дете наметну као бригу оном добром детету до тога да на крају по закону мораш бринути о родитељу који није о теби.
Свега има на овом белом свету.

Језиви су ти лоши породични односи и неправда која многе снађе.
Од случајева као што је овај, до тога да родитељи кроз васпитање проблематично дете наметну као бригу оном добром детету до тога да на крају по закону мораш бринути о родитељу који није о теби.
Свега има на овом белом свету.
Ja sam poslednji put pustio suzu na tango argentino koji sam sa osmehom gledao 20×,nek im se tako vrati u starosti samo

Ja sam poslednji put pustio suzu na tango argentino koji sam sa osmehom gledao 20×,nek im se tako vrati u starosti samo
Можеш погледати овај филм. Диван је али јако дирљив. Већ сам га качила...

Има и онај наш ”Сунцокрети”. И ”Код руског цара”. Све су то тужне теме...

kad su moji roditelji zapocinjali pravljenje kuce, od opstine su dobili ortaka za zajednicku gradnju
oni su dobili jednog sina koji im je dao dva unuceta
svi su ostali da zive u drugoj polovini kuce, jer se kuca prosirivala vremenom i svima je omogucila zasebne stanove u istom objektu
ortak je preminuo pre 30godina, njegov sin pre godinu dana
baba sad zivi u kuci koja je puna, unuci su dobili svoju decu
a tu je i snaja
svako od njih ima auto, a baka se svaki put kad sretne mou majku zali kako nema ko da je odvede kod sina na grob da mu zapali svecu i kako mojoj majci zavidi jer vidi da ona sa mnom ide svake nedelje
i ja mislim da to jeste do vaspitanja

Baka je operisala kataraktu na oba oka na vma, vodliki su je i 2x privatno u kluniku "Miloš", što je ona sve sama platila, i taxi da je čeka i fa je vrati i preglede. To je bilo dok je još ovde bila. Nemaju one potrebe da joj uzmu sve pare, jer je dogovor pola/pola, ali džaba uvek im je malo. Mi živimo ovde od uselenja se znamo.

To onda jeste bezobrazluk od obe ćerke.
I to zaista treba prijaviti.
Можеш погледати овај филм. Диван је али јако дирљив. Већ сам га качила...

Има и онај наш ”Сунцокрети”. И ”Код руског цара”. Све су то тужне теме...

Suncokrete sam davno gledala.
Lep film.

Moja reakcija na Afrinu poruku je subjektivna, jer moj tata je bio dementan.
Znam i za dva primera iz komšiluka.
Slične reakcije roditelja.
To da se žale da su im deca uzela sve.

Ovoj baki treba pomoći, postojili Afro neka mlađa osoba kojoj bi se mogla obratiti da pomogne.

Back